Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه‌ها مختار شدند از سال ۱۴۰۰ در پذیرش دانشجوی دوره نیمه متمرکز (ph.D)  برای نمره مرحله دوم آزمون حد نصاب نمره برای هر کد رشته محل را تعیین و در پذیرش نهایی عمل کنند.

به گزارش ایسنا؛  در جلسه ١٣٧ شورای ستاد نقشه جامع علمی کشور نحوه پذیرش در مقطع دکتری مورد بررسی قرار گرفت پس از بحث و بررسی اعضا پیرامون این موضوع ماده واحده "دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در پذیرش دوره نیمه متمرکز (ph.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

D)  اختیار دارند از سال ۱۴۰۰ به بعد برای نمره مرحله دوم آزمون که شامل مجموع نمرات، سوابق آموزشی، پژوهشی، فناوری، مصاحبه و سنجش علمی طرح واره (در رشته محل‌های پژوهش محور) است، حد نصاب نمره برای هر کد رشته محل تعیین و در پذیرش نهایی عمل کنند." در این جلسه به تصویب رسید.

بر اساس تبصره این ماده واحده سازمان سنجش با همکاری ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، موظف است لایحه سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را ظرف مدت ۳ ماه برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شورای انقلاب فرهنگی؛ دکتر محمود فتوحی رییس دانشگاه صنعتی شریف خاطرنشان کرد: دانشگاه شریف از سال ۱۳۹۶ مسئولیت کارگروه روابط با چین را بر عهده دارد و مشکل اصلی در این مسیر، عدم شناخت دانشگاهیان کشور از دانشگاه‌های چین است.
وی بر لزوم ایجاد راه ارتباطی بین دانشگاه‌ها و پژوهشگران ایران چین تأکید کرد و افزود: در حال حاضر وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه آموزش و پژوهش و فناوری با کشور چین ارتباط دارند.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد: ارتباطات دانشگاهی با دانشگاه‌های اروپا و آمریکای شمالی به صورت مستقل امکان‌پذیر است اما این در حالی است که برای برقراری ارتباط با دانشگاه‌های چین با توجه به ساختار موجود در این کشور سختی‌هایی وجود دارد.

دکتر فتوحی تأکید کرد: همکاری‌های ایران و چین در حوزه آموزش عالی محدود به بورسیه تحصیلی نشود و این همکاری در مقاطع تحصیلات تکمیلی و پروژه های مشترک دانشگاهی تعریف شود.

همچنین دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: در شرایط فعلی باید از تمام فرصت‌ها استفاده کرد لذا فرصت چین فرصت خوبی است و حتی در چانه‌زنی‌های ما با دیگر کشورها نیز مؤثر خواهد بود.

وی ادامه داد: در حوزه علوم پزشکی، چین‌شناسی نداریم که ضرورت دارد یک مرکز در کشور در امور چین‌شناسی مأموریت پیدا کند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تأکید کرد: فرصت مطالعاتی به صورت دو طرفه در همکاری علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران و چین بسیار اهمیت دارد.

در ادامه دکتر محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشگاه تهران طولانی‌ترین و گسترده‌ترین روابط را با چین دارد، گفت: دانشگاه تهران به عنوان اولین دانشگاه در کشور آموزش زبان چینی را آغاز کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه معتبرترین آموزش زبان چینی در دانشگاه تهران تدریس می‌شود، این دانشگاه دارای مجوز صدور سرتیفیکیت زبان چینی(کنفوسیوس) نیز است.

رییس دانشگاه تهران با بیان اینکه همکاری علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران و چین باید در قالب دوره‌های مشترک و همچنین فرصت‌های مطالعاتی باشد، تأکید کرد: تعاملات علمی و فناوری با کشور چین باید در سطح نهادهای علمی باشد نه افراد و ضرورت دارد از فرصت پیش آمده با تدبیر استفاده شود.

در ادامه دکتر احمد معتمدی رییس دانشگاه امیرکبیر گفت: روش تعامل و کار با چین شیوه کار مشخصی دارد و باید اقتضائات کشور چین در نظر گرفته شود.
وی افزود: برای توسعه همکاری‌های ایران و چین در حوزه آموزش عالی باید با مراکز آموزشی معتبر چین نه مراکز آموزشی درجه دو این کشور ارتباط برقرار شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان سنجش دانشگاه تهران رییس دانشگاه ایران و چین آموزش عالی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشاوران زنان و خانواده دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه یک، با حضور فخرالسادات نصیری، مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

نصیری مشاور امور زنان و خانواده وزیر عتف در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های حوزه زنان و خانواده در دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: بیش از ۸ هزار عضو علمی خانم در کشور داریم که سامانه‌ای برای شبکه سازی در این حوزه در حال انجام است.

همچنین فرهادی، مشاور زنان و خانواده دانشگاه پیام نور نیز در این نشست گزارشی از فعالیت‌های امور زنان و خانواده این دانشگاه را ارائه داد.

گفتنی است در این نشست مسائل و دغدغه‌های حوزه‌ی زنان و خانواده مطرح شد. در پایان نشست نیز از مهدکودک سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • زمین توان پذیرش رفاه مصنوعی را ندارد
  • مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ تمدید شد
  • مهلت انتخاب رشته‌ آزمون دكتری سال 1403 تا هشتم اردیبهشت تمدید شد
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد