Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال در دومین مسابقه بین‌المللی نانوماشین، محققان کشور‌های مختلف با هدف ارتقا سطح علم نانو بصورت مجازی با یکدیگر مسابقه می‌دهند.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ محققان نانومکانیک در دانشگاه رایس و دانشگاه هوستون درحال آماده‌سازی موتور‌های خود برای دومین مسابقات بین‌المللی نانوماشین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این کار توسط دو شیمیست، جیمز تور و آنتون دوبروسکی صورت می‌گیرد. آن‌ها ماشین‌ها را با چرخ‌های ترت‌بوتیل ارتقا داده و کمک می‌کنند تا مسیر را روی سطح طلا با ستون‌های متشکل از اتم‌ها پیدا کند. این نانواتومبیل‌ها دارای دو قطبی‌های دائمی هستند که سرعت و قابلیت رانندگی آن‌ها در سطح را افزایش می‌دهد.
جیمز تور از دانشگاه رایس گفت: «دوقطبی دائمی باعث می‌شود تا ماشین‌ها بیشتر تحت تاثیر شیب‌های میدان الکتریکی که برای حرکت و مانور آن‌ها استفاده می‌شود، باشند. این یک ویژگی جدید است که برای اولین بار در این رقابت آن ‌را به نمایش می‌گذاریم و مطمئن هستم که در بسیاری از آثار ورودی این عنصر طراحی پیشرفته تعبیه شده است.»
امسال نمونه‌ها سبک‌تر بوده و کمی بیشتر از ۱۰۰ اتم هستند. تور بیان کرد: «ماشینی که در مسابقه اول طراحی کردیم تنها ۵۰ اتم داشت. بنابراین، ۱۰۰ اتم یک تغییر قابل توجه در وزن مولکولی با توجه به استاندار‌های جدید است. بنظر می‌رسد مدیریت این مسابقه قصد دارد تا روند کاری ما را آهسته‌تر کند، زیرا در مرحله قبل ما مسابقه ۳۰ ساعته را تنها در ۱.۵ به پایان رساندیم.»
محققان برای ساخت ماشین‌هایی با ۱۰۰ اتم و ساده‌سازی سنتز خود از یک فرآیند مدولار برای ساخت ۵ ماشین استفاده کردند که علاوه بر داشتن چرخ‌های ترت‌بوتیلی و ادمنتیلی می‌تواند ترکیبی از این دو را نیز در چرخ‌های خود داشته باشد.   هدف اصلی این مسابقه پیشبرد توسعه نانوماشین‌هایی است که قادرند کار‌های واقعای انجام دهند. تور بیان کرد: «این مسابقه محدودیت‌های طراحی نانوماشین‌های مولکولی و روش‌های کنترل آن‌ها تحت فشار قرار می‌دهد؛ بنابراین طی فرآیند مسابقه، تخصص در این زمینه در سطح جهانی بالا رفته و باعث پیشرفت بیشتر نانو می‌شود.»
امسال، این مسابقه بدلیل شیوع بیماری همه‌گیر کرونا بصورت مجازی صورت خواهد گرفت و شرکت‌کنندگان ماشین‌های خود را از خانه کنترل خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو نانوماشین رقابت های جهانی کرونا ماشین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!
  • ماشین گلزنی قایدی از کار افتادنی نیست / تساوی اتحاد کلبا و النصر در لیگ امارات
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن