Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، برخی اهالی هوره شهرستان سامان چهارمحال و بختیاری مدعی هستند که با مشکل ضعف آتن‌دهی تلفن همراه، قطعی‌های مکرر تلفن‌های ثابت و ممکن نبودن اتصال به اینترنت پرسرعت (ADSL) مواجه و از نتیجه نگرفتن در پیگیری‌های مرتبط با این موضوع گلایه‌مند هستند.

تلفن‌های ثابت هوره از ۴ سال گذشته با قطعی مواجه است

رییس شورای اسلامی شهر هوره مرکز بخش زاینده‌رود شهرستان سامان گفت: تلفن‌های ثابت این شهر از چهار سال گذشته با مشکل قطعی مکرر مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی درخشان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: هم‌اینک پست خالی برای افزایش ظرفیت تلفن ثابت در هوره وجود ندارد و پیگیری‌ها برای رفع این مشکل از طرق شرکت مخابرات به نتیجه نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۳۷۷ برای برقراری تلفن ثابت در هوره از طریق کابل زمینی با ظرفیت ۲۰۰ شماره و قابلیت توسعه تا ۴۰۰ شماره اقدام شد.

درخشان تصریح کرد: این در حالی است که اکنون یک‌هزار و ۱۰۰ خط تلفن ثابت بر این شبکه فعال است.

وی یادآور شد: با افزایش جمعیت هوره به سه هزار نفر و ارتقای آن از روستا به شهر، هم‌اینک مردم این شهر با مشکل برقراری ارتباط به ‌خصوص از طرق تلفن ثابت در برخی از روزها مواجه شده‌اند.

رییس شورای اسلامی شهر هوره اظهار داشت: شرکت مخابرات در خصوص توسعه شبکه تلفن ثابت این شهر اعلام کرده که این موضوع مقرون‌ به ‌صرفه نیست.

وی گفت: البته مردم شهر هوره علاوه بر قطعی تلفن‌های ثابت  با ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه، پایین بدون سرعت اینترنت، ممکن نبودن اشتراک اینترنت پرسرعت (ADSL) مواجه هستند.

درخشان تاکید کرد: موقعیت جغرافیایی و شرایط توپوگرافی شهر هوره باعث شده تا اجرای فیبرنوری برای این شهر توریستی با کُندی و تاخیر همراه شود.

وی افزود: رفع مشکلات مرتبط با شرکت مخابرات در بخش‌های مختلف تلفن ثابت، تلفن همراه و اینترنت از خواسته‌های اصلی شهروندان بخش زاینده‌رود به‌شمار می‌رود.

هزینه ارتباط تلفنی درون‌شهری در هوره گران تمام می‌شود

یکی از اهالی شهر هوره نیز گفت: قطعی تلفن‌های ثابت باعث شده تا برای برقراری ارتباط‌های ضروری حتی درون‌شهری از تلفن همراه با هزینه‌های بیشتر و گران‌تر استفاده شود.

خانم درخشان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد: این در حالی است که تلفن همراه نیز در بسیاری نقاط شهر هوره آنتن‌دهی ضعیفی دارد.

پیگیری‌ها برای رفع مشکلات مخابراتی نتیجه نداشته است

یکی دیگر از اهالی هوره نیز گفت: پیگیری‌های مستمری برای رفع مشکل تلفن‌های ثابت و همراه تاکنون به نتیجه مطلوب نرسیده است.

سینا درخشان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: اهالی هوره برای برقراری یک ارتباط تلفنی ساده که از ضروری‌ترین نیازهای روزانه هر شهروند است با مشکل روبرو هستند.

درخشان تصریح کرد: این در حالی است که شرکت‌های خدمات‌رسان موظفند خدمات مورد نیاز شهروندان را با هر میزان هزینه تامین کنند و در اختیار مردم قرار دهند

رفع مشکلات مخابراتی بخش زاینده‌رود در دستور کار است

فرماندار شهرستان سامان نیز گفت: پیگیری جدی برای رفع مشکلات مخابراتی بخش زاینده‌رود در دستورکار این فرمانداری قرار دارد.

کمال اکبریان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: البته تاکنون درخواستی از اهالی شهر هوره مرکز بخش زاینده‌رود مبنی بر مشکلات مخابراتی و به‌خصوص قطعی تلفن‌های ثابت به این فرمانداری نرسیده و اعلام نشده است.

وی افزود:به‌لحاظ شرایط خاص جغرافیایی، توپوگرافی منطقه و به‌هم خوردن حریم جاده‌ای، اجرای فیبرنوری با مشکل مواجه شده است.

اکبریان به رفع مشکلات اجتماعی برای استقرار دکل مخابراتی روستای دشتی از توابع بخش زاینده‌رود از سوی فرمانداری سامان اشاره و تصریح کرد: با بهره‌برداری از این دکل در روزهای آینده مشکل اینترنت منطقه رفع خواهد شد.

وی یادآور شد: شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری موظف است تمامی مشکلات احتمالی مرتبط با ضعف آتن‌دهی تلفن همراه، قطعی‌های مکرر تلفن‌های ثابت و ممکن نبودن اتصال به اینترنت پرسرعت (ADSL) در شهرستان سامان و به‌خصوص شهر هوره مرکز بخش زاینده‌رود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع و نتیجه را به این فرمانداری اعلام کند.

دو طرح برای توسعه مخابراتی هوره اجرایی می‌شود

مدیرعامل مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری نیز گفت: عملیات اجرایی ۲طرح توسعه مخابراتی ویژه هوره در سال‌جاری آغاز می‌شود.

حسن آقایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: اجرای طرح فیبر نوری از سامان به هوره و طرح فیبر نوری از بن به هوره در دستور کار شرکت مخابرات منطقه قرار دارد.

وی اظهار داشت: در همین راستا به محض صدور مجوزهای قانونی لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی مربوطه در چهارمحال و بختیاری مانند اداره‌کل راه و شهرسازی استان و شهرداری هوره، عملیات اجرایی این دو طرح آغاز خواهد شد.

آقایی تصریح کرد: با اجرای این طرح‌ها مشکلات احتمالی اینترنتی هوره رفع و این شهر به شبکه فیبر نوری وصل می‌شود.

وی درخصوص گلایه مردم هوره از قطعی تلفن‌های ثابت در این شهر افزود: گاهی اوقات به‌علت سرقت کابل‌ها و خرابی در شبکه، برقراری ارتباط از طریق تلفن ثابت با مشکل مواجه شده که البته این مشکل به‌سرعت رفع می‌شود.

آقایی تاکید کرد: هم‌اکنون یک‌هزار و ۲۰۰ خط تلفن ثابت در شهر هوره نصب شده است که یک‌هزار و ۳۷ شماره آن مشغول به‌کار است.

مدیر مخابرات منطقه چهارمحال و بختیاری یادآور شد: همچنین از مجموع ۳۶۰ پورت اینترنت پرسرعت (ADSL) نصب شده در هوره، ۳۳۰ پورت فعال است.

وی تصریح کرد: تلفن همراه در شهر هوره از ۲ سایت مستقر در این شهر برخوردار است که فناوری‌های ۲G، ۳G و ۴G را پوشش می‌دهد و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

آقایی اظهار داشت: با اتصال هوره به فیبر نوری ضمن افزایش ظرفیت اینترنت پرسرعت (ADSL)، شبکه تلفن همراه این شهر به فناوری ۵G مجهز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مردم چهارمحال و بختیاری و شهرستان سامان می‌توانند هرگونه مشکل مخابراتی خود را از طریق شماره تلفن‌های ۳۳۳۳۶۶۶۶ و با روابط عمومی شرکت مخابرات استان در میان بگذارند و رسیدگی به مشکلات مخابراتی را از طریق سامانه تلفنی ۲۰۲۱ و یا تماس با اداره بازرسی به شماره  ۳۳۳۳۶۲۰۰ ثبت کنند.

شماره تلفن‌های ثابت نصب شده در چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۶۰ هزار شماره و ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان ۳۰ درصد است که نسبت به استان‌های هم‌ردیف در وضعیت مطلوب‌تری قرار دارد.

هم‌اینک ۱۶۸ مرکز ارائه دهنده خدمات دیتا (اینترنت پرسرعت) و ۶۸ هزار کد اِی. دی. اِس. اِل .(ADSL) به مشترکین چهارمحال و بختیاری خدمات‌رسانی می‌کند.

طول جاده‌های زیرپوشش همراه اول در چهارمحال و بختیاری ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر است که در مسیرهای ارتباطی استان در قالب ۴۹۳ سایت خدمات همراه اول ارایه می‌شود.

تاکنون بیش از چهار هزار و ۶۵۰ کیلومتر فیبرنوری در چهارمحال و بختیاری اجرا شده که از این میزان ۲ هزار و ۶۰۰ کیلومتر بین شهری، ۴۵۰ کیلومتر درون شهری و یک‌هزار و ۶۰۰ کیلومتر فیبر نوری روستایی است.

تعداد روستاهای دارای خط تلفن ثابت ۶۷۰ روستا است که از این تعداد ۶۶۵ روستا دارای تلفن خانگی هستند و در ۵ روستای دیگر نیز یک مرکز ارتباطی فعال است.

در چهارمحال و بختیاری یک میلیون و ۲۰۰ هزار خط همراه اول واگذار شده و ضریب نفوذ تلفن همراه در استان ۱۱۸ درصد بوده که یکی از بالاترین ضریب‌های نفوذ کشور است.

مرکز شهرستان سامان در ۱۶ کیلومتری و هوره در ۵۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است و سه هزار نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها چهارمحال وبختیاری تلفن همراه شرکت مخابرات استان چهارمحال و بختیاری سامان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چهارمحال وبختیاری تلفن همراه سامان چهارمحال وبختیاری تلفن همراه سامان اخبار کنکور چهارمحال و بختیاری رفع مشکلات مخابراتی اینترنت پرسرعت بخش زاینده رود شهرستان سامان تلفن های ثابت قطعی تلفن شرکت مخابرات تلفن ثابت تلفن همراه فیبر نوری پیگیری ها یک هزار رفع مشکل برای رفع شهر هوره نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۴۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد

آئین تکریم و معارفه رئیس دادگستری و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل با حضور رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری و جمعی از مسئولان استانی و محلی برگزار شد.

محمد رزم رئیس کل دادگستری استان در این مراسم با بیان اینکه کار در دستگاه قضا یکی از توفیقات الهی محسوب می‌شود اظهار داشت: دستگاه قضایی حول محور خدمت به مردم تلاش می‌کند تا بر مبنای قانون و شرع و بر اساس دانش حقوقی گره گشای کار مردم باشد و بتواند عدالت و قانون‌مندی را در جامعه گسترش دهد.


 وی افزود: بدین منظور در قوه قضاییه راهبرد‌ها و سیاست‌های مدونی طراحی و تدوین شده است که در قالب سند تحول قضایی به دادگستری استان‌ها ابلاغ شده است.

 رزم بیان داشت: دادگستری استان چهارمحال و بختیاری نیز بر پایه این سند و طرح تحول سال ۱۴۰۳ موظف به اجرای سیاست‌هایی شده است که به موجب آن دسترسی شهروندان به خدمات قضایی تسهیل می‌کند و از فناوری‌های روز برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم بهره گیری استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید

آزادی زندانی محکوم به قصاص پس از ۱۰ سال حبس

رئیس کل دادگستری استان خاطرنشان کرد: نتیجه عملکرد دستگاه قضایی صرفاً برای ایجاد امنیت، اجرای عدالت و کسب رضایتمندی مردم است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان اردل در بخش گردشگری و صنعت اظهار داشت: متأسفانه شهرستان اردل یکی از مناطق مظلومی است که علیرغم برخورداری از ظرفیت‌های بالقوه صنعتی و گردشگری از فاکتور‌های توسعه اقتصادی بی بهره مانده است و آن طور که شایسته بوده به این منطقه توجه نشده است.

 وی تصریح کرد: در سالی که بنا بر گرفته رهبر انقلاب به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است باید تمامی مسئولین برای رفع محرومیت شهرستان بکوشند.

وی در پایان یاد آور شد: دادگستری استان نیز این آمادگی را دارد تا در قالب ستاد استانی حمایت از اقتصاد مقاومتی و ستاد حمایت از سرمایه گذاری روند اعطاء مجوزات برای راه اندازی کسب و کار در این منطقه را تسهیل و تسریع بخشد.

 گفتنی است؛ در آیین تکریم و معارفه رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل محمود شهرانی و حجت الاسلام والمسلمین جاسم اسلامی به سمت رئیس دادگستری و دادستان عمومی دادسرای شهرستان اردل منصوب شد و از زحمات محمد محمدی ریاست پیشین دادگستری این شهرستان تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نقص فنی مینی‌بوس در چهارمحال و بختیاری 5 مصدوم برجای گذاشت
  • اجرای فیبر نوری در سطح شهرستان زابل
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • نجات دو خانواده در ارتفاعات آس جم شهرستان خانمیرزا
  • واژگونی خودرو سواری در شهرستان اردل
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • پیش بینی ورزش باد و بارش رگبار در چهارمحال و بختیاری
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری