Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@11:44:24 GMT

۳۰ نفر از محکومان زندان دزفول به کرونا مبتلا شدند

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۱۳۵۹

۳۰ نفر از محکومان زندان دزفول به کرونا مبتلا شدند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دزفول گفت: ۳۰ نفر از محکومان زندان دزفول به کرونا مبتلا شده‌اند.

به گزارش ایرنا، منصور محمدی خباز روز سه شنبه در جریان بازدید از ندامتگاه فجر دزفول همراه با سرپرست فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: آمار مرگ‌ومیر در زندان دزفول نسبت به سال گذشته باوجود شیوع کرونا، ۷۰ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اعمال همه پروتکل‌های بهداشتی در زندان دزفول گفت: ۳۰ زندانی مبتلا به کرونا در این زندان با جداسازی از دیگر زندانیان تحت درمان قرار گرفتند.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول گفت: با وجود مرکز فروش مواد غذایی در زندان، تدبیری اندیشیده شد تا سود حاصل از فروش از طریق انجمن حمایت از زندانیان برای حمایت از خانواده‌های آن‌ها صرف شود.

وی افزود: از نظر دستگاه قضا، صدور حکم زندان برای محکومان به منزله انتقام و مجازات نیست و این امر صرفا جنبه تادیبی و انسان سازی دارد.

محمدی خباز اظهار امیدواری کرد افرادی که به هر علت در زندان بسر می‌برند پس از تادیب و تزکیه نفس با سلامت کامل به آغوش خانواده و جامعه بازگردند و از این تجربه هرچند تلخ در انتخاب مسیر درست زندگی بهره برند.

وی ادامه داد: در زندان شهرستان دزفول محکومان پنج حوزه قضایی دزفول، شوش، اندیمشک، الوار و شاوور در حال گذراندن دوره محکومیت خود هستند.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول بیان کرد: محکومان در زندان پس از آموزش در کلاس‌های مهارت‌آموزی متفاوت به تولید محصولات و صنایع دستی می‌پردازند و با سود حاصل از فروش تولیدات برای خود درآمدزایی می‌کنند.

وی افزود: درحال حاضر مددجویان زندان شهرستان دزفول در کارگاه‌های برق، جوشکاری، سرامیک کاری، لوله کشی، چرم دوزی، معرق کاری، منجوق کاری، خیاطی، کشاورزی، آشپزی، پیرایش و نانوایی مشغول فعالیت هستند.

محمدی خباز گفت: پس از شیوع کرونا و نیاز به استفاده از ماسک کارگاه تولید ماسک در زندان راه‌اندازی شد به طوری که ماهیانه با تولید چهار هزار ماسک نیاز مددجویان و متهمان درون زندان تامین می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار پرسپولیس دادستان دزفول کرونا زندانیان زندان دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۱۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • دستگیری عامل قدرت نمایی در رفسنجان
  • عامل قدرت نمایی با سلاح سرد در رفسنجان دستگیر شد
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • بازداشت یکی از اعضای شورای شهر باغستان شهریار تهران
  • یکی از اعضای شورای شهر باغستان شهریار بازداشت شد
  • ۱۲ متهم متواری در فلاورجان دستگیر شدند
  • بازداشت یک عضو شورای شهر از بخش‌های تابعه شهریار
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد