Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس دهم درباره تحریم وزیر نفت توسط آمریکا گفت: فرماندهان سپاه در یک جبهه درگیر بودند اما زنگنه همزمان با فشارهای خارجی و با کارشکنی های مشکوک داخلی، درگیر بود.

«جلال میرزایی»، نماینده مجلس دهم، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا در رابطه با تحریم بیژن زنگنه وزیر نفت ایران توسط آمریکا گفت: تلاش زنگنه در مقابله با فشارها و تحریم های آمریکا در دو سال اخیر در دفاع از منابع امنیت کشور اگر بیشتر از برخی از فرماندهان عالی رتبه سپاه نبوده باشد، کمتر هم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این تفاوت که فرماندهان سپاه در یک جبهه درگیر بودند اما زنگنه همزمان با فشارهای خارجی و با کارشکنی های مشکوک داخلی، درگیر بود.

او افزود: آمریکا تا قبل از تحریم زنگنه روشی متفاوت در گزینش افراد برای تحریم ها داشت؛ به بیانی دیگر ایالت متحده تا امروز افرادی که در  برنامه های موشکی و یا دور زدن تحریم ها موثر یا لیدر بودند را تحریم می کرد و یا افرادی را در محدودیت قرار می داد که از دیدگاه این کشور، قوانین حقوق بشر را زیر پا گذاشته بودند اما امروز یک عنصر کلیدی را در حوزه اقتصاد کشور مورد هدف قرار داد، کسی که در تأمین مالی کشور و به نوعی واردات کالاهای اساسی نقشی موثر دارد و در  اقتصاد کشور، جایگاه ویژه ای برای او قائل هستند. به نظر می رسد این روند تغییری است که در رژیم تحریم ها و در راستای تشدید تحریم ها، علیه جمهوری اسلامی دنبال خواهند کرد. 

میرزایی تصریح کرد: اثر تحریم ها قابل پیش بینی است و تقریبا هم مردم هم دولت می توانند، حدس بزنند چه اتفاقاتی در پیش است. آمریکا پیش از این هم صادرات نفت را تحریم کرد اما با این وجود وزارت نفت، تلاش های زیادی در جهت مقابله با تحریم ها و خنثی سازی آنها داشته است، به نظر من هدف اصلی آمریکا، تیم ترامپ و وزارت خزانه داری آمریکا که ارتباط بسیار نزدیکی با رژیم صهیونیستی و عربستان دارند و با نزدیک شدن به 13 آبان و انتخابات آمریکا، با این فرض که احتمال دارد بایدن رأی بیاورد میخواهند، مسیر را برای رئیس جمهور بعدی امریکا در جهت ایجاد صلح با کشور های دیگر، ببندند.

این نماینده ادوار مجلس تاکید کرد: در واقع ترامپ و تیم او سعی دارند با پیش بینی آینده مسیر را برای بازگشت بایدن به برجام و لغو تحریم ها سد کنند.  

میرزایی اضافه کرد: نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران پیش از این هم اعلام کرده بود که کاری می کنند که رئیس جمهور بعدی اگر هم بخواهد به سادگی نتواند به برجام برگردد و تحریم ها را لغو کند. 

این نماینده مجلس دهم با اشاره به محدودیت هایی که پس از تحریم زنگنه پیش خواهد آمد، گفت: همین امروز هم در بحث فروش نفت و صادرات آن به اندازه کافی فشار بر کشور ما وارد شده و تحریم زنگنه، تاثیر به سزا و متفاوتی نخواهد گذاشت. البته که تحریم او بدون پیامد نیست اما باید منتظر بمانیم و ببینیم کشورهای دیگر از لحاظ سیاسی در قبال این موضوع چه موضعی خواهند گرفت، ضمن اینکه باید صبر کنیم و منتظر نتایج انتخابات آمریکا باشیم. 

میرزایی اضافه کرد: این آخرین تلاش هایی است که آمریکا برای تثبیت تحریم ها علیه ایران و ضربه زدن به اقتصاد ایران دارد؛ در حال حاضر تصمیمات کشور آمریکا در همسویی و در مشورت نزدیک با رژیم صهیونیستی و لابی های عربستان است. باید ببینیم که دولت جدید آمریکا در صورت روی کار آمدن دموکرات ها چه تصمیماتی خواهد گرفت و در مقابل اتفاقاتی که دولت ترامپ رقم زده نیز، چه موضعی خواهد داشت.

 میرزایی در پایان تصریح کرد: شیوع ویروس کرونا پیشاپیش نوع تحریم های آمریکا را تغییر داده چرا که با توجه به کرونا در صورتی که تحریم هم نبودیم، امکان تردد و سفرها به شکل سابق وجود نداشت. البته که این موضوع میتواند روی مسافرت های زنگنه به کشورهای اروپایی جهت حضور در کنفرانس ها و نشست های اوپک تأثیر منفی بگذارد ولی با توجه به اینکه کرونا پیش از این این تأثیر خود را گذاشته و جلسات به صورت ویدیو کنفرانس برگزار می شود، به نظرم در عمل تاثیر ملموسی نداشته باشد که تبدیل به یک مسئله حاد در روابط بین المللی وزارت نفت، شود.۴ 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جلال میرزایی تحریم زنگنه تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد

 وزارت خزانه داری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی مدعی شد: این بازیگران بیش از ده‌ها شرکت آمریکایی و نهاد‌های دولتی را از طریق عملیات سایبری، از جمله حملات فیشینگ و بدافزارها، هدف قرار دادند.

به گفته وزارت خزانه داری آمریکا، در ارتباط با اقدام امروز، وزارت دادگستری آمریکا و دفتر تحقیقات فدرال یک کیفرخواست علیه این چهار نفر به دلیل نقش آنها در فعالیت‌های سایبری علیه نهاد‌های آمریکایی را منتشر می‌کند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: بازیگران سایبری مخرب ایرانی در یک کارزار هماهنگ و چند جانبه به هدف قرار دادن شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی آمریکا با هدف بی ثبات کردن زیرساخت‌های حیاتی ما و آسیب رساندن به شهروندان ما ادامه داده اند.

او گفت: آمریکا به استفاده از تمام اختیارات دولت خود برای افشا و مختل کردن عملیات این شبکه‌ها ادامه خواهد داد.

شرکت مهرسام اندیشه ساز نیک، شرکت داده افزار آرمان، علیرضا شفیع نسب، رضا کاظمی فر رحمان، حسین محمد هارونی و کمیل برادران سلمانی از جمله شرکت‌ها و افرادی هستند که امروز تحریم شدند.

وزارت خزانه داری آمریکا در تداوم ادعاهایش افزود: «بازیگران سایبری ایرانی با استفاده از طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های مخرب سایبری، از حملات باج‌افزار علیه زیرساخت‌های حیاتی گرفته تا فیشینگ و دیگر اقدامات علیه افراد، شرکت‌ها و نهاد‌های دولتی، به هدف قرار دادن آمریکا ادامه می‌دهند.»

این نهاد آمریکایی و اجرا کننده فشار‌های اقتصادی واشنگتن علیه تهران مدعی شد: «شاخه سایبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یکی از سازمان‌های دولتی ایران که پشت فعالیت‌های مخرب سایبری است، از طریق یک سری شرکت‌های سوری برای هدف قرار دادن آمریکا و چندین کشور دیگر فعالیت می‌کند. اگرچه مدیریت شرکت و کارمندان آنها می‌دانند که عملیات آنها از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشتیبانی می‌کند، اما بسیاری از مردم ایران نمی‌دانند که برخی از شرکت‌ها در ایران، مانند مهرسام اندیشه ساز نیک، به‌عنوان شرکت‌های سوری برای حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استفاده می‌شوند. مردم ایران باید بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از شرکت‌های خصوصی و کارکنان آنها برای رسیدن به اهداف غیرقانونی استفاده می‌کند.»

دولت بایدن از نخستین روز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی به بهانه‌های مختلف جمهوری اسلامی ایران را تحریم کرده است.

دولت دموکرات جو بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه با تحریم‌های پی در پی به بهانه‌های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته‌ای و حقوق بشر، در راستای سیاست‌های شکست خورده فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ حرکت کرده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • واکنش مطهری به حضور یحیی در تراکتور / اینجا سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم و بیشتر کار کنم!
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • شمسایی: تفاوت کلیدی با ازبکستان داشتیم/ بهترین نمایش را خواهیم داشت
  • قادری: باید بدون توجه به تحریم‌ها کشور را به بالاترین حد توانمندی برسانیم
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد