Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

بررسی صلاحیت خانم امی کنی برت در کمیته قضایی سنا دو هفته زمان برد تا وی جانشین «روث گینزبرگ» قاضی فقید آمریکایی شود.

این کمیته با وجود تحریم دموکرات ها در روز رای گیری، ۱۲ رای مثبت به دست آورد. دموکرات‌ها نشست رای‌گیری کمیته قضایی را تحریم و دلیل آن را اینگونه عنوان کردند که با وجود زمان اندک باقی مانده تا انتخابات و در حالی که نزدیک به ۶۰ میلیون نفر، آرای خود را به صندوق‌ها ریخته‌اند، معرفی قاضی جایگزین باید با رئیس جمهوری آینده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما میچ مک‌کانل رهبر اکثریت جمهوریخواهان بی توجه به این مخالفت اقلیت دموکرات، روز دوشنبه را برای رای‌گیری در صحن سنا اعلام کرد.

در این نشست، سناتورها در موافقت یا مخالفت با این گزینه پیشنهادی ترامپ صحبت کردند و پس از آنکه اظهار نظر، مکفی دانسته شد، رای‌گیری انجام شد. بدین رو بود که قاضی برت شامگاه دوشنبه با ۵۲ رای موافق در برابر ۴۸ رای مخالف، برای تصدی این پست عالی ایالات متحده آمریکا برگزیده شد.

روزنامه ایندیپندنت در گزارشی به خشم دموکرات ها از این انتخاب اشاره کرد و نوشت: چاک شومر سناتور دموکرات آمریکایی گفت که روز دوشنبه یکی از تاریکترین روزها در تاریخ سنا بود، زیرا جمهوریخواهان سنا سابقه ۲۳۱ ساله خود را شکستند و اولین اکثریتی شدند که صلاحیت قاضی دیوان عالی را در فاصله کمی مانده به روز انتخابات ریاست جمهوری تائید کردند.

شومر با اعلام اینکه جمهوریخواهان سنا ممکن است از این کرده خود پشیمان شوند، افزود: آنها خواست مردم را نادیده گرفتند و انتصابی مادام العمر در دیوان عالی را در میانه انتخابات ریاست جمهوری تائید کردند.

این هشدار می تواند اشاره ای باشد به این احتمال که اگر دموکرات ها ماه آینده کنترل سنا را در اختیار گیرند، ممکن است قضات لیبرال تری را به دیوان عالی راه دهند و توازن ایدئولوژیک آن را تغییر دهند. این چشم اندازی است که جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بارها از منتفی دانستن آن خودداری کرده است.

«کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالات متحده نیز گفت که جمهوریخواهان صرفا آنچه سال ها برای انجامش تلاش کرده اند، انجام دادند اینکه محافل قضایی را مسلح کنند تا برنامه ای کاملا نامحبوب را به سرانجام رسانند که نمی توانستند در کنگره انجام دهند.

وی هشدار داد که قاضی برت حال بر کرسی ای تکیه می زند که دادخواست ترامپ و جمهوریخواهان کنگره برای برچیدن لایحه حفاظت از بیمار و مراقبت مقرون به صرفه (اوباماکر) و پایان دادن به محافظت از ۱۳۰ میلیون آمریکایی از شرایط موجود را استماع کند تا از این رهگذر، فاجعه ای انسانی در میانه یک همه گیری جهانی رقم خورد.

«شلدون وایت‌هاوس» یک سناتور دموکرات دیگر نیز گفت که جمهوریخواهان ممکن است تاسف خورند و این روز را لعنت کنند.

به گفته «مگان هاچر میز» مدیر سیاست دموکراسی در جنبش اجتماعی غیرانتفاعی «جدایی ناپذیر» آمریکا، دیوان عالی اکنون در کنترل شش ایدئولوگ راستگراست که نه برای اجرای عدالت بلکه برای اجرای روند پیروزی حزب جمهوریخواه انتخاب و تائید شدند.

وی افزود: امی کنی برت تهدیدی برای سلامت و ایمنی میلیون ها آمریکایی است. میچ مک کانل و سنای جمهوریخواه تهدیدی برای سلامت و ایمنی دموکراسی ما هستند و به رغم آنچه مک کانل ممکن است از صحن سنا ادعا کند، مساله پایان نیافته است.

وی هشدار داد که اگر مک کانل فکر کرده ما نمی توانیم کار بیشتری برای این مساله انجام دهیم، باید در این تفکر خود تجدیدنظر کند، زیرا ما می توانیم برنامه فاجعه بار وی را شکست دهیم و توازن را به این دادگاه بازگردانیم.

در همین حال، با بررسی نقطه نظرات سناتورها و همچینین یادداشت ها و مقالات صاحب نظران سیاسی می توان به این نتیجه رسید که دلیل اصرار ترامپ و جمهوریخواهان برای انتخاب این گزینه دیوان عالی، سنگین شدن وزنه طرفداران رئیس جمهوری در دیوان عالی در صورت بروز اختلاف انتخاباتی است.

برخی نیز معتقدند جمهوریخواهان سنا از ترس از دست دادن اکثریت خود در انتخابات پیش رو، در رسیدگی به این فرایند تعجیل کردند و با وجود آنکه در دوره باراک اوباما رئیس جمهوری سابق مخالف معرفی گزینه برای دیوان عالی در فرصت زمان هشت ماهه به انتخابات بودند، این بار کوشیدند تا از این فرصت به نفع حزب خود استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ترامپ دموکراتها کمیته قضایی سنا دیوان عالی دموکرات ها رای گیری مک کانل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۹۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد

«دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در نشستی خصوصی، دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری این کشور را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی (گشتاپو) مقایسه کرد.

به گزارش مشرق، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در یک نشست خصوصی و پشت درهای بسته در اقاماتگاه خود در فلوریدا، دولت جو بایدن را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی (گشتاپو) مقایسه کرد.

وی این مقایسه را در میانه اظهاراتش در خصوص پرونده های حقوقی علیه خود مطرح کرد و ضمن حمله به دادستان های این پرونده‌ها گفت: «این افراد یک دولت گشتاپو را اداره می کنند و این تنها چیزی است که آنها دارند. این تنها راهی است که آنها از نظر خود پیروز می شوند».

ترامپ سپس با بیان اینکه بایدن بدترین رئیس‌جمهوری تاریخ کشورمان است، افزود: «زمانی که متهم شدم، گفتم خوب، حالا زمان مبارزه است. او [بایدن] به شدت ناتوان و متقلب است. مقادیر زیادی پول از چین، روسیه، اوکراین و بسیاری از کشورهای دیگر گرفته است. او یک کلاهبردار است.»

وی همچنین جک اسمیت بازرس ویژه‌ای که دو پرونده فدرال علیه ترامپ را در دست دارد، «قاتل شرور» و «دیوانه» خواند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • بخش عمده پرونده‌های قضایی خانواده‌ها مربوط به طلاق است
  • ویدیو/ درگیری جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها به بهانه فلسطین
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری