Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل اقتصادی گفت: ابلاغ دستورالعمل ساماندهی رسیدگی به پرونده‌های بازار سرمایه باتوجه به گستردگی و حجم فعالیت در بازار سرمایه بسیار لازم و ضروری بوده است. محمد احمدی در گفت‌وگو با میزان، درمورد دستورالعمل ساماندهی رسیدگی به پرونده‌های بازار سرمایه، گفت: این دستورالعمل حرکت خوبی است که از سوی رییس دستگاه قضا ابلاغ شده و در حال حاضر باتوجه به گستردگی و حجم فعالیت در بازار سرمایه و روند رو به توسعه آن بسیار لازم و ضروری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به مفاد این دستورالعمل، گفت: تا به امروز تمام پرونده‌های مرتبط با بازار سرمایه به هیئت داوری سازمان بورس ارجاع می‌شد که در واقع زیر نظر خود سازمان بورس و اوراق و بهادر بود که مشکلاتی را ایجاد کرده بود.

وی افزود: پرونده‌هایی که در هیئت داوری سازمان بورس رسیدگی می‌شد قابل تجدید نظر در هیچ دادگاهی نبود و اگر کسی از سازمان بورس شکایتی داشت هیچ مرجعی برای رسیدگی به آن وجود نداشت.

احمدی با اشاره به اینکه با دستورالعمل اخیر این مشکل حل و فصل شده است، گفت: امید می‌رود با تخصصی شدن شعب رسیدگی، پرونده‌ها نیز به طور تخصصی بررسی شود و سهامداران حقیقی که عمدتاً در این بازار فعال هستند و امکانات حقوقی کمتری برای رسیدگی مشکلات خود دارند بتوانند در این محاکم مشکلات خود را رفع و رجوع کنند.

این کارشناس مسائل اقتصادی در توضیح یکی از ماده‌های این دستورالعمل، گفت: توجه به رصد فعالیت‌های فضای مجازی مرتبط با بازار سرمایه اقدام مؤثری است که با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و همچنین سازمان بورس قرار است انجام شود.   بیشتر بخوانید: رسیدگی به پرونده‌های بازار سرمایه با دقت بیشتر در زمان کمتر پیرو ابلاغیه جدید دستگاه قضا   انتهای پیام/ برچسب ها: بازار سرمه قوه قضائیه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قوه قضائیه بازار سرمایه سازمان بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس با اشاره به اصلاح قانون چک، گفت: در گام جدید قانون چک، تا شهریور سال جاری رسیدگی به چک‌های برگشتی با استفاده از هوش مصنوعی انجام می‌شود. - اخبار سیاسی -

ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره اصلاح قانون چک، گفت: اصلاح قانون چک در چند مرحله اجرایی خواهد شد که یکی از این گام‌ها رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی است.

وی با بیان اینکه سالانه حدود 250 هزار چک بر اساس قانون جدید برگشت داده می‌شود، گفت: از این میزان چک‌های برگشتی، 90 درصد برگشتی‌های مسلم است که نیازی به تشکیل پرونده و سپری کردن رویه قضایی ندارد، لذا برای صدور حکم می‌توان از تکنولوژی روز یعنی هوش مصنوعی بهره برد.

نماینده نجف‌آباد در مجلس با اشاره به مزایای رسیدگی به چک‌های برگشتی با استفاده از هوش مصنوعی، گفت: با این روش سرعت رسیدگی به چک برگشتی در کوتاه‌ترین زمان و هزینه انجام و همچنین با این شیوه کمبود نیروی قضایی را تا حدی جبران و مشکلات نیروی انسانی و امکانات زیر ساختی در قوه قضاییه حل می‌شود.

ابوترابی درباره فرایند و اقدامات انجام شده برای استفاده از هوش مصنوعی جهت رسیدگی به چک‌های برگشتی بر اساس اصلاح قانون چک، بیان کرد: در این زمینه جلسات هماهنگی با حضور مسئولان دستگاه قضا، برگزار شده و با ایجاد زیرساخت‌ها تا شهریورماه سال جاری این رویه ایجاد می‌شود.

عضو کمیسیون شورها و امور داخلی مجلس با یادآوری اینکه در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده که به 30 درصد پرونده‌های قضایی بر اساس هوش مصنوعی رسیدگی شود، تاکید کرد: می‌توان با استفاده از این تکنولوژی به بسیاری از پرونده‌های غیر پیچیده قضایی رسیدگی کرد.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی دوبرابر شد
  • افزایش دو برابری سقف تراکنش غیرحضوری در شبکه بانکی
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • بانک مرکزی: سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان