Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینجا اعلام می کنیم همه ما تابع امر ولی فقیه هستیم و در مسیر وحدت و همدلی گام بر می داریم.

به گزارش برنا از ایلام،  سلیمانی‌دشتکی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به افتتاح و راه اندازی مرکز رفع موانع تولید استان در اداره صمت استان گفت: در این ستاد مقرر شد دستگاه های اجرایی که مجوز ها را صادر می کنند مثل آب، برق، گاز یا دستگاه هایی که با دریافت ها و پرداخت ها سرو کار دارند مثل بانک ها و سازمان تامین اجتماعی، امور مالیاتی، شهرک های صنعتی، جهاد کشاورزی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نمایندگان تام الاختیار خود را به این مرکز بفرستند.

وی با اشاره به اینکه زمان کار این مرکز از ۸ صبح تا ۸ شب است، گفت: اگر دستگاه های اجرایی مصوبه ای در کارگروه تسهیل و یا ستاد اقتصاد مقاومتی داشتند و با مانعی روبه رو شد می توانند به این مرکز مراجعه کنند تا با حضور نمایندگان تام الاختیار دستگاه های متولی در کمترین زمان ممکن بر سر رفع مانع تصمیم گیری شود.

وی افزود: در گذشته وقتی مشکلی پیش می آمد فرد مجبور بود از این اداره به آن اداره کلی وقت و زمان تلف کند و تازه نتیجه هم نمی گرفت اما با شروع بکار این مرکز همه ادارات نمایندگان تام الاختیار خود را معرفی کرده اند و اگر ابهامی در ارتباط با هر اداره بود همانجا بدون فوت وقت رفع می شود.

استاندار ایلام با تاکید بر این مهم که در این مرکز هر تصمیمی که گرفته می شود بایست اجرایی شود، گفت: مدیران وقتی نمایندگان تام الاختیار خود را به این مرکز معرفی می کنند دیگر حق ندارند بر سر راه تصمیمات اتخاد شده مانع ایجاد کنند.

وی با عنوان این مطلب که ایجاد این مرکز یک گام اساسی و ارزشمند در رفع بروکراسی اداری و رفع موانع تولید در استان است، گفت: از این بابت از تمامی دست اندرکاران امر تشکر می کنم.

سلیمانی‌دشتکی در ادامه با اشاره به شرایط سخت کشور خواستار کمک و همکاری مسئولان در رفع مشکلات مردم شد و گفت: ما همیشه بایست خدمتگذار مردم باشیم به ویژه در این شرایط که مردم با تنگناهایی مواجه اند لازم است با افق دید بلند در رفع مسائل و مشکلات مردم بیشتر هوای آنان‌ را داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به راهگشا بودن رهنمودهای مقام معظم رهبری در روزهای اخیر گفت: طی چند وقت گذشته برخی نسبت به رئیس‌جمهور و دیگر مسئولان دولتی هتک حرمت کردند تا اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد ملی کرونا اظهار داشتند که کار آنها غلط بوده و هتک حرمت حرام شرعی است.

استاندار ایلام با تاکید بر این مهم که بیانات و کلام رهبری می بایست فصل الخطاب برای همه ما باشد، اظهار داشت: اینجا اعلام می کنیم همه ما تابع امر ولی فقیه هستیم و در مسیر وحدت و همدلی گام بر می داریم.

نماینده عالی دولت در بخش دیگری از صحبت های خود خواستار میدانی و عملیاتی برگزار نمودن جلسات و نشست ها در فضای پیش روی دولت در استان شد و گفت: امروز در نشست قرارگاه سازندگی محرومیت زدایی استان با حضور مسئولان بنیاد علوی بصورت عملیاتی پروژه به پروژه پیش رفتیم و بایست به همین منوال دیگر جلسات بصورت کاربردی برگزار شوند.

وی با عنوان این مطلب که فرصتی برای وقت تلف کردن و یا به حاشیه رفتن نیست، تاکید کرد: در این جلسات بایست دنبال خروجی کار جهت رفع مشکلات مردم باشیم و نسبت به عملیاتی کردن وعده های داده شده اقدام کرد. 

وی با اشاره به سفر برخی مسئولان ارشد کشوری به استان خواستار میدانی عمل کردن آنها شد و گفت: در هفته ها و ماه های پیش رو هیئت های بلند پایه ای از قوای مختلف به استان سفر می کنند که امیدواریم نتایج مثبتی برای استان در پی داشته باشد. 

وی افزود: البته بایست مواظب بود که در این زمان کم پیش روی دولت بایست وعده هایی به مردم داده شود که قابل انجام باشد و از شعار گرایی دوری کنیم.

وی با اشاره به نتایج خوب و مثبت سفر هیئت های مختلف به استان، گفت: در چند ماه گذشته هیئت های مختلفی از بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی، معاونت توسعه روستایی مناطق محروم ریاست جمهوری، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاون علمی رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به همراه رئیس کمیته امداد امام (ره)، رئیس بنیاد مسکن و ... امروز هم نمایندگانی از بنیاد علوی به استان آمده اند و خوشبختانه دستاوردهای بسیار خوبی برای استان در پی داشته است.

گفتنی در این نشست مسائل و مشکلات چند طرح تولیدی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در جهت رفع موانع اتخاد گردید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ولی فقیه رهبری تابع نمایندگان تام الاختیار رئیس جمهور رفع موانع همه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جواد هروی سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در ارزیابی دلایل رد صلاحیت روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و اظهارات اخیر وی گفت: البته آقای روحانی در جلسه اخیر مباحثی را به اعضای دولت خودشان اشاره کردند و گفتند من دلایل رد صلاحیتم را در روزهای آینده به تفضیل خواهم گفت. اما اینکه در مقابل دلایل ردصلاحیت سکوت کنند، هم نمی‌پذیرند. چون این موضوع جایگاه شورای نگهبان را تضعیف می‌کند نه شخص را، لذا به جهت قداست شأن شورای نگهبان چنین دفاعی را انجام خواهند داد و ظاهرا دلایلی که شورای نگهبان به ایشان اعلام کرده مقبول نظرشان نیست و می‌خواهند دلایل خودشان را به صورت علنی در رسانه‌ها اشاره کنند، اما اینکه مفاد آن چیست کسی دقیق خبر ندارد.

هروی در گفتگو با ایلنا، درباره پیش‌بینی خود از پاسخ روحانی به شورای نگهبان گفت: اینکه یکی از دستگاه‌های نظارتی کشور در عملکرد خودش مورد نقد قرار نگیرد یک ایراد اساسی است که در شاکله نظام دیده می‌شود. حتی اگر شورای نگهبان باشد. در ماه‌های گذشته شاهد این بودیم که شورای نگهبان از خیل عظیم داوطلبان در مجلس خبرگان رهبری و در مجلس شورای اسلامی، افراد زیادی را به دلایل غیرموجه و غیرمقبول از صحنه انتخابات خارج کردند و موجب شد که رقابت کاملا ضعیف باشد و ما پایین‌ترین حد مشارکت در طول بعد از انقلاب اسلامی را شاهد باشیم و در ادامه آن شأن و جایگاه شورای نگهبان را تنزل خواهد داد.

وی افزود: لذا حرکت‌هایی مثل حرکت آقای روحانی، می‌تواند این شأنیت را حفظ کرده و دوباره برگرداند. شاید شورای نگهبان نسبت به عملکرد خود تجدیدنظر کند. بسیاری از ردصلاحیت‌ شدگان نتوانستند پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای را بگیرند و این روند صورت خوبی در تصویر نظام ندارد که یک دستگاهی بدون دلیل بخواهد چیزی را بگوید و بحثی را باز کرده باشد. سابقه این موضوع را هم ما قبلا داشتیم که آقای لاریجانی این اتفاق برایشان مطرح شد و جواب‌هایی که شورای نگهبان به ایشان داده بود نه تنها قانع‌کننده نبود بلکه آقای لاریجانی به تفصیل حدود ۴۰ صفحه پاسخ دلایل ناموجه شورای نگهبان را دادند که شاید این قضیه بتواند مؤثر واقع شود که حالا مؤثر واقع نشد.

این فعال سیاسی افزود: لذا شیوه شورای نگهبان باید مبتنی‌بر نگرش دموکراتیک باشد و آن چیزی که ما در بحث تسامح و تساهل اسلامی هم داریم در این جایگاه باید حفظ شود. لذا کسانی مثل آقای روحانی از جایگاه شایسته‌ای در نظام برخوردار بوده و شخصیت‌ قابل‌توجه و موجهی در نظام هستند، فکر می‌کنم اینکه ایشان پاسخی بر پاسخ‌های شورای نگهبان بدهند و عدم‌قانع‌کننده بودن و مجاب‌کننده بودن پاسخ‌های شورای نگهبان را پاسخ بدهند، امر مقبول و پسندیده‌ای است و باید شورای نگهبان هم بپذیرد و فکر می‌کنم اگر آنها هم پاسخ‌های مجاب‌کننده‌ای متقابلا داشته باشند، فضای مخدوش فکری رسانه‌ای و اجتماعی را هم روشن خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال با توجه به دلایل ردصلاحیت آقای روحانی، با توجه به آسیب‌شناسی سطح مشارکت مردم در انتخابات، طرح این موضوع و دلایل رد صلاحیت چقدر می‌تواند در مشارکت در انتخابات ۱۴۰۴ تاثیرگذار شود، گفت: با عنایت به اینکه در آخرین انتخاباتی که داشتیم متأسفانه دستگاه‌های نظارتی و اجرایی به آسیب‌شناسی کاهش حضور مردم نپرداختند و این برای نظام ما که یک نظام مردمی بوده کاملا یک آسیب جدی است. لذا کسانی مثل آقای روحانی یا پاسخ‌هایی مثل آقای لاریجانی حرکت‌هایی در بعد نقض نظارتی می‌بینم که اگر دستگاه‌های نظارتی به آن توجه نکنند ما آسیب‌های جدی‌تری خواهیم دید. در جلسه گذشته اجلاس حزب اعتدال و توسعه مطرح شد که اگر همین روند موجود دستگاه‌های اجرایی و نظارتی وزارت کشور و نظارتی شورای نگهبان ادامه پیدا کند، باید منتظر باشیم انتخابات ۱۴۰۴ از آنچه که در ۱۴۰۲ انجام گرفت هم افت بیشتری داشته باشد.

هروی گفت: من باب نقد را نه تنها در جمهوری اسلامی، بلکه در دستورات صریح مکتب حیات‌بخش اسلام کاملا می‌بینم، در روایات و تاریخ اسلام، در شخصیت مبارک حضرت پیامبر(ص) و حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) شما می‌بینید که کاملا به نقد یا نقادی به نحوه حاکمیت یا نظارت آن بزرگواران اعتنا می‌کردند. اما دستگاه شورای نگهبان اگر از جریان نقد و نقادی بخواهند عامدانه فاصله بگیرند ضربه‌ای بر شاکله نه تنها شورای نگهبان، بلکه بر شاکله نظام و کشور وارد خواهد شد. اصلا نقد و نقادی جزو اصول مکتب ما است و لذا بزرگان ما همیشه به این دیدگاه روی آوردند و توجه کردند.

وی در پاسخ به این سوال رهبری در سال ۱۴۰۰ بعد از اعلام اسامی تأیید و ردصلاحیت‌شدگان از واژه جفا در حق ردصلاحیت برخی از کاندیداها استفاده کردند و به شورای نگهبان هشدار دادند که باید این مسأله جبران شود. اما به نظر می‌رسد این رویه تغییر نکرده است. تحلیل شما درباره این موضوع چیست، گفت: من می‌خواهم به صراحت بگویم که اگر شورای نگهبان در آن مقطع زمانی به فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری واقعا توجه می‌کردند و پشت گوش نمی‌انداختند، تصور می‌کنم آحاد جامعه آنقدر ناامیدانه وارد فضای انتخابات ۱۴۰۲ نمی‌شدند و آن آسیب‌شناسی که در نگرش تیزبینانه مقام معظم رهبری وجود داشت، اگر در دستور کار شورای نگهبان قرار می‌گرفت و نگرش نقادپذیری را پیشه می‌کردند، انتخابات ۱۴۰۲ ما به اینچنین آفتی که دچار دور شدن مردم از صحنه انتخابات باشند، منجر نمی‌شد.

هروی در پاسخ به این سوال آینده سیاسی آقای روحانی را با اتفاقات اخیر چطور پیش‌بینی می‌کنید، گفت: انقلاب از ابتدای حیات خود بسیاری از سختی‌ها را تحمل کرده و عبور کرده است. بسیاری از نخبگان و بزرگان و بسیاری از شخصیت‌های برجسته را از دست داده، به این هدف و با این مقصود که بتواند به دیدگاه‌ها، اهداف و برنامه‌های خودش برسد. لذا بسیاری از بزرگان ما به شهادت رسیدند، بسیاری کنار رفتند و همه اینها در راه این است که ما بتوانیم دستاوردهای انقلاب‌مان را حفظ کنیم. اما اگر قرار بر این باشد که یک نگرش تمامیت‌خواه وارد عرصه نظام شود و اقلیت حاکم، حتی به فرمایشات مقام معظم رهبری هم توجه نکنند، این آفت انقلاب ما را دچار خطر خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در جلسه حزب اعتدال هم همه متفق بر این بودند که باید در نحوه نگرش و و بحث نظارتی دستگاه‌ها در امر انتخابات در کشور یک آسیب‌شناسی و بازنگری جدی شود. رویه موجود در واقع مورد قبول حزب اعتدال و توسعه نیست. از اول انقلاب خیلی‌ها آمدند و رفتند. ما خیلی شخصیت‌گرا نیستیم و همان‌طور که حزب اعتدال و توسعه پایبند به مرام مدنی خودش است، نه شخص. لذا از منظر حزب اعتدال و توسعه ما برنامه‌ها و رسالت انقلاب و نظام برای‌مان مهم است که بتوانیم به آن برسیم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902738

دیگر خبرها

  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • توصیه مهم یک مرجع تقلید به مسئولان؛ به نام دین حرفی نزنید!
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است / تعداد شاگردان استادی که ۱۰۰ شاگرد داشت به ۱۰ نفر رسیده / مراجع و رهبری به این مسائل توجه کنند
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر