Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@13:45:31 GMT

ورشکستگی حدود ۲۰۰ فرودگاه در جهان تا پایان سال

تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۲۳۰۸

ورشکستگی حدود ۲۰۰ فرودگاه در جهان تا پایان سال

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از شبکه خبری­ سی. ان. ان، شورای بین المللی فرودگاه‌ها در اروپا اعلام کرد نزدیک به ۲۰۰ فرودگاه در اروپا در آستانه‌ی ورشکستگی قرار گرفته اند.

این شبکه تلویزیونی افزود در صورتیکه رفت و آمد در ۱۹۳ فرودگاه ­­اروپا تا پایان امسال به حالت عادی باز نگردد این فرودگاه‌ها به ناچار تا چند ماه آینده اعلام ورشکستگی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، حتی پر رفت و آمدترین فرودگاه جهان در دوبی نیز به زحمت دارد از پس هزینه‌های جاری خود بر می‌آید.

تازه‌ترین آمار و ارقامی که شورای جهانی سفر و گردشگری منتشر کرده است نشان می‌دهد ۳۳۰ میلیون شغل در بخش سفر و گردشگری وجود دارد و تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۲۰) بیش از ۱۹۷ میلیون شغل در بخش سفر از دست خواهد رفت و ضرر و زیانی که در نتیجه‌ی فروپاشی صنعت گردشگری بر تولید ناخالص داخلی کشور‌ها تحمیل خواهد شد رقمی بالغ بر ۵.۵ تریلیون دلار برآورد شده است.

مدیر فرودگاه دوبی گفته است برقراری محدودیت‌های قرنطینه در کشور‌ها به صنعت گردشگری آسیب می‌رساند و از این رو چنین محدودیت‌هایی باید برداشته شود؛ مگر فردی کرونا مثبت تشخیص داده شود.

«پُل گریفیث» مدیر فرودگاه‌های دوبی گفت «در صورتیکه بتوانیم آزمایشی طراحی کنیم که در چند دقیقه نتیجه‌ی مثبت یا منفی شدن آزمایش کرونای افراد مشخص شود آنگاه همه چیز دگرگون خواهد شد. اما این همه‌ی ماجرا نیست و با مشکل تمدید شدن محدودیت‌های قرنطینه در شهر‌ها روبرو هستیم. به نظر من محدودیت‌های قرنطینه بیش از هرگونه اقدام دیگری به صنعت گردشگری و سفر آسیب می‌زند، زیرا افراد وقت کافی ندارند که برای رسیدن به مقصدشان بتوانند تا ۱۴ روز را در قرنطینه بگذرانند.»

باید این را پذیرفت که بحران بهداشتی پیش رو سبب شده بحران‌های اجتماعی و اقتصادی پیرو آن نیز ایجاد شود و صنعت گردشگری و سفر که سهم به سزایی در تولید ناخالص داخلی کشور‌ها دارد با مشکلات جدی روبرو شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: ورشکستگی فرودگاه صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، ده‌ها چهره خلاق و فعال برجسته هالیوود نامه‌ای سرگشاده را در پاسخ به تعطیلی شرکت تولید فیلم «پارتیسیپنت» امضا کرده و از صنعت فیلم خواسته‌اند مانند این کمپانی به ایجاد تغییرات از طریق فیلم و تلویزیون بپردازد.

جورج کلونی، آلفونسو کوارون، ایوا دوورنی، جین فوندا، رجینا کینگ، وایولا دیویس، تارانا برک بنیانگذار «جنبش می تو»، وکیل حقوق مدنی برایان استیونسون از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.

در نامه آمده است: وقتی با کمپانی «پارتیسیپنت» خداحافظی می‌کنیم، باید تاکید کنیم که اکنون داستان سرایی متکی بر ارزش‌ها بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. اکنون یک اکوسیستم کامل از افرادی وجود دارد که با ۲۰ سال کار این کمپانی آماده همکاری با شما هستند.

«پارتیسیپنت» که سال ۲۰۰۴ توسط جف اسکول تاسیس شد، ماه پیش خبر تعطیلی خود را منتشر کرد. تعطیلی این شرکت که برنده ۲۱ جایزه اسکار و ۸۶ نامزدی شده بود و بیش از ۳.۳ میلیارد دلار در بازار جهانی فروش کرده بود و بر ساخت فیلم‌هایی درباره مسایل بشردوستانه، عدالت و فساد تاکید داشت، با موجی از تاسف در میان صنعت فیلم روبه‌رو شد.

«روما» ساخته آلفونسو کوارون که برنده اسکار ۲۰۱۸ شد و با دقت زندگی یک خانواده در مکزیکوسیتی را به تصویر می‌کشید، از جمله فیلم‌های این کمپانی بود که موجب ایجاد بحث‌هایی جدی پیرامون حقوق کارگران در مکزیک شد و در نهایت منجر به معرفی اولین منشور ملی حقوق کارگران خانگی به کنگره شد. این نوع تاثیر همان چیزی است که این گروه از بازیگران و چهره‌های صنعت فیلم می‌خواهند تا زنده بمانند، زیرا رسانه‌ها امروز در یک دوره ناپایدار حرکت می‌کنند.

جورج کلونی، ایوا دوورنی، رجینا کینگ، کری واشینگتن، آلفونسو کوارون، مایکل کیتون، دیگو لونا، چیوتل اجیفور، جین فوندا، ورا فارمیگا، مارتین شین، سوفیا بوش از جمله چهره‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده اند.

کد خبر 6099017

دیگر خبرها

  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • آخرین خبرها از جاده‌های مازندران در پایان هفته
  • هم‌زمانی پرواز و خوش و بش رقبای عصبانی (عکس)
  • پیروز میدان غزه
  • علم جدیدی به نام پزشکی فضایی شکل گرفته است
  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • نمایشگاه کتاب، رویدادی که هم جنگ را دید و هم روزهای قرنطینه را
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟