Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر ۵۸ ذوالفقار گفت: پیشرفت‌های زیادی در حوزه سایبری داشتیم و همانطور که ما تهدیدات سایبری را برای دشمن داریم، دشمن هم این تهدیدات را برای ما طراحی کرده است. امیر سرتیپ محمد غفاری در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اهمیت پدافند غیر عامل، گفت: پدافند غیر عامل را در کشور‌های پیشرفته با امور زیربنایی، غیر نظامی و با اصول راهبردی کشورشان مطابقت می‌دهند تا سعی کنند چه راهبردی در زمینه دفاعی دارد، همسو شود و در زمان بحران بتوانند حداکثر استفاده را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این مقوله می‌تواند بحث مترو، ساخت تونل، سوله‌ها و پروژه‌های تجاری هم باشد، اگر پدافند غیر عامل مورد نظر قرار بگیرد در زمان بحران می‌توان از آن استفاده عملیاتی هم داشت، اثراتی که در زمان جنگ دارد به حداقل می‌رسد.   رعایت ملاحظات پدافند غیر عامل در اکثر پروژه های عمرانی کشور فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۵۸ ذوالفقار ادامه داد: بعد از جنگ تحمیلی با تجربیات دفاع مقدس، سازمان پدافند غیر عامل که تشکیل شد این کار به خوبی در کشور در حال انجام است، ملاحظات پدافند غیر عامل در اکثر پروژه‌های عمرانی رعایت می‌شود و می‌توان گفت در این رابطه موفق بودیم.   رصد درست تهدیدات سایبری دشمن 
وی تأکید کرد: پیشرفت‌های زیادی در حوزه سایبری داشتیم، توانستیم تهدیدات دشمن را در این حوزه هم به درستی رصد کنیم و در قبال آن درست تصمیم بگیریم.
غفاری تصریح کرد: همانطور که ما تهدیدات سایبری را برای دشمن داریم، دشمن هم این تهدیدات را برای ما طراحی کرده است، چندین عملیات پدافند غیر عامل در برابر تهدیدات سایبری موفق داشته است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر ۵۸ ذوالفقارتأکید کرد: همانطور که ما تهدیدات سایبری را برای دشمن داریم، دشمن هم این تهدیدات را برای ما طراحی کرده است، [ایران]چندین عملیات پدافند غیر عامل در برابر تهدیدات سایبری موفق داشته است. بیشتر بخوانید: الحاق۲۰۰ دستگاه کِشندۀ فوق‌سنگین به ناوگان عملیاتی نزاجا

انتهای پیام/

برچسب ها: محمد غفاری پدافند غیر عامل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد غفاری پدافند غیر عامل پدافند غیر عامل تهدیدات سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند

آلمان، یکی از کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) اعلام کرد که قصد دارد با ارسال سامانه راداری پیشرفته بیشتری به اوکراین، سیستم پدافند هوایی آن را تقویت کند، این در حالی است که ناظران بین‌المللی و برخی سیاستمداران اروپایی نسبت به مداخله هرچه بیشتر نظامی کشورهای ناتو در این جنگ ابراز نگرانی کرده و نسبت به آن بشدت هشدار می‌دهند.

به گزارش ایرنا از تارنمای هفته نامه نیوزویک، آلمان برای تقویت توانایی پدافند هوایی اوکراین که با حملات مکرر موشکی و پهپادی روسیه مواجه است، سامانه (هشدار) راداری «‌TRML-۴D‌» را به آن کشور ارسال می‌کند.

بنابراین گزارش، مدیرعامل شرکت آلمانی «‌هِنزهلدت» (HENSOLDT) دراین باره به نیوزویک گفت که قرار است این شرکت تا پایان سال جاری میلادی برای تقویت سامانه پدافند هوایی اوکراین بعنوان بخشی از کمک های ۱۰۰ میلیون یورویی (۱۰۷ میلیون دلاری) برلین به کی یف، شش دستگاه رادار TRML-۴D به آن کشور ارسال کند.

وی گفت که این رادارها توانایی شناسایی و رهگیری پهپادها، موشک ها و هواپیماهایی که در سطح پایین پرواز می کنند از جمله بالگردها را تا شعاع ۱۶۰ مایلی را دارند.

نیوزویک در ادامه افزود: بنابر آمارهای دولتی، آلمان تاکنون هشت دستگاه از این نوع رادارها را به اوکراین ارسال کرده و علاوه بر آن یک دستگاه دیگر نیز در مورخ ۲۹ آوریل در قالب بخشی از کمک های نظامی برلین به کی‌یف فرستاده است، این درحالی است که دولت این کشور اعلام کرده که به زودی سامانه پدافند هوایی پاتریوت دیگری را به اوکراین خواهد فرستاد.
طبق این گزارش، اولاف شولتز صدر اعظم آلمان با وجود کمک های کشورش به اوکراین از دادن موشک های تاروس به این کشور خودداری می کند این درحالی است که دولت اوکراین به شدت نیازمند آنها است. شولتس معتقد است که تحویل تاروس به اوکراین موجب می شود کشورش به نوعی بیشتر درگیر این جنگ شود.
سامانه راداری آلمانی TRML-۴D که یک سامانه هشدار پدافندی هوایی است قادر است هر شئی پرنده‌ای از کف (صفر) تا ارتفاع ۴۰ کیلومتری را در میدان دیدی به شعاع ۴۰ تا ۲۵۰ کیلومتر شناسایی و رهگیری کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ادعای اوکراین : ۱۵ پهپاد «شاهد» ساخت ایران را منهدم کردیم سرنگونی 4 جنگنده اوکراینی توسط روسیه اوکراین : ۱۵ پهپاد « شاهد » ساخت ایران را منهدم کردیم

دیگر خبرها

  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • مسکو: با استقرار موشک‌های آمریکا در آسیا-اقیانوسیه مقابله می‌کنیم
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • آلمان سامانه پدافند هوایی اوکراین را تقویت می‌کند
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن