Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان از احداث بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ مترمکعب سیل‌بند خاکی و سنگی‌ملاتی در استان کرمان خبر داد. - اخبار استانها -

مجید سعیدی در گفت ‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرمان ، با اشاره به میزان آمادگی استان کرمان در برابر حوادث غیر مترقبه اظهار داشت: براساس قانون مدیریت بحران شامل چهار مرحله پیش‌بینی و پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی و بازتوانی می ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ستادهای مدیریت بحران استان و شهرستان ‌ها وضعیت مناطق مختلف استان را در جلسات مستمر بررسی کرده و تصمیمات لازم اخذ شده است افزود: اولویت کار ما پیشگیری است تا با اقدامات به موقع خسارات حوادث غیر مترقبه را به حداقل برسانیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با اشاره به اینکه در هفت ماه نخست امسال 9 جلسه ستاد مدیریت بحران در مرکز استان و 94 جلسه در شهرستان‌ها برگزار شده افزود: در استان کرمان در آمادگی کامل قرار داریم.

وی با بیان اینکه در آغاز فصل بارش قرار داریم و باید یکسری اقدامات، آمادگی‌ها و پیشگیری از مخاطرات را داشته باشیم گفت: مهمترین مخاطره ما در آغاز فصل سرما وقوع سیل و سیلاب است.

سعیدی تصریح کرد: خشکسالی‌های سالیان گذشته، بی خیالی مسئولان و مردم و تغییر اقلیمی که به تدریج شاهد آن هستیم باعث شده وقوع سیل و سیلاب در سال‌های گذشته خسارات زیادی و سنگینی را در حوزه ‌های مختلف به استان وارد کند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته در 25 استان کشور در گیر سیل و سیلاب بودیم که این مسئله باعث شد برنامه ‌های کوتاه مدت و بلند مدتی را در دستورکار داشته باشیم افزود: این اقدامات در دو حوزه احداث سیلبند و لایروبی بستر رودخانه ‌ها در استان کرمان در حال انجام است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان با بیان اینکه در حوزه‌های آبریز بالادست در منابع طبیعی شمال و جنوب استان کرمان اقدامات خوبی در احداث بندهای خاکی و سنگی و ملاتی انجام شده است ادامه داد: این سیل ‌ بندها در 106 منطقه در 19 شهرستان استان اجرا شده است.

وی از اجرای قریب 2 میلیون 445 هزار و 689 مترمکعب عملیات سیل ‌ بند خاکی و 122 هزار و 80 متر مکعب سیل ‌ بند سنگی و ملاتی در طول 41 کیلومتر از مناطق بالادست استان در مناطق سیل‌خیز خبر داد و گفت: این اقدامات برای این است تا سیلاب‌ها و روان آب‌ها را کنترل کرده و خسارات را به حداقل برسانیم.

اعتبار بازسازی خسارت سیل به راه‌های جنوب استان کرمان هنوز تامین نشده استسیل در جنوب استان کرمان 1230 میلیارد تومان خسارت برجای گذاشتخسارت سیلاب در جنوب استان کرمان؛ تخریب پل خروجی شهر کهنوج/ راه ورودی 2 روستا مسدود شد

سعیدی با اشاره به اینکه لایروبی رودخانه‌ها از سال گذشته در استان آغاز شده است افزود: بارش باران‌های رگباری باعث شده لایه‌هایی در رودخانه‌ها تلمبار شده و حجم آبگذری سیلاب‌ها در مسیر رودخانه‌ها پایین بیاید.

وی با بیان اینکه لایروبی بستر رودخانه ‌ها از ابتدای مهر امسال در دستورکار جدی قرار گرفته است گفت: با توجه به اولویت بندی در حال حاضر در پنج شهرستان استان لایروبی، آزادسازی بستر و حریم رودخانه در حال انجام است.

انتهای پیام/511/ ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان سیل استان کرمان سیل مدیریت بحران استان جنوب استان کرمان سیل و سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۶۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • آخرین وضعیت بارندگی و سیلاب در بخش شهداد کرمان/ تخریب قنات یک روستا
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند
  • از بارش برف تا تگرگ در استان کرمان
  • تزریق ۲۰۷ میلیون مترمکعب آب به سفره زیر زمینی