Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز (پنجشنبه ۸ آبان) در نشست «اعلام آغاز مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه»، با تبرک میلاد مسعود پیامبر(ص)و امام جعفر صادق(ع) و هفته ‌وحدت گفت: به دنبال فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر کمک به مردم آسیب‌دیده از شرایط کرونا، بسیج در سه مرحله تلاش کرد با برنامه‌ای منسجم و با کمک مردم، خیرین و دستگاه‌های حمایتی کشور به کمک این عزیزان بشتابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مرحله نخست کمک مومنانه از نیمه شعبان آغاز شد و در ماه مبارک رمضان ادامه داشت، اظهار داشت: مرحله دوم طرح کمک مومنانه در ماه ذی‌الحجه، محرم و صفر برگزار شد که الحمدالله همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند کمک‌های مردم اعجاب برانگیز بود.

سلیمانی ادامه داد: در این دو مرحله، ده میلیون و ۴۰۰ هزار بسته معیشتی با ارزش ۳ تا ۵ میلیون ریال با رعایت کرامت عزیزان بین آن‌ها توزیع شد. همچنین ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار بسته بهداشتی توزیع شد.

وی با بیان اینکه ۲۱ میلیون پرس غذای گرم بین نیازمندان توزیع شد، افزود: در آستانه سال تحصیلی جدید ۶۶۸ هزار بسته لوازم التحریر بین دانش‌آموزان عزیز توزیع شد. همچنین ۱۴ هزار جهیزیه تدارک و توزیع شد و ۵۰ هزار راس دام از سوی مردم و خیرین قربانی شد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه در مدت برگزاری نهضت کمک مومنانه ۴۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون کمک نقدی در اختیار رده‌های بسیج قرار گرفت، گفت: این کمک‌ها بر اساس شناسایی دقیق بین نیازمندان توزیع شد.

وی افزود: این شناسایی مبتنی بود بر لیست‌هایی که نهادهای حمایتی مثل کمیته امداد و بهزیستی تهیه کرده بودند اما عضو این نهادها نبودند.

سلیمانی با بیان اینکه مرحله سوم نهضت کمک مومنانه از ۱۷ ربیع با به‌کارگیری همه ظرفیت‌های بسیج به عنوان فرزندان ملت آغاز خواهد شد، گفت: این مرحله به مدت چهارماه تا عید نوروز و نیمه شعبان ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه قصد داریم در مرحله سوم کمک مومنانه، نیازهای اساسی‌تری را مورد توجه قرار دهیم، گفت: علاوه بر بسته‌های معیشتی، بحث اشتغال را پیگیری خواهیم کرد و بسیج، ایجاد ۲۵۰ هزار شغل را در دستور دارد. 

سلیمانی ادامه داد: سایر سازمان‌ها از جمله بنیاد مستضعفین، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و آستان قدس رضوی، مجموعاً ۵۵۰ هزار شغل ایجاد خواهند کرد که در مجموع به ۸۰۰ هزار شغل خواهد رسید. البته بخشی از این آمار ممکن است تا کنون محقق شده باشد.

وی با بیان اینکه در مرحله سوم کمک مومنانه موضوع مسکن محرومین را در دستور داریم، گفت: حجم قابل توجهی از مسکن برای محرومین ساخته خواهد شد.

رییس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: آزادی زندانیان غیرعمد، یکی دیگر از برنامه‌های مرحله سوم کمک مومنانه خواهد بود که با همکاری دادگستری‌ها و سازمان زندان‌ها انجام خواهد شد.

سلیمانی با بیان اینکه تأمین جهیزیه ارزان و مناسب و نهضت فراهم کردن زمینه‌های ازدواج جوانان در کانون توجه خواهد بود، گفت: با کارخانجات داخل کشور برای تهیه لوازم خانگی برای جهیزیه زوج‌های جوان هماهنگی شده است.

وی یکی دیگر از برنامه‌های مرحله سوم کمک مومنامه را نقش‌آفرینی در زمینه درمان بیماران کرونایی اعلام کرد و افزود: بسیج بیش از ۳۸۰ درمانگاه در سراسر کشور داریم که در خدمت مردم عزیز خواهد بود.

سلیمانی با تقدیر از نخبگان، هنرمندان، اصحاب رسانه و رسانه ملی، گفت: از این عزیزان تقاضا داریم در مرحله سوم نهضت کمک‌های مومنانه مثل دو مرحله نخست در کنار مردم شریف ایران باشند.

منبع: الف

کلیدواژه: مرحله سوم کمک کمک مومنانه نهضت کمک توزیع شد کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری شامگاه دوشنبه کردستان در نشست معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نماینده ولی فقیه در استان با تبریک هفته کار و کارگر، آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه‌ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان برای ایجاد اشتغال خواند و اظهار کرد: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.

پیشکاری آموزش و مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت های وزارت کار و لازم وضروری عنوان کرد و با بیان اینکه این آموزش ها موجب مهارت آموزی و ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد، اظهار داشت: با آموزش و مهارت آموزی کارگران، شاهد کاهش حوادث کارگری و جلو گیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

مدیر کل کار کردستان با بیان اینکه مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود، خواستار آموزش بیشتر کارگران ساختمانی در بحث ایمنی و حفاظت فردی شد و گفت: ایمنی نقش موثری در دستیابی به ارتقاء سطح سلامت کارگران در جامعه دارد.

رئیس شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از دستگاه‌هایی است که در خط مقدم ارتباط با مردم و خدمت‌رسانی قرار دارد، گفت: بیش از ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش خدمات این وزارتخانه هستند و مدیران تابعه وزارت کار در کردستان توانسته اند با همدلی و هماهنگی مقدمات رضایتمندی مردم را فراهم آورند.

پیشکاری عملکرد ادارات تابعه وزارت کار در کردستان را رضایت بخش خواند و گفت: خوشبختانه ادارات تابعه وزارت کار در کردستان شبانه روزی در راستای خدمت رسانی به جامعه مخاطب تلاش کرده و تعامل بسیار خوبی با هم و سایر ادارات در استان دارند که این خود نقطه عطفی برای پیشبرد سیاست های دولت مردمی و وزارت کار در کردستان است.

کد خبر 6092571

دیگر خبرها

  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان