Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@18:54:55 GMT

با کمبود مربی بهداشت و پرورشی مواجهیم

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۸۶۶۱۷

با کمبود مربی بهداشت و پرورشی مواجهیم

ایسنا/اصفهان مدیر آموزش و پرورش خمینی‌شهر گفت: در مدارس با کمبود مربیان بهداشت و پرورشی مواجه هستیم، از مجموع ۴۳ نفر مربی بهداشت شهرستان تنها ۸ نفر از آن‌ها تخصص بهداشتی دارند.

ابراهیم باقری، امروز (چهارشنبه- ۷ آبان ماه) در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان خمینی‌شهر، اظهار کرد: پرورش مقدم بر آموزش است و دنیا به این موضوع رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در کشورهای پیشرفته بیش از ۷۰ درصد زمان آموزشی مدرسه به پرورش اختصاص دارد. سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز بیش از ۷۰ درصد به پرورش می‌پردازد.

وی افزود: متأسفانه در سیستم آموزشی زیرساخت‌های اساسی ساختار فیزیکی مدارس در نظر گرفته نشده است، در صورتی که در کشورهای توسعه یافته ساختمان مدارس زیباترین ساختمان‌های شهر است. پیگیری مباحث پرورشی مدارس در شرایط خاص بیماری کرونا سخت است، اما در شهرستان خمینی‌شهر با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده‌ایم جزو بهترین‌ها در این زمینه بوده‌ایم.

باقری با اشاره به پایین بودن سرانه ورزشی در خمینی‌شهر، گفت: سرانه ورزشی در خمینی‌شهر تقریباً صفر است و ورزش در حیاط مدارس انجام می‌شود. سعی کرده‌ایم فضا را برای انجام حرکات ورزشی مناسب‌سازی کنیم، اما این استاندارد نخواهد بود. آموزش و پرورش شهرستان تقریباً یک و نیم سالن در اختیار دارد که سالن ورزشی عماد سیادت مطابق استانداردها ساخته نشده است. سالن امینی نیز در حال ساخت است که تاکنون ۹۰درصدش تکمیل شده و ‌برای تکمیل آن نیاز به بودجه داریم و خیران نیز متأسفانه در این زمینه فعالیت نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خمینی‌شهر در مورد مربیان سلامت مدارس تصریح کرد: سالها در این زمینه استخدامی نبوده است. این بخش به وزارت بهداشت واگذار شده و شبکه بهداشت نیز کمبود نیرو دارد.

وی افزود: در حال حاضر تنها ۴۳ نفر نیروی انسانی داریم که تنها ۸ نفر از آن‌ها تخصص بهداشتی دارند. ۴۰۰ واحد آموزشی در شهرستان داریم که طبق استانداردها باید ۴۰۰ مربی بهداشتی داشته باشیم.

همچنین معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خمینی‌شهر، حوزه پرورشی را شامل قرآن و عترت، نماز، فرهنگی، هنری سلامت و بهداشت، تربیت بدنی، مشاوره و ورزش دانست و گفت: تمام فعالیت‌های پرورشی طی ۴ جلسه برای مربیان پرورشی ارائه شده است. همچنین بسته‌های تربیتی در برنامه شاد برای همه مدارس ارسال شده تا بتوانیم خطر کرونا را به فرصت تبدیل کنیم.

علیرضا توکلی در مورد برنامه‌های تدوین شده ۱۳ آبان، گفت: تبلیغات رسانه‌ای، اجرای پویش «آمریکا باید از منطقه برود» با عنوان متن نویسی و با هدف استکبار گریزی، نقاشی، تهیه نماهنگ و اینفوگرافی، قرائت وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی، خواندن سرود حماسی در میادین شهر، امضای طومارهای دانش‌آموزی و ... از جمله برنامه‌هایی است که واحد پرورشی برای ۱۳ آبان ماه تدارک دیده است.

فرماندار شهرستان خمینی‌شهر نیز گفت: در این شرایط باید توجه بیشتری را به مسائل پرورشی داشته باشیم. کلاس‌های مجازی آسیب‌هایی را نیز در پی دارد که باید به مباحث پرورشی توجه بیشتری شود و کاهش آسیب‌های فضای مجازی باعث می‌شود سرمایه‌ها و آینده‌سازان کشور کمتر آسیب ببینند.

علیرضا بصیری افزود: دشمن اعلام کرد که هیچ تحریم دیگری نیست که بر ایران اعمال نکرده باشد. تمام این سخت‌گیری‌ها برای این است که مردم را به زانو در بیاورند و دامنه این نارضایتی‌ها را به جامعه بکشند. امروز بیش از هر زمانی نیاز به وحدت، یکدلی و انسجام داریم. همه باید امروز همدل شوند و در زمین دشمن بازی نکنند. اختلاف بین مسئولان خواست دشمن است، البته مردم آگاه هستند و شکیبایی خواهند کرد تا این مقطع حساس را پشت سر بگذاریم.

وی گفت: تأثیر وحدت را این روزها در شهرستان خمینی‌شهر می‌بینیم. وضعیت خمینی‌شهر حاد بود اما با همدلی آمار بستری‌ها کاهش یافته و خمینی‌شهر جزو آن چند شهرستان ملزوم به محدودیت‌های کرونایی نبود. باید محکم‌تر از قبل عمل شود و مسائل حاشیه‌ای را باید کنار بگذارید. باید با رعایت پروتکل‌ها زندگی مسالمت‌آمیزی را در کنار کرونا داشته باشیم و امروز مقابله ما با دشمن تدافعی است و سنگرمان ماسک و فاصله‌گذاری و شرکت نکردن در تجمعات است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول اداره خواهیم کرد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

رضامراد صحرایی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با گرامیداشت یاد و خاطره امام و شهدا به ویژه شهیدان مطهری، رجایی و باهنر ، ۵ هزار معلم شهید و ۳۶ هزار دانش آموز شهید و دانش‌آموزان شهید غزه و همچنین با تبریک روز معلم گفت: معلم جایگاه خطیر و رفیعی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی دارد.

وی با بیان اینکه معلم کسی است که نیکی‌ها را می آموزد افزود: در ادبیات رهبر معظم انقلاب درباره معلم گفته می‌شود او سازنده زیرساخت سرافرازی کشور است؛ معلم کسی است که هویت آینده کشور را معماری می‌کند و به دست او سرمایه انسانی آینده کشور ساخته می‌شود و معلم کسی است که بزرگترین امانت ملت یعنی فرزندان به دست اوست و معلم شخصیت آنها را  پرورش می‌دهد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلمان پرورش دهندگان فضیلت هستند ادامه داد: از همه کسانی که در یک سال گذشته آموزش و پرورش را در انجام وظایف خود یاری رسانده‌اند، قدردانی و تشکر کنم.

صحرایی درباره عملکرد آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش در دوره جدید سعی کرده است با ایجاد حلقه اتحاد، انسجام، همدلی، همفکری، هماهنگی، همسویی و جلب مشارکت همه دستگاه‌های تاثیرگذار در تعلیم و تربیت، امر مهم تربیت فرزندان این سرزمین را دنبال کند که یکی از سر حلقه‌های این اتحاد ائمه جمعه و جماعت هستند که به مثابه پیران و پدران مردم در دیار خود می‌توانند یاریگر نظام تعلیم و تربیت باشند.

وی با بیان اینکه در سالی که گذشت بر سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تمرکز کردیم، افزود: خوشنودیم که به اطلاع شما نمازگزاران برسانیم که در اجرای این سند توفیقات چشمگیری حاصل شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سند تحول بنیادین، نظام تعلیم و تربیت اسلامی را پایه‌گذاری می‌کند ادامه داد: مبنای این سند نظریه تعلیم و تربیت دینی و بومی است و به همین دلیل است که اجرای آن بسیار اهمیت دارد؛ ما در آینده بر مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اقداماتی که این سند خواسته، آموزش و پرورش کشور را اداره خواهیم کرد و برای آن نقشه راه طراحی کرده‌ایم که مطابق آن پیش خواهیم رفت.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگری که در آموزش و پرورش طی یک سال گذشته انجام شد، اصلاح فرآیند جذب معلم بود ادامه داد: معلم با جایگاه رفیع و عظیمی که دارد باید با دقت، صحت و خردمندانه انتخاب شود؛ او باید فردی باشد که ما در واگذاری امانت‌های خود به او اطمینان کامل حاصل کنیم. بنابراین در سالی که گذشت تاریخی‌ترین استخدام کشور اتفاق افتاد، نه از این جهت که حدود ۷۰ هزار معلم جدید وارد آموزش و پرورش شد که از لحاظ کمیت بی‌سابقه است چرا که این رقم معادل با رقم جذب در چند وزارتخانه است.

وی با بیان اینکه آنچه کار ما را متمایز کرد این بود که از لحاظ کیفیت، معلمان ویژه‌ای را انتخاب کرده‌ایم عنوان کرد: سعی کرده‌ایم گزینش را بسیار دقیق پیاده‌ کنیم. سعی کرده ایم کسانی را پیدا کنیم که علاوه بر دانش، عشق و علاقه معلمی داشته باشند، امانتداران خوبی برای کشور باشند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه فرزندان این سرزمین ۳۰ سال در دستان معلمان هستند اظهار کرد: هر معلمی به طور متوسط در طول خدمت خود هزار دانش آموز را تربیت می‌کند و جریان تربیتی یک جریان پیوسته و مستمر است؛ بنابراین معلم کارمند نیست و انتخاب او باید با دقت ویژه اتفاق می‌افتاد که چنین شد.

صحرایی با اشاره به اینکه بعد دیگر کار این است که دانشگاه فرهنگیان که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و از روز نخست شکل‌گیری انقلاب اسلامی مقوله تربیت معلم مورد توجه قرار داشته در چند سال گذشته بیش از هر زمان دیگری مورد توجه بود گفت: دانشگاه فرهنگیان هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت وضعیت بهتری نسبت به گذشته دارد، البته وضعیت آن با وضع مطلوب فاصله فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی به ما داده شده است افزود: دانشگاه فرهنگیان بازهم افزایش ظرفیت داشته و در هفته گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور آزمون اختصاصیش را برگزار کرد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برای جذب ۳۰ هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان بیش از ۶۰۰ هزار متقاضی در دانشگاه فرهنگیان داشتیم ادامه داد: این نشان می دهد معلمی چقدر مورد توجه مردم است. کنکور اختصاصی و نظام جذب استاد اختصاصی دارد و یک معماری جدید برای تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان پایه‌گذاری شده است.

صحرایی با بیان اینکه کار مهم دیگر ما در سال گذشته تقویت بیش از پیش معاونت پرورشی بود عنوان کرد: ما برای هر مدرسه به یک مربی پرورشی نیاز داریم که متأسفانه تعداد بسیار زیادی از مدارس کشور مربی و معاون پرورشی نداشتند؛ امروز آزمون استخدامی جذب مربی پرورشی و تربیت بدنی و مشاور در سراسر کشور برگزار شد و دقایقی پیش به پایان رسید، ۴۰۰ هزار نفر از علاقه‌مندان با یکدیگر رقابت کردند که ۱۹ هزار نفر از آن‌ها در این رشته جذب خواهند شد.

وی با بیان اینکه در امور پرورشی کارهای بزرگی انجام شد گفت: اولین اقدام طرحی به نام «امید، ایمان، خودباوری، خردورزی، نشاط و هویت» که همه کلمات آن برگرفته از بیانات رهبر معظم انقلاب است طراحی شد و بر مبنای آن سامانه‌هایی ایجاد شد و فعالیت‌های پرورشی گسترده در سراسر کشور انجام گرفت.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه بیش از ۸ میلیون دانش آموز در این طرح فراگیر شرکت کردند و بیش از ۸ هزار گروه سرود در کشور شکل گرفت، بیش از ۱۳.۵ میلیون نفر روز اردوی راهیان پیشرفت، راهیان نور، زیارت اولی‌ها و سایر اردوها برگزار کردیم که امسال نیز نهضت اردویی را دنبال خواهیم کرد. 

صحرایی با بیان اینکه مراسم اعتکاف سال گذشته تاریخی بود افزود: ۴۴۰ هزار دانش آموز در بیش از ۲۸۰۰ مدرسه معتکف شدند و دشمنان که گفته بودند نسل جدید همانند نسل گذشته نیستند را ناامید کردند.

وی با بیان اینکه ۱۲۷ درصد رشد معتکفین در میان دانش آموزان را داشتیم عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان محفل‌های قرآنی دانش آموزی شکوه پیوسته‌ای داشت، ۲۰ هزار محفل در ماه مبارک رمضان برگزار و از خادمان و قهرمانان قرآنی تجلیل شد. جشن‌های تکلیف برگزار و باشگاه قله‌های فرهنگی و ادبی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شکل گرفت که نشان از عزم این کانون جهت تحول در امور پرورشی و تربیتی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس دولتی را تقویت کرده‌ایم گفت: قانون برای آنها تدوین شده و پیوسته به دنبال اصلاح وضع آنها هستیم؛ قانون مدارس غیردولتی توسط مجلس اصلاح شد، مهدهای کودک در سراسر کشور ساماندهی و بعد از ۱۲ سال اولین آیین نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آیین نامه توسعه و تقویت مهارتهای دانش آموزان از هیات دولت بیرون آمد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی معلم پرورشی و ورزش
  • صحرایی: آموزش و پرورش را براساس سند تحول اداره خواهیم کرد
  • ورود ۷۰ هزار معلم جدید به آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۲
  • آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش» + جزئیات
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند