Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اقتصاد گفت: نرخ سودآوری بسیاری از بنگاه‌ها بسیار بالاست زیرا بنگاه‌های بورسی، بنگاه‌های منتخب و گلچین شده و صادراتی هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی در حاشیه نشست امروز کمیسیون‌ها با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به نشست خود با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: برای پاسخگویی به سؤالات تعدادی از نمایندگان درباره دو موضوع واگذاری‌ها و بازار سرمایه در جلسه امروز حضور یافتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سؤالات درباره واگذاری‌هایی بود که در سنوات گذشته انجام شده بود و در این نشست مستندات قانونی و انطباق قانونی واگذاری‌ها را مورد بحث و بررسی قرار دادیم و باید این مباحث میان مجلس و مسئولان ذی‌ربط انجام شود تا در واگذاری‌ها خطایی رخ ندهد.

دژپسند همچنین با بیان اینکه سؤال یکی دیگر از نمایندگان درباره نوع نظارت و عملکرد وزارت اقتصادی در حوزه بازار سرمایه بود، اظهار کرد: شورای عالی بورس و سازمان بورس ارکان بازار سرمایه هستند، ریاست شورای عالی بورس بر عهده وزیر اقتصاد بوده و نظارت عالیه، سیاست و سیاست‌گذاری را بر عهده دارد و سازمان بورس هم وظیفه نظارت عملیاتی و نظارت بر بازار کشور را بر عهده دارد. البته در این میان درباره وضعیت موجود بازار سرمایه نیز مباحث و سوا لاتی مطرح شد.

*از ۳۲۰ شرکت در بازار بورس ۱۸۲ شرکت کارگزار دارند

وزیر اقتصاد و دارایی ضمن تأکید بر اینکه شاخص بازار بورس طی این چند روز وضعیت مناسبی نداشته است اما بازار سرمایه و آماده شدن زیرساخت‌های آن بر اساس شاخص‌ها ارزیابی نمی‌شود، افزود: شاخص‌ها برآیند انعکاس شرایط پیرامونی است و تصمیمات ما درباره مسائل بر بازار سرمایه اثرگذار است به طور مثال موضوع تأثیر افزایش نرخ سود روی بازار سرمایه که خوشبختانه این موضوع توسط رئیس بانک مرکزی تکذیب و اعلام شد، این موضوع در دستور کار این بانک قرار ندارد و البته قطعیتی هم وجود ندارد که نرخ سود روی افزایش نقدینگی تأثیری داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه اکنون نهاد نظارتی و حاکمیتی در بازار سرمایه به موفقیت‌هایی در زمینه ریل‌گذاری دست پیداکرده است، گفت: از ۳۲۰ شرکت در بازار بورس ۱۸۲ شرکت کارگزار دارند یعنی نهاد بازار گردان و بازارساز دارند و اوراق تبعی اختیاری می‌توانیم داشته باشیم و بازار سرمایه به این مسائل مجهز شده است.

دژپسند ضمن اعلام یک خبر خوش به سهامداران بازار بورس هم بیان کرد: دارندگان سهام توجه کنند، نرخ سودآوری بسیاری از بنگاه‌ها بسیار بالاست زیرا بنگاه‌های بورسی، بنگاه‌های منتخب و گلچین شده و صادراتی هستند و ارزهای صادراتی آنها در زمان بازگشت معاف از مالیات بوده و گاهی اوقات نرخ سود آنها به ۳۷۷ درصد هم رسیده است. P/E برخی بنگاه‌ها اکنون به چهار رسیده و این موضوع بیانگر آن است که سهام آنها ارزنده هستند.

*ریل‌گذاری و اطلاع‌رسانی؛ بهترین حمایت دولت از سهامداران است

وزیر اقتصاد و دارایی خطاب به سهامداران تأکید کرد: خواهش می‌کنم، با توجه و تأمل نسبت به خرید و فروش سهام خود اقدام کنید، اگر مردم مقداری با تاملدر این مورد برخورد کنند دیگر مجبور به ارزان‌فروشی نخواهند شد. به ما می‌گویند چرا حمایت نمی کنید، در صورتی که بهترین حمایت دولت ریل‌گذاری و تعیین سیاست ها و اطلاع‌رسانی است و خوشبختانه اکنون مجامع تشکیل شده و سودآوری ها هم بالاست.

وی تصریح کرد: زمانی که پوزیشن ارزی یک بنگاه در شرایط کنونی مثبت است، حتماً این موضوع برایش اعتبار آور خواهد بود بنابراین مردم بدون داشتن عجله سهام خود را ارزان نفروشند اگرچه سهامداران مالک و تصمیم گیر هستند و بنده نمی توانم به آنها بگویم نگاه دارید یا بفروشید. تنها توصیه کوتاه من به مردم و سهامداران این است که با توجه به تشکیل مجامع شرکت‌ها، بالا بودن سود شرکت ها، ریل‌گذاری در بازار سرمایه و بازارگردانی در فروش سهام خود عجله نکرده و با محاسبه و عقلانیت درست تصمیم بگیرند.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: بورس وزیر اقتصاد فرهاد دژپسند بنگاه های بورسی بازار سرمایه وزیر اقتصاد بازار بورس واگذاری ها ریل گذاری بنگاه ها نرخ سود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۰۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند

ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند گفت: مهلت قانونی این شرکت‌ها تمام شده و هشت ماه قانونی پایان سال ۱۴۰۲ بوده است منتهی این که تاکنون این شرکت‌ها سود سهام عدالت را واریز کردند یا نه؟ بر اساس آخرین اطلاعات خیر.

او افزود: شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را همچنان واریز نکردند مطالباتی از کارفرما‌های خود دارند تا آنجایی که ما در جریان هستیم این مطالبات را نتوانستند وصول کنند لذا سود سهام عدالت را هم پرداخت نکردند اما زمان اعلام واریزی خرداد برای مرحله سوم سود سهام عدالت سرجای خود باقی است.

این مقام مسئول همچنین اظهار کرد: اگر این شرکت‌ها سود سهام عدالت را واریز نکنند سازمان بورس بر اساس ضوابط، مقررات، وظایف و اختیاراتی که دارد حتما برخورد مقتضی را انجام می‌دهد در نهایت سازمان بورس پیگیر است که مابقی سود سهام عدالت را دریافت تا برای سهامداران این سود واریز شود.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه