Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «راس ویلسن»، سرپرست سفارت آمریکا در کابل روز سه‌شنبه، ششم آبان با «محمدسرور دانش»، معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان دیدار کرد.

طبق اعلام دفتر معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان، دانش در این دیدار گفت که با افزایش خشونت‌ها پس از امضای توافق‌نامه بین آمریکا و طالبان و در پی بهانه‌ تراشی‌های گروه طالبان در مذاکرات و به رکود کشاندن گفت‌وگوهای مستقیم، بدبینی‌ها نسبت به روند صلح در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون دوم ریاست جمهوری افغانستان و راس ویلسن در این دیدار درباره روند صلح و افزایش خشونت‌ها پس از امضای توافق‌نامه صلح بین آمریکا و طالبان گفت‌وگو کرده‌اند.

دانش در این دیدار گفت که برداشت عمومی در بین مردم و در سطح رهبری حکومت این است که بسیاری از مفاد توافق‌نامه دوحه از سوی طالبان نقض شده و این گروه به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده است.

وی افزایش خشونت‌ها به جای کاهش آن را دلیلی بر نقض توافق‌نامه صلح توسط طالبان عنوان کرد.

 معاون رییس جمهور افغانستان همچنین افزود که تعهد طالبان و وعده آمریکا این بود که با آزادی پنج هزار زندانی طالبان، خشونت‌ها کاهش یابد و حملات به مراکز ولایات و شهرستان‌ها صورت نگیرد.

دانش افزود که در روزهای اخیر خشونت‌ها افزایش یافته و حملات تروریستی در بیش از ۲۰ ولایت در جریان است.

محمدسرور دانش همچنین تصریح کرد که یکی از مواد توافق‌نامه، قطع همکاری گروه طالبان با گروه‌های تروریستی به خصوص القاعده بود که در روزهای اخیر با کشته شدن فرد شماره دوم القاعده در غزنی به اثبات رسید که همه گروه‌های تروریستی در هر جایی که حضور داشته‌اند، هم چنان فعالیت دارند و این مساله نقض صریح توافق‌نامه دوحه است.

وی همچنین گفت که «حملات انتحاری و خونین بر مراکز درمانی، آموزشی و دینی»، هرچند به نام داعش صورت می‌گیرد، اما کسانی که بازداشت می‌شوند، اعتراف می‌کنند که از سوی گروه طالبان و شبکه حقانی برای حملات تروریستی و انتحاری اعزام شده بودند.

معاون رییس جمهور افغانستان «نقض مکرر و آشکار» مواد توافق‌نامه قطر و عدم پایبندی به تعهدات طالبان را برای مردم مأیوس‌کننده خواند که به گفته او، به روند صلح صدمه می‌رساند.

سرور دانش همچنین تاکید کرد که حملات اخیر با انگیزه‌های مذهبی و سرکوب مردم «هزاره و شیعه» صورت گرفته است.

دانش افزود که این مردم به آموختن علم و حرکت‌های مدنی باور کامل دارد و تاکنون هیچ گونه حرکت «افراط‌گرایانه و تعصب‌آمیز» نداشته است.

سرور دانش ابراز نگرانی کرد که اگر مردم از روند گفت‌وگوها و تحقق یک صلح پایدار ناامید شوند و کشتار هدفمند مردم ادامه یابد، ممکن است حرکت‌های افراطی از نوع دیگرش گسترش پیدا کند.

راس ویلسن، سرپرست سفارت آمریکا در کابل نیز در این دیدار گفت که دیدگاه رسمی دولت آمریکا این است که قضیه افغانستان از راه جنگ و خشونت حل نمی‌شود و باید از طریق گفت‌وگوهای مستقیم میان افغان‌ها حل شود و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند.

وی همچنین افزود که برخی کشورها پیشنهاد کرده‌اند که یک گروه تماس بین المللی برای حمایت از صلح افغانستان تشکیل شود که در روند گفت‌وگوها دو طرف را مشورت دهند و کمک کنند که مذاکرات به نتیجه برسد.

انتهای پیام/ ر

منبع: فارس

کلیدواژه: سرور دانش طالبان آمریکا توافق نامه خشونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۸۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • طالبان خواستار بازگشت افغانستانی‌های مقیم خارج به وطنشان شد
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است