Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش کازرونی روزچهارشنبه درگفت و گو با ایرنا افزود: بر این اساس بوشهر استان چهاردهم کشور از نظر افراد زیرپوشش بیمه اجتماعی کشاورزی است و انتظار می‌رود با توجه به برنامه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای زیر پوشش قرار دادن یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار روستایی محروم از بیمه اجتماعی، این شمار در استان بوشهر افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به صنعتی بودن استان بوشهر پوشش جمعیت بیمه‌ای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بویژه در جنوب این استان باید تقویت شود.

کازرونی اضافه کرد: با توجه به اینکه ماهیت بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر اختیاری است و ساکنان روستاها، عشایر و کشاورزان نیز کارفرما ندارند و برای خود کار می‌کنند باید تلاش کرد زمینه جذب آنان به این نوع بیمه فراهم شود.

وی یادآور شد: فرهنگ‌سازی لازم برای جذب هر چه بیشتر خانوارهای روستایی به بیمه اجتماعی کشاورزی ضروری است.

کازرونی اظهار کرد: هدف از تاسیس صندوق بیمه اجتماعی بیمه کردن کشاورزان، روستائیان و عشایر با کمترین هزینه و ارائه خدمات بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت است که در زمان حاضر ۱۴۳ خانوار روستایی ازمزایای ازکارافتادگی، ۲۵۴ خانوار از بازماندگان افراد فوت شده، ۲هزار و ۸۰۰ مددجوی کمیته امداد و یکهزار و ۸۵۰ نفر زیرپوشش بهزیستی و ۶۳ خانوار از مزایای بازنشستگی پیش از موعد بهره‌مند هستند.

کازرونی افزود: روستائیان، کشاورزان و عشایر ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند با مراجعه به ۲۴ کارگزاری فعال شامل دفاتر پیشخوان یا تعاونی‌های تولیدی روستاها خود را بیمه کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

وی اظهارداشت: با توجه به اینکه در روستاها دهیاری‌ها متولی اطلاع رسانی به شمار می‌روند انتظار می‌رود در زمینه جذب روستائیان به این صندوق پای کار آیند و از بودجه‌ و فرصتی که در اختیار استان قرار دارد استفاده کنند تا هیچ روستایی بدون بیمه نباشد.

کازرونی گفت:  سهم دو برابری دولت در پرداخت حق بیمه و امکان انتقال سوابق بیمه‌ای فرد بیمه شده به سایر صندوق‌ها از مزایای صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان است.

وی ادامه داد: این صندوق در ۱۴ سال گذشته با اطلاع رسانی گسترده سعی در تشویق خانواده‌های روستایی و عشایری برای بهره‌مندی از مزایا و خدمات بیمه روستایی و عشایر کرده‌ و تاکنون نیز موفق بوده‌است.

کازرونی اضافه کرد: ارائه خدمات بیمه اجتماعی به کاهش فقر، بهبود زیرساخت‌های اقتصادی و در نتیجه توسعه پایدار اقتصادی و اجتماعی بخش کشاورزی، روستایی و عشایری منجر می‌شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بوشهر افزود: هر بیمه شده با ۱۵سال سابقه پرداخت بیمه و ۶۵ سال سن و ۱۰ سال پرداخت حق بیمه با سن ۷۰ سال بازنشسته این صندوق محسوب می‌شود.

برچسب‌ها بوشهر صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بوشهر صندوق بیمه تامین اجتماعی روستاییان و عشایر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اخبار کنکور بیمه اجتماعی کشاورزان صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۵۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سفر مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی به آذربایجان شرقی و با برگزاری مراسمی در حضور سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و سرپرست شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، ۵۹ قطعه زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد.

این مراسم به صورت نمادین چند فقره از قراردادهای واگذاری این قطعات مسکونی در شهر جدید سهند اهدا شد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حاشیۀ آئین واگذاری این زمین‌ها گفت: طبق توافقی که با شرکت عمران شهر جدید سهند صورت گرفته، پس از انجام فرایند اداری، در مراحل آتی ۴۲۳ نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ دیگر نیز صاحب زمین برای ساخت مسکن خواهند شد.

علی اکبر سلمانی با اشاره به مصوبۀ پنجمین جلسۀ کارگروه مسکن ایثارگران در تاریخ بیست و دوم آبان ۱۴۰۲ با امضای معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرعامل وقت شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید ایران، افزود: این مصوبه مقرر داشته که در اجرایی شدن مفاد ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، شرکت عمران شهر جدید سهند زمین مسکونیِ ۷ هزار نفر از ایثارگرانِ واجد شرایطِ آذربایجان شرقی را واگذار کند که بنیاد شهید استان پیگیر تحقق این مصوبه است.

وی یادآوری کرد: حدود ۲ هزار ۵۰۰ ایثارگر ساکن در آذربایجان شرقی در اولویت نخست واگذاری مسکن قرار دارند و بیش از پنج هزار و ۵۰۰ ایثارگرِ دیگر استان در اولویت‌های بعدی واگذاری مسکن در استان هستند.

سلمانی یادآوری کرد: در سال‌های گذشته نزدیک به ۵۰۰ نفر از ایثارگران مشمول ماده ۷ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، در آذربایجان شرقی صاحب مسکن شده اند و امیدواریم با همکاری مناسب ادارات و مجموعه‌های تابعۀ وزارت راه و شهرسازی در استان، تأمین مسکن همۀ ایثارگران واجد شرایط استان تحقق یابد.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی افزود: قانون، تکلیف تأمین زمین برای مسکن جامعه ایثارگران را بر عهده وزارت راه و شهرسازی قرار داده است و بنیاد شهید تحقق این تکلیف قانونی را با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 6089363

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • زمین به ۱۷۷ خانوار ایثارگر آذربایجان شرقی واگذار شد