Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده پارس‌آباد در مجلس گفت: میزان تولیدات کشاورزی دشت مغان سالانه بیش از ۳ میلیون تن است و کشاورزان شهرستان های مرزی پارس آباد، اصلاندوز و بیله‌سوار مغان با تلاش خود بسیاری از محصولات کشاورزی مورد نیاز کشور را تأمین می‌کنند. - اخبار استانها -

عباس جهانگیرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پارس‌آباد اظهار داشت: منطقه مغان که در شمال استان اردبیل قرار گرفته است با دارا بودن بیش از 350 هزار هکتار اراضی کشاورزی دیم و آبی در حوزه کشاورزی و دامپروری نقش اساسی در کشور ایفا می‌کند و باید به آن توجه جدی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود کشت و صنعت های مغان و پارس در شمال استان اردبیل افزود: میزان تولیدات کشاورزی دشت مغان سالانه بیش از 3میلیون تن است و کشاورزان شهرستان های مرزی پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار مغان با تلاش خود بسیاری از محصولات کشاورزی مورد نیاز کشور را تامین می‌کنند.

جهانگیرزاده با تاکید بر نقش تاثیرگذار استان اردبیل در امنیت غذایی کشور تصریح کرد: از جمله مشکلات دشت مغان یعنی قطب کشاورزی کشور، زهدار شدن بیش از 10 هزار هکتار از اراضی کشاورزی است و تاکنون توجه ویژه ای که می‌بایست برای مغان بشود، نشده است و از مسئولان و دستگاه های اجرایی مربوطه انتظار توجه بیش از پیش می‌رود.

جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان پروژه 6000 هکتاری «باهوکلات» را شفاف کند طرح‌های جهش تولید کشاورزی در استان بوشهر 140میلیارد تومان اعتبار دریافت کردند قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی چه مشکلاتی دارد؟+فیلم

نماینده مردم شمال استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی یکی از اساسی ترین مشکلات منطقه را در حوزه حمل و نقل دانست و بیان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط موجود در منطقه وضعیت بخش حمل و نقل این منطقه از لحاظ جاده ها و راه ها قابل قبول نیست و به عنوان جاده مرگ شناخته می‌شود که متاسفانه تاکنون توجهی به آن نشده است.

عضو کمیسیون تخصصی کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با قدردانی از صدا و سیما به دلیل تهیه برنامه ای در رابطه با کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: راندمان تولیدات کشت و صنعت مغان حتی 50 درصد تولید کشاورزان منطقه نیست مسئولان دولتی نمی‌توانند بخش های زراعی را اداره کنند و این در حالی است که بخش خصوصی نیز قادر به این کار نیست و فقط کشاورزان منطقه می‌توانند بهترین نتیجه را حاصل کنند.

انتهای پیام/146/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان اردبیل پارس آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در کشور سریلانکا + فیلم
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • امنیت و اقتدار کشور محصول قدرت و سلامت نیروهای مسلح
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود