Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی تاثیر ترکیب مکمل های هسپریدین، آرتیمیزینین - آرتیمیزیا آنوا، نوسکاپین، رزوراترول، ان استیل سیستئین و دوز بالای ویتامین سی بر درمان و علایم بالینی بیماران سرپایی و بستری مبتلا به کووید ۱۹ علامت دار» در بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان سیرجان در شهریورماه سال جاری، با موفقیت به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشکده علوم پزشکی سیرجان، این طرح که به همت چند تن از محققان کشورمان طراحی شده بود، زیر نظر دکتر "علی امجدی" پزشک متخصص عفونی و دکتر "معصومه محمدپور" به شرح زیر به پایان رسید:

«۵۰ بیمار با تست PCR مثبت بعنوان گروه مداخله مکمل های هسپریدین، آرتیمیزینین - آرتیمیزیا آنوا، نوسکاپین، رزوراترول، ان استیل سیستئین و دوز بالای ویتامین سی دریافت کردند (بدون استفاده از داروهای پروتکل وزارت بهداشت از جمله هیدروکسی کلرکین و هیچ نوعی از داروهای ضد ویروس). مدت زمان درمان بیماران  نهایتا ۱۰ روز در نظر گرفته شده بود. جهت مقایسه، ۵۰ نفر از بیماران دریافت کننده داروهای پروتکل وزارت بهداشت با تست مثبت به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شدند.

نتایج اولیه حاکی از آن است که بهبود علائم بیماران (تنگی نفس و سرفه) از روزهای ابتدای درمان قابل مشاهده بود، تمامی بیماران گروه مداخله دریافت کننده مکمل ها بدون فوتی با میانگین ۶ روز بستری در کمتر از ده روز با موفقیت درمان شدند و خوشبحتانه هیچ بیماری از بخش مشکلات تنفسی (ARD)  به ICU انتقال نیافت.

ارزیابی نتایج نشان داد که میانگین بستری گروه کنترل بیش از ۹ روز بود و متاسفانه در گروه کنترل یک نفر فوتی وجود داشت.

این پروتکل درمانی توانست در این مرحله موفقیت آمیز ظاهر شود و مجریان تصمیم دارند در صورت حمایت مالی تعداد بیشتری از بیماران را تحت درمان قرار دهند.

 پس از انجام آنالیز نهایی آماری و بررسی متغیرها، جزییات توسط مجریان طرح در قالب مقاله متعاقبا اعلام و منتشر خواهد شد.»

لازم به توضیح است که این طرح تحقیقاتی در مراحل اولیه و بر روی تعداد نسبتا کمی بیمار انجام شده و برای نتیجه گیری قطعی لازم است که تعداد بیشتری بیمار مورد آزمایش قرار گیرند که در صورت تایید نتایج از طرف سایر محققین و سازمان غذا و داروی کشور اجازه استفاده گسترده از مکمل های مورد استفاده در طرح تحقیقاتی برای بیماران داده خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس استانی علمی و آموزشی سیرجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی گروه روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی در افراد می‌تواند نشانه‌هایی از ابتلا به پوکی استخوان باشد و در چنین شرایطی انجام سنجش تراکم استخوان جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت بیمار، امری ضروری خواهد بود.

سیده زهرا میرفیضی ضمن بیان این مقدمه که علم روماتولوژی دانشی جدید و مربوط به طبقه‌بندی بیماری‌های روماتیسمی است افزود: این بیماری، با امراض مربوط به تخصص ارتوپد، متفاوت است.

وی ادامه داد: بیماری پوکی استخوان یا استتوپروز که از آن به عنوان بیماری خاموش یاد می‌شود معمولاً در خانم‌ها و بعد از سنین یائسگی شایع می‌شود و از آنجا که علائم بالینی واضحی نداشته، بیمار با عوارض پوکی استخوان که به شکل شکستگی ستون فقرات کمری و یا شکستگی گردن و استخوان ران است به پزشک مراجعه می‌کند. همچنین باید به بیماران در زمینه کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی آگاهی‌های لازم داده شود تا در صورت بروز این علائم برای انجام تراکم استخوان به پزشک روماتولوژیست، مراجعه نمایند.

دکتر میرفیضی همچنین با تأکید بر اینکه پیشگیری همواره بهتر از درمان است، افزود: خانم‌هایی که در معرض ابتلا به بیماری پوکی استخوان هستند، پس از انجام ارزیابی تراکم استخوان باید با توجه به سن و میزان پوکی استخوان، رژیم‌های غذایی حاوی کلسیم و ویتامین D را دریافت و مصرف شیر و یا درمان‌های دارویی را در برنامه زندگی خود قرار دهند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، این فوق تخصص روماتولوژی ضمن تاکید بر نقش مؤثر رسانه‌ها در آگاه‌سازی مردم نسبت به بیماری فوق افزود: برخی بیماران مبتلا به پوکی استخوان، در مرحله شکستگی استخوان، ستون فقرات، گردن و استخوان ران قرار دارند که در این شرایط برای بیماران درمان‌های سنگین مورد نیاز است، پس بهتر است که اقدامات درمانی زودتر برای فرد آغاز شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۳ هزار داوطلب کنکور سراسری در سیرجان
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • حمایت از بیماران سلیاکی با بسته‌های حمایتی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟