Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@04:26:16 GMT

ماکرون: فرانسه برای دومین بار قرنطینه می شود

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۹۳۸۷۵

ماکرون: فرانسه برای دومین بار قرنطینه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه در یک سخنرانی تلویزیونی خطاب به مردم این کشور گفت که برای دومین بار قرنطینه سراسری در فرانسه از نیمه شب جمعه آغاز می‌شود و دست کم تا یکم دسامبر به قوت خود باقی خواهد ماند.

برقراری مجدد قرنطینه در فرانسه در شرایطی اعلام می‌شود که این کشور روز چهارشنبه ۳۶،۴۳۷ مورد ابتلا به بیماری کووید -۱۹ را تأیید کرد که بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به این بیماری ویروسی را در فرانسه به بیش از ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۳ میلیون تن می‌رساند (۱،۲۳۵،۱۳۲ نفر).

افزون بر رشد نرخ مبتلایان، میزان مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری با افزایشی ۲۴۴ موردی به ۳۵،۷۸۵ تن رسید و شمار بیماران بستری شده در بیمارستانها رقم ۱۵،۱۷۷ تن اعلام شد که ۲،۱۴۵ تن از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان هستند.

ماکرون در این سخنرانی ۲۰ دقیقه‌ای خود، چارچوب کلی محدودیت‌های وضع شده بر صنایع و بخش‌های مختلف را اعلام کرد. طبق اعلان ماکرون، مؤسسات علمی و آموزشگاهی، از مهدکودک‌ها گرفته تا دانشگاه‌ها همچنان باز خواهند ماند؛ هرچند که در این مکان‌ها پروتکل‌های بهداشتی بطور سختگیرانه ای اعمال خواهد شد. سایر کسب و کارهای غیرضروری از جمله کافه و رستوران‌ها نیز در سراسر فرانسه تعطیل خواهند بود.

بنا به گفته رئیس جمهور فرانسه، بازدید از پرورشگاه‌ها و خانه‌های سالمندان ممنوع نخواهد شد. مقررات این قرنطینه تنها در سرزمین اصلی فرانسه برقرار می‌شود و شامل قلمروهای ماورا بحار فرانسه نخواهد شد.

لازم به ذکر است که قوانین جدید قرنطینه همچنان نیازمند تصویب از سوی قانونگذاران فرانسه است.

گفتنی است که هدف دولت فرانسه از اتخاذ این گونه تدابیر سختگیرانه جلوگیری از افزایش شمار بیماران کرونایی- نیازمند به بستری- به رقمی بالاتر از ظرفیت بیمارستانهاست. طبق داده‌های رسمی دولت فرانسه، در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی در بخش مراقبت‌های ویژه به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

کد خبر 5059000

منبع: مهر

کلیدواژه: فرانسه امانوئل ماکرون شیوع کرونا کووید 19 ایالات متحده امریکا رژیم صهیونیستی عراق دونالد ترامپ عادی سازی روابط با اسرائیل فرانسه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 ویروس کرونا فلسطین سودان ایران روسیه عربستان سعودی لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه

به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد خدایی با اشاره به اینکه ارتباط الکترونیکی تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت، ارتباطی دائمی است و اطلاعات بیمارانی که تحت پوشش تأمین‌اجتماعی و در دسته بیماران مشمول حمایت از صندوق بیماران خاص هستند، به‌صورت مستمر به بیمه سلامت ارسال می‌گردد، اظهار داشت: صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، در دولت سیزدهم و در سازمان بیمه سلامت برای حمایت مؤثرتر از همه آحاد جامعه در برابر هزینه‌های بیماری‌های پرمخاطره و بیماری‌های مزمن تشکیل شده است. هر ساله اعتبار مشخصی در بودجه برای حمایت از این بیماران پیش‌بینی می‌شود و در اختیار این صندوق قرار می‌گیرد. بیماران خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش تأمین‌اجتماعی نیز با معرفی و ارائه اطلاعات از سوی این سازمان، علاوه بر خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی؛ مشمول حمایت‌های مورد تعهد صندوق یادشده و کاهش سهم فرانشیز پرداختی هستند.

وی افزود: مهم‌ترین مشکل این بیماران که بیشترین مراجعات آنان را در پی دارد مربوط به هزینه‌های داروهای مورد مصرف آنان است. تا پیش از این، بیماران خاص تحت پوشش تأمین‌اجتماعی، بعد از تهیه داروهای تجویزی باید به واحدهای خسارات متفرقه مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی در استان خود مراجعه می‌کردند تا مابه‌التفاوت سهم مورد تعهد این صندوق در مورد داروهای مشمول را دریافت کنند. با جلسات و نشست‌های متعددی که میان تأمین‌اجتماعی و بیمه سلامت برگزار شد در حال حاضر، ارتباط برخط داروخانه‌ها با سازمان بیمه سلامت برقرار شده است.

به این ترتیب سهم مورد تعهد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در همان لحظه نسخه‌پیچی در داروخانه محاسبه و از فرانشیز پرداختی بیمه‌شده کسر می‌شود. درواقع دیگر نیازی به مراجعه حضوری این بیماران به واحدهای خسارات متفرقه نیست. در خصوص اتصال سایر مراکز پاراکلینیک مانند فیزیوتراپی، آزمایشگاه، سی‌تی‌اسکن، ام. آر. آی و … به این سامانه نیز هماهنگی‌ها و جلسات بین این دو سازمان هنوز در حال پیگیری است.

معاون خرید راهبردی اداره‌کل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: بیماران خاص و صعب‌العلاج از این پس در هنگام مراجعه به داروخانه‌ها برای دریافت داروهای تجویزی، چنانچه داروی تجویزی برای آنان از داروهای مشمول حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج باشد، به‌صورت برخط و خودکار از حمایت این صندوق در زمینه فرانشیز دارو بهره‌مند خواهند شد و نیازی به اقدام خاصی از سوی این بیماران نیست.

وی همچنین گفت: در مورد بیماران مبتلا به بیماری‌های پرمخاطره مانند هموفیلی، تالاسمی، ام. اس، سرطان، اوتیسم و بیماری‌های ژنتیک و برخی دیگر از بیماری‌ها، بهره‌مندی از حمایت صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج، منوط به تشکیل پرونده در مدیریت‌های درمان تأمین‌اجتماعی استان‌ها است. در مورد بیماری‌های مزمن دیابت و فشار خون نیز امکان نشان‌دار شدن بیماران به عنوان بیمار مشمول این حمایت‌ها، توسط پزشکان متخصص و در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شده است.

خدایی در مورد هزینه‌های بستری بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها ملزم شده‌اند مقررات مربوط به حمایت‌های صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج را در سامانه مدیریت اطلاعات بیمارستانی (HIS) ثبت کنند. به این ترتیب در بیمارستان‌های طرف قرارداد بیمه‌های پایه، سهم این صندوق از هزینه‌های درمان بیمار به‌صورت برخط و خودکار محاسبه می‌شود. در بیمارستان‌های خصوصی غیر طرف قرارداد بیمه‌های پایه نیز این بیماران می‌توانند بعد از ترخیص و با ارائه اسناد و مدارک هزینه‌های بیمارستانی به واحدهای خسارات متفرقه، سهم صندوق یادشده را دریافت کنند.

گفتنی است طبق بند (ن) تبصره ۱۷ قانون بودجه ۱۴۰۱ حمایت‌های ویژه‌ای برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در نظر گرفته شده و صندوق ویژه‌ای برای حمایت از این بیماران در دولت سیزدهم تشکیل شده است. موضوع فعالیت این صندوق، فراهم‌آوردن زمینه تأمین مالی بهینه داروها، تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت‌محور مرتبط با بیماری خاص و صعب‌العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، خدمات تشخیصی و درمانی، خدمات باز توانی و توانبخشی و مراقبت‌های دوره‌ای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل و نظایر آن است فهرست آن به تصویب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده است.

کد خبر 6087271

دیگر خبرها

  • ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیم
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • رئیس‌جمهور فرانسه پا به توپ شد! (عکس)‏
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟