Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار میاندوآب‌ گفت: ۲ دستگاه سی‌تی‌اسکن برای نصب در مراکز درمانی این شهرستان تامین شده و در روزهای آینده راه‌اندازی می‌شود.

فرماندار میاندوآب‌ گفت: ۲ دستگاه سی‌تی‌اسکن برای نصب در مراکز درمانی این شهرستان تامین شده و در روزهای آینده راه‌اندازی می‌شود.

حسام شیرازه محبت روز چهارشنبه در جلسه ستاد شهرستانی مقابله با کرونا در میاندوآب اظهار داشت: همچنین آزمایشگاه تخصصی تشخیص کرونا در این شهرستان راه‌اندازی می‌شود که با راه‌اندازی آن‌ پس از ارومیه، میاندوآب‌ دومین شهرستان دارای تست کرونا در آذربایجان‌غربی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از این پس به تست‌های مربوط به کرونا در کوتاه‌ترین زمان جواب داده خواهد شد، افزود: در شرایط بحرانی بیماری مهمترین مشکل بی‌تفاوتی برخی از شهروندان است که با عادی‌انگاری شرایط و حضور در مراسم‌های عزا و عروسی، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در میادین میوه و تره‌بار و همچنین عدم تمکین مدیران بازارهای دواب به مصوبات ستاد مقابله با کرونا کل جامعه را با مشکل مواجه ساخته است.

وی همچنین با اشاره به اینکه عبور از این شرایط نیازمند همدلی و هم‌افزایی میان تمامی آحاد جامعه است، بیان کرد: منویات مقام معظم رهبری در بحث نقد شرایط، فصل الخطاب است و مسوولان نظام انتقادپذیر هستند ولی اینکه نقد به دور از هرگونه اهانت صورت پذیرد، ارزشمند است. 

فرماندار میاندوآب‌ گفت: در بحث حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در پی شیوع کرونا، در میاندوآب تاکنون ۱۳ هزار بسته کمک معیشتی توزیع شده و به بیش از یک هزار و ۷۰۰ واحد آسیب دیده به مبلغ بیش از ۱۴۱ میلیارد ریال تسهیلات اعطا شده‌است.

شیرازه محبت، با بیان اینکه همچنین ۵۰ دستگاه تبلت دانش‌آموزی از سوی خیران فرهنگی تهیه و در اختیار دانش‌آموزان کم‌بضاعت قرار داده شده، افزود: همچنین راه‌اندازی خط تولید ماسک به ظرفیت ۶ هزار عدد در روز طی روزهای آتی و نیز گندزدایی معابر و اماکن عمومی تنها بخشی از فعالیت‌های ستاد مقابله با کرونا در این شهرستان است.

وی ادامه داد: در حوزه بهداشت و درمان نیز ۱۰۶ مرکز بهداشت، ۱۶ پایگاه سلامت، ۳۶۵ تخت بیمارستانی، ۳۲ تخت آی سی یو با ۶۸ پزشک متخصص در حال خدمات رسانی به بیماران کرونایی هستند که آمار قابل توجه و درخور تحسینی است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب‌ نیز در این جلسه گفت: در روزهای گذشته از برگزاری ۳۴ مورد مراسم مربوط به عروسی و مجلس ترحیم در این شهرستان ممانعت شده‌است.

سهراب حیدری با بیان اینکه از این تعداد ۲۱ مورد نیز به مراجع قضایی معرفی شده است، افزود: وضعیت میاندوآب‌ از نظر شیوع بیماری کرونا قرمز است و برخی از شهرستان‌های استان و شهرهای همجوار از وضعیت قرمز نیز عبور کرده و شرایط کاملا بحرانی دارند.

وی اضافه کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون چهار هزار و ۴۷۸ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند و از این تعداد نیز ۱۶۳ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

وی گفت: درصد مبتلایان به کرونا بین زنان و مردان تفاوت چندانی ندارد و ساکنان شهری با ۸۰ درصد نسبت به روستائیان پیش تاز مبتلا به این بیماری در میاندوآب هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مراکز درمانی میاندوآب سی تی اسکن کرونا آذربایجان غربی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین