Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن تشریح بررسی های کمیسیون متبوع خود گفت که این جلسه با حضور دبیر کل نهاد کتابخانه های عمومی کشور و دبیر کل مجمع تقریب مذاهب اسلامی برگزار شد.

غلامرضا منتظری در گفت و گو با ایسنا، در خصوص جلسه امروز کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: در ابتدای جلسه امروز کمیسیون فرهنگی، عزیزان از نهاد کتابخانه های عمومی کشور  حضور پیدا کردند و دبیرکل و معاونین این نهاد گزارشی از عملکرد و وضعیت نهاد کتابخانه ها به اعضای کمیسیون ارائه کردند، در ادامه مشکلات و مسائل مرتبط با حوزه کتاب و کتابداران مطرح شد و در پایان مقرر شد قانون تأسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور بر اساس طرح پیشنهادی نهاد کتابخانه ها در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گیرد و اقدامات لازم برای رفع مشکلات در این حوزه صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین مقرر شد جلسات مشترکی میان این نهاد و کمیسیون برگزار شود و همچنین نشستی مشترک میان کمیسیون فرهنگی، نهاد کتابخانهها و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه های مربوطه شکل بگیرد تا در آن نشست مشکلات و مباحث نهاد کتابخانه ها مورد بررسی قرار بگیرد.

نایب رییس کمیسیون فرهنگی مجلس عنوان کرد: در ادامه، نشست مشترکی با عزیزان از مجمع تقریب مذاهب اسلامی داشتیم، با حضور دبیرکل مجمع و معاونین وی مروری بر وضعیت جهان اسلام و انتظاراتی که از مجلس در خصوص موضوع تقریب مذاهب اسلامی وجود دارد داشتیم، در ادامه ریاست دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی گزارشی از ماموریت و اهداف دانشگاه مذاهب اسلامی ارائه کردند و در پایان نشست مدل مفهومی تقریب مذاهب اسلامی که از سوی مجمع در اختیار اعضای کمیسیون قرار گرفت مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و بنا شد مدیریت مجمع انتظارات خودرا به صورت مکتوب به کمیسیون فرهنگی اعلام کنند.

وی در پایان اظهار کرد: همچنین مقرر شد میان کمیته های تخصصی کمیسیون فرهنگی با مجمع نشست های هدفمندی با هدف گسترش قلمرو تقریب مذاهب اسلامی در حوزه های فرهنگی، ورزشی و هنری برگزار شود تا بتوانیم از ظرفیت سازمان ها و نهادهای مربوطه در این خصوص بهره ببریم، همه ما با توجه جایگاه مهم تقریب مذاهب اسلامی در اندیشه حضرت امام (ره) و رهبری معظم انقلاب موظف هستیم به استحکام محورهای تقریب مذاهب اسلامی بیفزاییم و از هرگونه جدایی و تفرقه در این حوزه جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي کمیسیون فرهنگی نهاد كتابخانه هاي عمومي کتابخانه های عمومی کشور کمیسیون فرهنگی مجلس تقریب مذاهب اسلامی نهاد کتابخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، گفت: بر اساس دستور اخیر رئیس‌ جمهور، ۲۰۰ خودرو جهت اختصاص به کتابخانه سیار در نظر گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهدی رمضانی بعد از ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه که در سالن جلسات کتابخانه امام خامنه‌ای در این شهر برگزار شد، از وجود 3800‌ کتابخانه در کشور خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد یک هزار کتابخانه مشارکتی و خصوصی و مابقی زیر نظر نهادها است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها و دسترسی جزو 20 کشور برتر دنیا هستیم، گفت: در منطقه جایگاه اول، در آسیا جزو 5 کشور نخست و در جهان اسلام نیز وضعیت خوبی داریم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه در دنیا کنابخانه‌ها همچون در چین دولتی و در اروپا مردمی اداره می‌شود، تصریح کرد: در کشور خودمان نیز نهاد غیرعمومی دولتی هستیم تا بلکه بتوانیم از ظرفیت خیرین و مردم استفاده کنیم، کما انیکه اکنون نیز نقش ویژه‌ای دارند.

وی با اشاره به اینکه سیاست دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، افزود: در این دولت بسیاری از پروژه‌ها و کتابخانه‌ها که از دولت قبل ناتمام مانده بود، تکمیل شد.

رمضانی "دسترسی آسان و برقراری عدالت فرهنگی" را شعار دولت خواند و بیان کرد: راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار یکی از زمینه‌های تحقق این هدف است، ابتدای دولت 26 کتابخانه سیار در کشور وجود داشت که اکنون به 50 کتابخانه رسیده است.

عضویت 10 میلیون نفر ایرانی در کتابخانه‌ها

وی با اشاره به اینکه 10 میلیون نفر از جمعیت کشور عضو کتابخانه‌ها هستند، اما کمتر از 3 میلیون نفر تراکنش دارند، عنوان کرد: اخیرا بر اساس دستور رئیس‌ جمهور مقرر شده که 200 خودرو به این حوزه اضافه و بعد از تجهیز شدن، به صورت سیار در اختیار مردم قرار گیرد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از پیگیری اختصاص زنگ مطالعه ویژه دانش‌آموزان خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح ابتدا به صورت منطقه‌ای و سپس به صورت کشوری اجرا خواهد شد، د این زنگ مهارت خواندن و سیر مطالعاتی دنبال می‌‌شود.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون 700 محفل در کشور در حال فعالیت است،بیان کرد: امکان دسترسی مردم به کتابخوانی بیشتر خواهد شد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در پایان با عنوان به اینکه  10 شهر استان فاقد کتابخانه است، یادآور شد: نهاد کتابخانه‌ها ردیف بودجه اعتباری برای احداث مکان ندارد که امیدواریم دستگاه‌های دیگر ما را همراهی کنند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • افزایش شاخص‌های کتابخانه‌ای در ۲ سال گذشته