Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بعد از ماه‌ها تأخیر و تعویق در پرداخت کارانه کادر محترم درمان، امیدوارم فردا مبلغ ۵۵۰۰ میلیارد تومان مطالبه کادر درمان و بهداشت ظرف امروز و فردا به حساب این عزیزان واریز شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بعد از ماه‌ها تأخیر و تعویق در پرداخت کارانه کادر محترم درمان، امیدوارم فردا مبلغ 5500 میلیارد تومان مطالبه کادر درمان و بهداشت ظرف امروز و فردا به حساب این عزیزان واریز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مطالبات بازنشستگان سال  98 نیز بیان کرد: مطالبات فرهنگیان پرداخته شد و برای سایر کارکنان نیز 3 هزار و 459 میلیارد تومان پاداش بازنشستگی تمامی دستگاه‌ها در این هفته پرداخت خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در فروردین امسال بخشی از فروش فرآورده‌های نفتی سال قبل به حساب خزانه واریز شد و حساب کرده بودیم این رقم را اسفندماه بگیریم ولی بنابر دلایلی سال 99 واریز شد و ما نمی‌توانیم پول سال 99 را برای سال 98 هزینه کنیم؛ قرار شد این پول را برای طرح‌های سال 99 اختصاص دهیم و من موجودی این نقدینگی را امروز منتشر خواهد کرد.

نوبخت ادامه داد: برای طرح‌های گرمسیری آب‌های مرزی، خطوط ریلی و جاده‌سازی که انتظار به اتمام رسیدن آنها وجود دارد و بودجه ما نمی‌رسد، معطوف به این طرح‌های اساسی و زیربنایی است و برخی تلقی‌ها و برداشت‌ها به جهت ناکافی بودن اطلاعات غیردقیق بود. ما برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان که از اول مهر اجرا شد، پاره‌ای از موارد را با توجه به اصلاح 2 میلیون و 400 هزار حکم، در حقوق آبان‌ماه جبران می‌کنیم.

وی در خصوص با اصلاح ساختار بودجه با بیان اینکه باید از اخبار خوش مجلس در مورد عزم نمایندگان در اجرای برنامه اصلاح ساختار تشکر کنم، خاطر نشان کرد: سازمان برنامه و بودجه دو سال است ساختار را در دو جلد تهیه کرد. قرار بر این بود که این برنامه در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی به تصویب برسد ولی به تصویب نرسید.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: اتفاق نظر در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی بر برنامه پیشنهادی وجود نداشت و از تصویب این برنامه در مجلس استقبال می‌کنیم. انتظار ما از مجلس این است که وسط راه ما را تنها نگذارد؛ مجلس محترم این را حذف نکند تا ما بتوانیم آن را انجام دهیم. عمده منابع ما در اصلاح ساختار بودجه مربوط به قانون مالیات‌هاست که باید اصلاح شود و مجلس می‌تواند در فرایند تصویب لایحه 1400 آن را به تصویب برساند.

نوبخت گفت: موضوع دیگر مربوط به هزینه‌هاست که به جهت تعدد و کارهای موازی برخی دستگاه‌ها تکراری است؛ اگر مجلس بتواند میان دستگاه‌هایی که نام واحد دارند این موضوع را حل کند، دولت حتما حمایت خواهد کرد. مجلس هرچه رسما به ما ابلاغ کند، در یک جلسه پرسش و پاسخ با شما هرچه مجلس گفته باشد را بیان می‌کنیم؛ حال نوبت تصمیم مجلس محترم است.

انتهای پیام

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

رئیس مجلس گفت: مسئولیت کمبود و گرانی دارو بر عهده سه دستگاه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بوده و قطعاً بانک مرکزی در تأمین ارز دارو تأخیر داشته است.

به گزارش مشرق، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تذکری با استناد به ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به اینکه موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است، گفت:آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماه برای اصلاح وضعیت داد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.

وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفرهای خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.

قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز که باعث اشکالات توزیع دارو شد، محرز است

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.

رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • کاهش ۱۷۰ هزار میلیاردی مالیات با دستکاری دولت و مجلس
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است