Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه وطن امروز در گزارشی به انفعال دولت در برابر اقدامات موهن مکرون علیه ساحت پیامبر اعظم(ص) پرداخته است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

رشد سیاست‌های ضداسلامی در دولت‌های اروپایی و اقدام این دولت‌ها به در پیش گرفتن مواضع توهین‌آمیز نسبت به مقدسات مسلمانان امری انکارناپذیر در سال‌های اخیر محسوب می‌شود که می‌توان شاهد مثال‌های متعددی برای آن آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اقدام نشریه موهن شارلی ابدو و انفعال دستگاه دیپلماسی کشور 

رفتار منفعلانه رئیس‌جمهور و دستگاه سیاست خارجی در برابر موج هتاکی‌های دولت‌های اروپایی در شرایطی نهادینه شده است که پس از هر اقدام تروریستی در این جوامع و شکل‌گیری موج همدردی، مقامات مذکور گوی سبقت را از همگان ربوده و در اسرع وقت اقدامات صورت‌گرفته را محکوم می‌کنند. 

بالا گرفتن موج هتاکی به پیامبر اعظم(ص) در هفته‌های گذشته که با حمایت دولت‌های اروپایی همراه بوده است تبدیل به نمادی کامل از انفعال دیپلماسی دولت شده است به گونه‌ای که پس از اقدام نشریه موهن شارلی ابدو و بازنشر کاریکاتوری از پیامبر اعظم(ص) و حمایت صریح مکرون از این اقدام، هیچ واکنش درخوری را از سوی دستگاه دیپلماسی کشور شاهد نبودیم.

اکراه مقامات دولتی از اتخاذ مواضع علیه رفتار دولت‌های اروپایی در شرایطی بیش از پیش مورد سوال جدی قرار می‌گیرد که شاهد موضع‌گیری برخی رؤسای‌جمهور کشورهای منطقه در این زمینه هستیم. موضع تند اردوغان علیه مکرون، عملا این امکان را به او داد تا از کشور خود به عنوان سخنگویی شجاع در افکار عمومی جهان اسلام رونمایی و وجهه ترکیه را نیز اصلاح کند. در چنین موقعیتی، انفعال رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه در اتخاذ مواضع اصولی در محکومیت موج هتاکی‌های اخیر تنها باعث کاهش اعتبار جمهوری اسلامی در افکار عمومی جهان اسلام می‌شود. 

بیم مقامات دولتی از مکدر ساختن خاطر اروپایی‌ها

بیم مقامات دولتی از مکدر ساختن خاطر اروپایی‌ها و سکوتی که در مواقع اینچنینی در پیش می‌گیرند، نشان از یک ضعف و تردید برای اتخاذ مواضع انقلابی دارد به گونه‌ای که مهم‌ترین موضع مقامات دولتی در زمینه موج هتاکی‌ها به ساحت پیامبر اعظم(ص) به توئیت روز گذشته وزیر امور خارجه بازمی‌گردد. 

محمدجواد ظریف با انتشار توئیتی در صفحه شخصی خود نوشت: « مسلمانان، قربانیان اصلی «فرقه نفرت» [وهابیت] هستند؛ فرقه‌ای که رژیم‌های استعمارگر به آن‌ قدرت بخشیدند و توسط عمال‌شان به همه‌ جا صادر کردند. توهین به ۹/۱ میلیارد مسلمان- و مقدسات آنها- به واسطه جنایات شنیع این افراط‌گرایان، سوءاستفاده‌ای فرصت‌طلبانه از آزادی بیان است. اینچنین اقداماتی تنها بر آتش افراط‌گرایی می‌دمد».

پیش از این نیز سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امورخارجه روز شنبه در واکنش به حوادث اخیر فرانسه توهین به ارزش‌های اسلامی و عقاید مسلمانان را غیرقابل قبول و مردود دانسته بود. سرمایه فرهنگی و هژمونی منطقه‌ای جمهوری اسلامی که حاصل ۴ دهه نمایندگی از گفتمان اصیل اسلامی است در سایه انفعال‌های اینچنینی و اکتفا کردن به موضع‌گیری‌های تشریفاتی و فرمالیته تنزل خواهد یافت. 

بیانیه نمایندگان مجلس در محکومیت دولت فرانسه

اما روز گذشته ۲۴۰ تن از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای اقدام مسؤولان کشور فرانسه در توهین به پیامبر اعظم(ص) را محکوم کردند. در بخشی از این بیانیه که توسط علی کریمی‌فیروزجایی، عضو هیأت‌رئیسه مجلس در حاشیه جلسه علنی روز گذشته قرائت شد، آمده است: «دشمنی سران کفر با پیام روشنی‌بخش اسلام سابقه دیرینه دارد، کافران همیشه برای پوشاندن ضعف و حقارت خود در برابر پیام روشن و رهایی‌بخش پیامبران الهی از شیوه نخ‌نمای تمسخر استفاده می‌کردند. این فاجعه نتیجه فاحش تفکر به اصطلاح مدرنی است که دولتمردان فرانسوی تحت سیطره خود در آورده و برای آنان ارمغانی جز شبیه‌تر شدن به جوامع غیرانسانی نداشته است. چنین رفتارهایی که به بهانه آزادی بیان انجام می‌شود خود بزرگ‌ترین ظلم به آزادی بیان است. مکر خداوند محمد(ص) بسیار بالاتر از مکر فرانسه است و مکرون و اذنابش نتیجه این نوع سیاست‌ورزی را مشاهده خواهند کرد».

منبع: فارس

کلیدواژه: پیامبر اعظم دولت انقلاب اسلامی جهان اسلام مکرون شارلی ابدو توهین انفعال دستگاه دیپلماسی دولت های اروپایی پیامبر اعظم ص مقامات دولتی دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است

رسانه‌های صهیونیست گزارش دادند که مسؤولان این رژیم به این نتیجه رسیدند که در مذاکرات باید امتیاز بدهند و در جنگ غزه به بن‌بست خورده‌اند.

به گزارش ایسنا، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت گزارش داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، روسای ستاد ارتش، موساد و شاباک چند روز پیش به این توافق رسیدند که دادن امتیازات در مساله مذاکرات تبادل‌ اسرا امری ضروری است و پیشرفت در مذاکرات کنونی بعد از نشست این مقامات بوجود آمد.

طبق این گزارش، هرتزی هالوی رئیس ستاد کل ارتش به خاطر تحمیل بزرگترین شکست نظامی تاریخ به اسرائیل و به عنوان کسی که نتوانست شکست را به پیروزی تبدیل کند، به یاد خواهد ماند.

در این گزارش آمده است مسؤولان امنیتی و نظامی اسرائیل به این نتیجه رسیدند که رژیم‌شان در جنگ غزه به بن‌بست خورده است.

این در حال است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی تهدید کرده که اگر توافقی برقرار نشود این رژیم وارد شهر رفح خواهد شد. او همچنین مدعی شده که این حمله «با یا بدون یک توافق» انجام می‌شود.

همچنین تبعات سیاسی چنین حمله‌ای برای تل‌آویو در سطح بین‌المللی به شدت افزایش یافته و به دنبال گسترش موج اعتراضات در همبستگی با فلسطین در نقاط مختلف جهان این رژیم هر چه بیشتر منزوی می‌شود.

دولت آمریکا به اسرائیل هشدار داده بدون داشتن آنچه «طرح واقع‌بینانه برای خارج کردن غیرنظامیان از حوزه آسیب» خوانده به رفح حمله نکند و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفته که واشنگتن هنوز چنین طرحی را مشاهده نکرده و تل‌آویو را تحت فشار گذاشته که این حمله را اجرا نکند.

به نوشته نشریه آمریکایی، دولت بایدن تلاش داشته تبعاتی را متوجه روابطش با رژیم صهیونیستی همچون قطع کمک‌های نظامی یا وتو کردن‌ها به ضرر این رژیم در سازمان ملل، نکند اما در صورت اجرای عملیات صهیونیست‌ها در رفح بدون کسب تایید از واشنگتن، این دولت مجبور به برخورد خواهد شد. همچنین چنین حمله‌ای روابط رژیم صهیونیستی با مصر و به اصطلاح فرآیند «عادی سازی روابط» این رژیم با عربستان سعودی را به خطر خواهد انداخت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلیس در اجرای «طرح نور» هوشمندانه و با ظرافت اقدام کند
  • درخواست رئیس جمهور فرانسه از رئال برای امباپه
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • مقام فرانسوی انفعال دولت را در برابر نسل کشی در غزه محکوم کرد
  • فرمانده اروپایی: مدرن‌ترین سامانه‌ها، در برابر یمن عاجز است
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • مقامات صهیونیست: اسرائیل در جنگ غزه به بن‌بست خورده است