Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اشرف منصوری اظهارداشت: براساس گزارش واصله روز گذشته در منطقه گوهران شهرستان بشاگرد ملخ صحرایی نابالغ مشاهده شده که عملیات مبارزه با آن در سطح ۴ هکتار انجام شد.

وی افزود: عملیات مبارزه با آفت ملخ صحرائی با حشره کش دلتامترین و با دوز یک لیتر در هکتار انجام شد.

مدیر حفظ نباتات جهادکشاورزی هرمزگان در ادامه ابراز داشت: مبارزه توسط اکیپ مبارزه با ملخ صحرایی و با همکاری بهره برداران و کشاورزان انجام شد که دسته پروازی ملخ صحرائی نیز زمین گیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری در پایان خاطرنشان کرد: ردیابی ملخ صحرائی در منطقه مذکور در سطح ۲۵۰ هکتار انجام شد و ادامه ردیابی و پیگیری‌های لازم در حال انجام است.

کد خبر 5059214

منبع: مهر

کلیدواژه: ملخ صحرایی جهاد کشاورزی هرمزگان ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شهرکرد نیروی انتظامی گرگان کرمانشاه توهین به پیامبر مواد مخدر هفته ناجا شهادت امام رضا ع سانحه تصادف انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه

وحید طهماسبی گفت: در بازدید‌های صورت گرفته آفت ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال گسترش است.

مدیر جهاد کشاورزی اردل افزود: پایش مزارع گندم و جو برای مقابله با افت ملخ‌ها انجام شد.

بیشتر بخوانید

مبارزه با آفت ملخ در هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری

وی اظهار کرد: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی می‌شوند یعنی در همان نقطه سم پاشی صورت می‌گیرد.

طهماسبی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • سمپاشی بیش از ۲۳۰ هزار هکتار مزارع کردستان علیه سن غلات
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان