Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@08:18:37 GMT

مبنای طرح تفصیلی غیر کارشناسی است

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۷۳۵۸۰

مبنای طرح تفصیلی غیر کارشناسی است

خبرگزاری آریا - شهر: انجام بلندمرتبه سازی در مناطق مرفه نشین و پرشیب نشان از مبنای غیرکارشناسانه طرح تفصیلی دارد در حالی که می توان بلندمرتبه سازی را به مناطق مرکزی و کم شیب شهر منتقل کرد. طرح تفصیلی هر منطقه باید با ویژگی های آن منطقه و به صورت منطقه ای طراحی شود.
سید مصطفی موسوی لاری، شهردار منطقه 9 در گفتگو با شهر با بیان اینکه طرح تفصیلی از اساس با نگاه غیرکارشناسی نوشته شده است، گفت: مبنای طرح تفصیلی براین اساس گذاشته شده که متراژ و عرض زمین چقدر باشد و در تجمیع یک طبقه اضافه داده شود و این مبنا کاملا غیرکارشناسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال در منطقه شمیران به عنوان منطقه مرفه نشین شهر نباید اجازه ساخت آپارتمان و برج داده می شد، به دلیل اینکه اهالی آنجا توانایی ساخت ساختمان های مناسب را داشتند و در صورت فرسودگی نیز می توانستند آن را بازسازی کنند.
او افزود: می توان با یک طرح مناسب بلندمرتبه سازی ها را به مناطقی مانند منطقه 9 منتقل کرد چرا که هم مرکزیت دارند و هم اینکه امکان حمل و نقل عمومی در آن فراهم تر است و به دلیل شیب کمی که دارد هزینه های بلندمرتبه سازی در آن پایین تر است. این در حالی است که در تهران برخلاف همه جای دنیا توسعه به سمت نقاط و مناطق پرشیب سوق داده شده است.
موسوی لاری با بیان اینکه اساسا طرح تفصیلی شهر را نابود کرده و بیشترین ضربه را به مناطقی مانند منطقه 9 وارد کرده است، گفت: ابتدا طرح تفصیلی هر منطقه به یک مشاور داده شد بعد از آن برای حفظ یکپارچگی شهر، طرح همه مناطق به یک مشاور سپرده شد که آن مشاور هم تنها چند ضابطه برای آن نوشت در صورتی که باید در نظر داشت که طرح جامع مباحث را به صورت کلان مطرح کرده و هر منطقه باید با ویژگی های آن منطقه و به صورت منطقه ای طراحی شود ولی در قالب طرح جامع و کلان دیده شود.
سرپرست منطقه 9 ادامه داد: در نزدیکی نیاوران در منطقه یک، روستای حاشیه نشین «آبک» را داریم که یکی از مناطق حاشیه نشینی است که اول انقلاب به صورت «زورآبادی» با خانه های 40 و 50 متری در زمین هایی با متراژ پایین ساخته شد. آیا آنجا می تواند با بافت کناری خود یعنی نیاوران و ویلاهای چندهزار متری اش و بافت سنتی و روستایی جماران ضابطه ای مشابه داشته باشد؟
او یادآور شد: در شهرسازی برای صدور نقشه باید طرح در پلان یک پانصدم دیده شود در صورتی که در طرح تفصیلی این رقم یک دو هزارم است. جزییاتی در زمان صدور نقشه مهم است که با نقشه های یک دو هزارم دیده نمی شود، همچنین مشکلاتی در بافت فرسوده وجود دارد. به مردم گفته می شود که بیشتر از سه طبقه نمی توانند. از آنجایی که مردم منطقه 9 وضعیت مالی مناسبی ندارند نیاز به مشارکت سرمایه گذار و سازنده است که آنها نیز نظرشان این است که کمتر از چهار طبقه به صرفه نیست بنابراین نوسازی هرگز انجام نمی شود و این بافت فرسوده می ماند.
خبرنگار: علی سی پی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بلندمرتبه سازی طرح تفصیلی منطقه 9

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۳۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • قبض برق ۲ میلیون تومانی در صورت استفاده از کولر گازی
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه