Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیدی گفت: امسال زراعین استان ، در حدود ۱۱ هزار تن محصول کدو حلوایی از مزارع استان برداشت کردند.

«علی عیدی»، در گفتگو با خبرنگار شبستان در ارومیه، گفت : امسال زراعین استان ، در حدود ۱۱ هزار تن محصول کدو حلوایی از مزارع استان برداشت کردند.

 

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: امسال حدود ۲۳۸ هکتارازاراضی کشاورزی استان به کشت کدو حلوایی اختصاص یافته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عیدی تصریح کرد: کشاورزان استان توانسته اند، از هر هکتار زمین کشاورزی ۴۵ تن کدو تنبل یا همان کدو حلوایی تولید کرده و روانه بازار مصرف کنند.

 

وی با بیان اینکه شهرستانهای شاهین دژ، میاندوآب و بوکان را از عمده تولید کنندگان محصول کدو حلوایی در استان هستند، افزود: ازکدو حلوایی در مواد غذایی و دارویی استفاده می شود و خاصیت ضد التهابی داشته و در کاهش ابتلا به سرطان، پیری چشم، قند خون، ایمنی بدن تاثیر شگفت انگیزی دارد و سرشار از مواد مغذی و … است.

 

لازم به ذکر است؛ که برداشت کدو حلوایی همه ساله ازاواخر شهریور آغاز وتا اواسط مهرماه ادامه دارد.

پایان پیام/566

منبع: شبستان

کلیدواژه: کدوحلوایی ارومیه آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برداشت جو قصیل در قم
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع کرمانشاه
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان