Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نسبت به وضعیت مبهم و نامشخص فعالیت دستفروشان پارکینگ پروانه به شهردار تذکر داد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، الهام فخاری در جلسه امروز (سه‌شنبه) شورای شهر تهران در تذکری به شهرداری با اشاره به تأخیر در تعیین تکلیف غرفه داران و فروشندگان جمعه بازار صنایع دستی پارکینگ پروانه گفت: پارکینگ پروانه با قدمتی نزدیک به ۲۰ سال هر هفته روزهای جمعه با حدود یک‌هزار و صد غرفه پذیرای بیش از دو هزار دستفروش و بساط گستر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جمعه بازار از محبوب ترین بازارهای تهران بوده و هر هفته حدود ۲۱ هزار بازدید کننده از آن استقبال می‌کردند.

وی افزود: با توجه به تخصصی بودن بازار و موضوع هنری و صنایع دستی در این رویداد هفتگی، پارکینگ پروانه طی این سال‌ها توانسته بود کاملاً خودجوش به نقطه دیدنی تهران تبدیل شود، تا جایی که حضور گردشگران خارجی و ملی در این رویداد هفتگی مشهود بود.

فخاری تصریح کرد: شهرداری در آخرین روزهای فروردین سال جاری وعده کرده بود که بعد از پایان محدودیت‌های وضع‌شده بر فعالیت کسب‌وکارها در دوران شیوع کرونا، جمعه بازار در موقعیت جدید مستقر خواهد شد. با این حال پاساژها و بازارهای مسقف کشور از روز اول اردیبهشت مجوز ادامه کار پیدا کردند اما حالا با گذشت بیش از شش ماه از شروع کار پاساژهای مسقف، وضعیت ادامه فعالیت دستفروشان پارکینگ پروانه مبهم و نامشخص است.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی شورای شهر ادامه داد: پس از عملی نشدن وعده انتقال این جمعه بازار به پارک شهر، مدت هاست که وعده راه اندازی این جمعه بازار با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و بر اساس تفاهم نامه با شرکت اراضی عباس آباد در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس آباد مطرح شده است. بنا به وعده شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل بازار تخصصی صنایع دستی با یک هزار و ۵۰۰ غرفه و فضایی بالغ بر چهار هزار و ۶۰۰ متر مربع در جمعه بازار باغ ایرانی در اختیار هنرمندان و تولیدکنندگان قرار خواهد گرفت و در اوایل آبان ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند. این وعده نیز تاکنون عملی نشده است.

وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع و ضرورت احیای این رویداد هنری، با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی پیشگیری از کرونا، در شهر تهران متذکر می‌شوم تأخیر در راه اندازی این جمعه بازار علاوه بر صدمات و خسارت‌هایی که به غرفه داران و فروشندگان این بازار وارد خواهد آورد و هم اکنون باعث تعطیلی بسیاری از کارگاه‌های کوچک صنایع دستی شده است، شهروندان مشتاق و علاقه مند را از فرصت بهره‌مندی از یک نمایشگاه خودجوش هنری محروم می‌سازد. لذا از شهردار تهران درخواست رسیدگی فوری به این موضوع را دارم.

کد خبر 451969

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پیروز حناچی شهردار تهران شوراي شهر تهران پارکینگ پروانه دستفروشان الهام فخاری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پارکینگ پروانه جمعه بازار صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۳۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

بیشتر بخوانید: ضرغامی: کتیبه همدان ترمیم شد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سالها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

کد خبر: 1228302 برچسب‌ها میراث فرهنگی و گردشگری

دیگر خبرها

  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • بساط دستفروشی از تئاتر شهر جمع می‌شود/ دستفروشان برای دریافت مجوز ثبت‌نام کنند
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید