Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصالح جوکار گفت: هرچه زنجیزه فرآوری معادن را جلوتر ببریم ثروت بیشتری برای کشور تولید می‌شود اما این ظرفیت را داخل کشور ایجاد نکردیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمدصالح جوکار رئیس فراکسیون معدن و صنایع معدنی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، گفت: در سیاست‌های کلی در بخش معدن خام‌فروشی ممنوع است و در وهله اول نیازها و اولویت‌های داخلی کشور باید تأمین شود و مازاد آن را بنا به عوارضی که روی آن ماده معدنی بسته می‌شود، می‌توانند صادر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز در قانون معادن، در برنامه توسعه ششم و همچنین طبق ماده 35 برنامه قانون حمایت از تولید، نسبت به سرمایه‌گذاری در بخش توسعه صنایع معدنی و جوارمعدنی تأکید زیادی شده است.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس اظهار داشت: نظام یکپارچه‌ای در حوزه معادن نداریم، یعنی یک سلسله عملیات‌های هماهنگ و همسو بین دستگاه‌ها در حوزه معادن وجود ندارد؛ به عنوان مثال در حال حاضر شورای عالی معادن و یا شورای معادن در سطح استان‌ها داریم، اما ترکیب این شوراها تخصصی نیست.

جوکار با بیان اینکه ما در داخل کشور در حوزه معادن بر اساس استانداردها بین‌المللی عمل نمی‌کنیم، خاطرنشان کرد: ما چرخه فرآوری معادن که ارزش افزوده دارد را در وسط قطع کردیم بخاطر اینکه فنآوری آن نداریم؛ در واقع دانش آن را داریم اما تکنولوژی و دستگاه‌های لازم را نداریم.

وی تأکید کرد: هرچه زنجیزه فرآوری معادن را جلوتر ببریم ثروت بیشتری برای کشور تولید می‌شود اما این ظرفیت را داخل کشور ایجاد نکردیم در حالی که باید این فرصت‌ها را برای سرمایه‌گذار ایجاد و اعتماد او را جلب کنیم.

رئیس فراکسیون معدن و صنایع معدنی مجلس با بیان اینکه باید نقشه راه مشخصی برای توسع، اکتشاف و بهره‌برداری مجموعه معادن داشته باشیم، عنوان کرد: با توجه به اینکه هنوز نتوانسته‌ایم مطابق استانداردهای بین‌المللی حرکت کنیم بسیاری از ذخایر معدنی ما به صورت باطله‌برداری از دست می‌رود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۴۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند.

به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از نیجریه، آفریقای جنوبی، غنا، سنگال، کامرون، الجزایر، مصر و عربستان سعودی که هر کدام نماینده مناطق حساس آفریقا و خاورمیانه هستند. اقدامات آنها سؤالاتی را در مورد آینده دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره اصلی جهان ایجاد می‌کند.

نویسندگان مقاله خاطرنشان می‌کنند که اقتصاد راکد آمریکا خود کشور‌ها را به خارج کردن ذخایر طلایشان که در بانک‌های آمریکا هستند، سوق داده است. سایر نگرانی‌ها شامل تورم مداوم، افزایش سطح بدهی و نگرانی در مورد توانایی فدرال رزرو برای حفظ ثبات سیاست پولی آمریکاست.

این کشور‌ها با بازگرداندن ذخایر طلای خود به دنبال محافظت از خود در برابر سرایت مالی احتمالی و حفظ ثروت خود در مرز‌های خود هستند.

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌ فروشی سنگ‌های معدنی
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • نقشه‌برداری از ذخایر میگو در خلیج فارس با اطلاعات ماهواره‌ای
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد