Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: با حضور رشید رمضانی رئیس اداره هپاتیت وزارت بهداشت اولین مرکز مشاوره هپاتیت در شهرستان بویراحمد افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری برنا به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد؛ در این مراسم دکتر محمدمهدی بانشی با اشاره به معضلات هپاتیت برای کشور گفت: هپاتیت یکی از معضلات کشور است که مغفول مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: افتتاح مراکز مشاوره هپاتیت ایده خوب وزارت بهداشت بود و باید هر روز به سمت خدمات بیشتر برویم و بیماری‌هایی را کنترل کنیم که آسیب‌پذیری بالایی دارند چرا که پیشگیری و درمان راحترین کار ممکن است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با این توصیف که هپاتیت مرگ خاموشی است، گفت: نیاز است سیستم سلامت همه دست به دست هم دهیم و با شناسایی گروه‌های آسیب‌پذیر از جمله معتادان تزریقی و انتقال از مادر به کودک آسیب‌ها کاهش داده شود.

وی عنوان کرد: امیدواریم به هدف‌گذاری کاهش ۹۰ درصد تلفات هپاتیت تا ۲۰۳۰ دست پیدا کنیم.

در ادامه این نشست مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه افراد مبتلا به هپاتیت کمتر بیماری خود را مخفی می‌کنند، گفت: نگاه به افراد دچار هپاتیت نگاه به فرد بیمار است و دانشگاه هم در این خصوص اقداماتی انجام داده است.

حجت‌الاسلام سید علی‌فتح میرمحمدی با اشاره به بهره‌برداری از این مرکز مشاوره در یاسوج و دهدشت افزود: هنوز تبلیغات خوبی در این زمینه صورت نگرفته و در صورت شناخت مردم از این مراکز مشاوره و مراجعه به آن می‌توانیم بیماری را کنترل کنیم.

وی با بیان اینکه در شرایط کرونا وضعیت بیماری بدتر شده است، افزود: باید این موضوع را به جد دنبال کنیم تا سلامت مردم تهدید نشود.

کارشناس هپاتیت و ایدز معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توپوگرافی و پتانسیل‌های این استان گفت: یک مورد کمپ زنان، سه مورد مرکز دی.آی.سی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی، یک مرکز مربوط به بهزیستی، ۳۲ مرکز ام‌.ان.تی و ۴ زندان و چند کمپ ترک اعتیاد در استان وجود دارد.

سید حسن فقهی با اشاره به مشکلات پیش‌روی برای شناسایی بیماران مبتلا به هپاتیت افزود: کمبود اعتبارات برای خرید تجهیزات آزمایشگاهی و عدم توانایی مالی مبتلایان برای آزمایش‌های کلینیکی و پاراکلینک از جمله مشکلات است، ضمن اینکه با کمک رئیس مرکز هپاتیت وزارت بهداشت و تامین دارو، درمان ۴۰ بیمار هپاتیت C آغاز می‌شود.

وی در پایان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای بزرگداشت هفته ملی هپاتیت از برنامه‌ریزی‌ها برای حذف این بیماری خبر داد.

به گزارش وب دا؛ این مرکز به تمامی بیماران هپاتیتی استان خدمت ارائه می دهد و دارای 8 پرسنل، متشکل از پزشک، پرستار، ماما، روانشناس، آزمایشگاه و کارشناس بیماری ها است که خدماتی از جمله؛ آموزش، مشاوره، واکسیناسیون، تشخیص و درمان به مبتلایان به هپاتیتهای ویروسی ارائه می دهد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افتتاح بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۲۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان از افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی این دانشگاه خبر داد.

سیدمحمد محمدی در آیین افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی که امروز (۸ اردیبهشت‌ماه) در دانشگاه آبادان برگزار شد، با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های نوین آموزشی، اظهار کرد: در فضای علمی جدید، انتظار تحول در شیوه‌های نوین آموزشی وجود دارد که یکی از این حوزه‌ها، آموزش پزشکی است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در این دانشگاه، ادامه داد: مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، یکی از واحدهایی است که در همه دانشگاه‌ها مورد توجه است. در این مرکز، راه‌حل‌های نوین توسعه آموزش پزشکی با مشارکت اساتید و دانشجویان ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: این مرکز با تلاش معاونت آموزشی دانشگاه راه‌اندازی شده است و فضای خوبی برای مشارکت هر چه بیشتر اعضای هیات علمی و دانشجویان برای انجام فعالیت‌های علمی و آموزشی فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی این مرکز منجر به تربیت بیشتر دانشجویان در زمینه‌های مختلف پزشکی است. امیدواریم بتوانیم شاهد رشد و بالندگی روزافزون اعضای هیات علمی و دانشجویان علوم پزشکی آبادان در سطح کشور باشیم.

محمدی گفت: مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آبادان شامل زیرمجموعه‌هایی همچون کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی، مرکز تعالی آموزش مجازی و هوش مصنوعی، دفتر مستقل استعداد درخشان و المپیادهای دانشجویی، واحد برنامه‌ریزی درسی، واحد دانش‌پژوهی و جشنواره شهید مطهری، واحد ارزشیابی آزمون و مرکز رشد و بالندگی اساتید است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران