Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها _ موزه آموزش و پرورش فارس بعد از ۲۰ سال انتظار به زودی افتتاح می‌شود. این موزه در ۳ بخش روستایی، عشایری و شهری راه‌اندازی خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، تاسیس آموزش و پرورش نوین و همه‌گیری آن در ایران  قدمت بیش از یک قرن دارد اما آموزش و پرورش به دلیل گستردگی هنوز آنطور که باید و شاید مجال مصورسازی خاطراتش را نیافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه‌ آموزش و پرورش در هر شهر، مکانی مناسب برای به نمایش گذاشتن تاریخ آموزش و پرورش آن شهر و تصویرسازی تلاش‌های دلسوزان تعلیم و تربیت از ابتدا تاکنون است. چنین موزه‌هایی سبب توسعه گردشگری شهرها و بازشناسی تاریخ آموزش و پرورش می‌شود.

در حال حاضر در شهرهایی مانند اصفهان، تبریز، همدان و کرمانشاه و غیره موزه‌ آموزش و پرورش راه‌اندازی شده و خبر خوب این است که بعد از سال‌ها انتظار موزه آموزش و پرورش فارس نیز فعالیت خود را به زودی آغاز خواهد کرد.

موزه آموزش و پرورش در شهرستان بروجرد تاسیس می‌شودکهگیلویه و بویراحمد| موزه آموزش پرورش شهرستان لنده راه‌اندازی می‌شودساعتی گشت و گذار در موزه آموزش و پرورش اصفهان + تصاویر

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس از راه‌اندازی موزه تاریخ آموزش و پرورش فارس پس از 20 سال وقفه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این موزه با ارزش تداعی‌گر دوران تکاملی آموزش و پرورش در استان فارس است.

محسن کلاری با اشاره به اینکه بخش اول از راه‌اندازی این موزه در سال 1379 شروع شد، اظهار داشت:  لزوم ایجاد فرهنگ بسیار غنی استان پهناور فارس با دارا بودن آموزش و پرورشی به قدمت حدود 125 سال سابقه ضروری و اجتناب ناپذیر بود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه تمام مدیران کلان ادوار مختلف بر این بودند که موزه تاریخ آموزش وپرورش را راه‌اندازی کنند افزود: با پی‌گیری های صورت گرفته در آینده‌ای نزدیک شاهد افتتاح این موزه با حدود 8 هزار اثر تاریخی، آموزشی و پرورشی مربوط به 125 سال تاریخ ارزشمند و پر افتخار آموزش و پرورش استان فارس خواهیم بود.

کلاری گفت: این موزه در یکی از بناهای زیبا و تاریخی آموزش و پرورش افتتاح خواهد شد و امیدواریم محلی برای حضور و استفاده عموم مردم و به ویژه فرهنگیان عزیز باشد .

وی خاطرنشان کرد: در راه‌اندازی این موزه همه فرهنگیان و مسئولین نقش به سزایی داشتند به ویژه برخی از بازنشستگان عزیز که آثار مختلف مکتوب مربوط به سال‌های مختلف تحصیل خود و ابزارهایی شامل کیف‌های مدرسه قدیم، لوازم التحریر، بخاری‌های قدیمی، تخته سیاه قدیمی و آن چه به تعلیم و تربیت در دوران گذشته بود را ارائه کردند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس با اشاره به اینکه تاریخ آموزش و پرورش فارس شامل 3 بخش روستایی، عشایری و شهری است گفت: در واقع  این موزه با ارزش تداعی‌گر دوران تکاملی آموزش و پرورش در استان فارس است.

کلاری افزود: با ارائه اسناد مهم آموزشی، پژوهشی و تربیتی که جمع‌آوری شده در نظر داریم یک گنجینه ارزشمندی را در اختیار علاقه‌مندان به موزه آموزش و پرورش و تمام فرهنگیانی که در داخل و خارج از کشور حضور دارند ارائه دهیم .

وی با اشاره به اینکه این کار با همت خیرین عزیز صورت می‌پذیرد گفت: فرهنگیان بازنشسته، دانش‌آموزان مقیم خارج از کشور به محض اطلاع از راه‌اندازی این موزه، آثاری زیبا و از طرفی عموم مردم نیز کتاب‌های مختلف  آموزشی زمان تحصیل خود را برای ما ارسال کردند.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه این موزه به وضعیت آموزشی کشور و استان فارس در زمان‌های متفاوت اشاره دارد اظهار داشت: موزه تاریخ آموزش و پرورش شامل بخش‌های مختلفی است که نه تنها نگاه موزه‌ای، جمع‌آوری و گردآوری را دارد بلکه به مکانی برای ارائه موضوع آموزش و تعلیم و تربیت در دروران‌ها و سبک‌های  مختلف تبدبل شده است.

کلاری از همه علاقه‌مندان خواست که هر آن چه که به دوران تحصیل خود و حتی پدران و نیاکانشان مربوط می‌شود را در اختیار این موزه قرار دهند تا در معرض دید عموم قرار گیرد.

تاسیس مکانی که بتواند خاطرات تعلیم و تعلم را به صورتی مجسم بازگو نماید، نیازمند همت همه متولیان امر فرهنگ و محصلان دیروز و امروز شهر است. امید است که با راه‌اندازی موزه آموزش و پرورش فارس تاریخ 125 ساله آموزش و پرورش فارس به نحوی که شایسته است در معرض دید عموم قرار گیرد.

انتهای پیام/422/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موزه آموزش و پرورش فارس تاریخ آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان فارس راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۲۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ رستمی گفت: علاقمندان می‌توانند بعد از ظهر امروز از ساعت ۱۵ تا ۱۶ و فردا از ساعت ۱۵ تا ۱۸ از موزه تاریخ طبیعی زنجان بازدید کنند.

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان ضمن دعوت از عموم مردم جهت بازدید از موزه تاریخ طبیعی، افزود: موزه تاریخ طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان در ابتدای جاده تبریز، پارک جنگلی ارم واقع شده و نمونه تاکسیدرمی گونه‌های مختلف جانوری کشور در آنجا نگهداری می‌شود.

موزه تاریخ طبیعی زنجان که از لحاظ ساختمان و طبقه بندی نمونه‌های جانوری و گیاهی و نوع گونه‌های جمع آوری شده یکی از موزه‌های طبیعی در خور توجه در سطح کشور است و با اقداماتی که انجام گرفته در این مرکز بیش از ۵۸ نمونه از پستانداران، ۱۰۳ نمونه از پرندگان، ۲۶ نمونه از خزندگان، ۱۷ نمونه انواع ماهیان و ۱۲۰ نمونه از حشرات مختلف جمع آوری و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده شده است.

در این موزه، نمونه‌های نادر گیاهی، جانوری و کانی استان زنجان جمع آوری و به صورت نمایشگاهی که نمایانگر اکو سیستم متنوع استان است، طراحی و ارایه شده است.

از گونه‌های موجود در موزه تاریخ طبیعی زنجان می‌توان به ۱۵ گونه گیاهی، ۳۸ گونه فسیل بی مهرگان، بیش از ۳۰ گونه فسیل گیاهان، ۷۶ گونه سنگ و کانی، ۱۹ گونه اسکلت و بالغ بر ۵۵ گونه از سایر بندپایان اشاره کرد.

در موزه تاریخ طبیعی زنجان غرفه‌هایی که نمایانگر اکوسیستم‌های متنوع استان است طراحی و به صورت بسیار زیبایی مجسم شده و همچنین نمودی از غار‌های آهکی و تشکیلات استالاگیت و استالاگمیت استان به نمایش گذاشته شده است.

موزه تاریخ طبیعی اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان به منظور حفظ و در معرض نمایش گذاشتن گونه‌های جانوری و گیاهی، سنگواره‌ها و نمونه‌هایی از برخی کانی‌ها و سنگ‌های معدنی موجود در استان، در سال ۱۳۷۳ افتتاح شد.

دوم اردیبهشت ماه به عنوان روز جهانی زمین پاک و سه تا ۹ اردیبهشت ماه به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است.

شعار هفته زمین پاک در سال ۱۴۰۳ " مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" است.

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • پردیس فرهنگ و رسانه تبریز آماده افتتاح شد
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • سربازان همچنان در انتظار صدور بخشنامه برای جذب سرباز معلم
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان