Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هادی‌زاده از اختصاص اعتباری نزدیک به ۹ میلیارد تومان برای پروژه‌های کشاورزی خبر داد و گفت: کارخانه شالیکوبی فوق مدرن در فریدونکنار برای تکمیل به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد هادی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ اظهارکرد: در سال جاری دو آب‌بندان در مساحت ۹ هکتار به آب‌بندان‌های شهرستان فریدونکنار اضافه شده و همچنین یک آب‌بندان مورد مرمت و بازسازی قرار گرفته و اعتبار  لایروبی دو آب‌بندان به مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان دریافت شده که در مجموع مراحل لایروبی پنج آب‌بندان سطح شهرستان انجام گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی بیان کرد: تکمیل پروژه آب‌بندان‌های روستاهای بزرگ‌بیشه‌محله و شیرمحله که سالیان متمادی رها شده بود و هم‌اکنون مراحل لایروبی آن انجام شده می‌تواند در زیبایی منطقه، جذب توریست، تامین آب، پرورش ماهی و ذخیره‌سازی آب‌های زیرزمینی نقش موثری داشته باشد.
این مسئول با اشاره به اینکه فریدونکنار دارای ۴۲ آب‌بندان به مساحت ۷۰۰ هکتار است خاطرنشان کرد: این میزان آب‌بندان نسبت به سطح زیرکشت، حدود ۱۵ درصد آب اراضی شالیزاری را تامین می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار تصریح کرد: بزرگترین سر دهنه غرب فریدونکنار پس از ۴۰ سال انتظار در سال جاری به اتمام رسید و کشاورزان منطقه با تکمیل این پروژه توانستند بدون نگرانی اراضی شالیزاری خود را به سطح زیر کشت ببرند و تقسیم حق‌آبه به خوبی صورت گرفت.

هادی‌زاده از تجهیز و نوسازی حدود ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستای نوایی‌محله خبر داد و گفت: برای پروژه تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری، لایروبی آب‌بندان و آماده‌سازی جاده‌های بین مزارع در روستای نوایی‌محله حدود چهار میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرده است.

وی ادامه داد: لوله‌گذاری کم‌فشار در ۱۵۰ هکتار از اراضی شالیزاری روستاهای زاهدکلا، طوله‌سرا و بی‌نمد انجام شده که در بهره‌وری آب برای کشاورزان بسیار موثر بوده و یک کیلومتر لوله‌گذاری برای انتقال آب برای ۴۰ هکتار از اراضی شالیزاری روستای جزین با اعتباری حدود ۵۰۰ میلیون تومان درحال انجام است که تا پایان سال تکمیل می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی فریدونکنار افزود: برای کشت اول در سطح شهرستان بیش از سه هزار و ۷۰۰ تُن کود بین کشاورزان و پرورش‌دهندگان آبزی‌پروری توزیع شده است.

هادی‌زاده از بهره‌برداری پرورش ماهی خاویاری در دهه فجر خبر داد و گفت: همزمان با دهه فجر طرح پرورش ماهی خاویاری با اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان در روستای نوایی‌محله افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به اینکه نخستین سردخانه در فریدونکنار با اعتبار سه میلیارد تومان ایجاد شده است، یادآورشد: مجوز راه‌اندازی کارخانه شالیکوبی فوق مدرن در سطح شهرستان برای پوست‌کنی، سفیدکردن، بسته‌بندی سبوس برنج، روغن‌کِشی سبوس برنج و تبدیل کاه برنج به خمیر کاغذ داده شده و برای تکمیل به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که امیدواریم با راه‌اندازی این کارخانه گام جدیدی در زمینه کشاورزی شهرستان برداشته شود.  
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اراضی شالیزاری میلیارد تومان هادی زاده آب بندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است