Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، این متفاوت‌ترین آغاز به کار جشنواره فیلم کوتاه تهران در طی سال‌های برگزاری آن بوده است؛ شرایطی که کرونا به اجبار به جهان تحمیل کرد، به مشاغل آسیب زد و ساز و کار امور را دستخوش تحول کرد، این نه فقط یک شرایط ویژه که گلوگاهی مهم برای عبور از یکی از سخت‌ترین بازه‌های تاریخی است، حالا جهان برای مبارزه با این ویروس تمام قد بسیج شده اما هرچه بیشتر تقلا می‌کند، کمتر نتیجه می‌گیرد، هیچ شغلی از آن در امان نیست و هیچ انسانی خود را از تیغ برنده‌اش مصون نمی‌بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقتصاد شکننده سینما بیش و پیش از هرچیزی نیاز به مراقبت دارد اما گویا کرونا حالا پایه‌های آن را هم به لرزه درآورده، حالا زنگ هشدار به صدا درآمده و جان این هنر_ صنعت نیازمند تیمار است.

جشنواره‌های سینمایی نه یک التیام که بیشتر حکم بازوی محرکه را برای فیلمسازان دارند، انگیزه‌های‌شان را افزایش می‌دهند و در این بزنگاه تاریخی بیشتر مجرایی برای تنفس این هنر به شمار می‌آیند.

در ابتدای این متن اشاره شده که این متفاوت‌ترین آغاز جشنواره فیلم کوتاه تهران بوده است، دیگر نه از افتتاحیه‌های سال‌های گذشته خبری هست نه آن دور هم جمع شدن‌های فیلمسازان و دوستداران سینما برای تماشای آثار و صحبت درباره چند و چون فیلم‌ها.

شب گذشته ۷ آبان ماه زنگ آغاز سی و هفتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران در حالی به صدا درآمد که برای گریز از این بیماری، دست‌اندرکارانش به بسترهای مجازی روی آورده‌اند؛ اقدامی که البته در این روزهای سخت و در میدان یکه‌تازی کرونا، معقول به نظر می‌رسد.

هرچند پیش از این وعده داده شده بود که این جشنواره از هفتم تا سیزدهم آبان ماه برگزار می‌شود اما با قوت‌گیری کرونا، نمایش‌های عمومی آن به تعویق افتاد تا در تاریخی دیگر و در روزهای کم‌رمق‌تر شدن کرونا برگزار شود به همین ترتیب باعث شد جشنواره کار خود را با برپایی نشست‌ها در فضاهای مجازی آغاز کند.

پیش از آن حسین انتظامی رییس سازمان سینمایی با حضور در ستاد برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران از فیلم کوتاه گفت، زمانه اکنون را زمانه فیلم کوتاه دانست.

در بخشی از پیام او به جشنواره فیلم کوتاه تهران آمده بود: «اکنون زمانه شماست، زمانه فیلم کوتاه. به همه فیلمسازان سینمای کوتاه سلام می‌کنم و برایشان آرزوی موفقیت دارم. امروز، روز آغاز سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران است و خوشبختانه امسال با تدبیر ستاد برگزاری جشنواره، همکاران انجمن سینمای جوانان ایران، توجه و تاکید شورای سیاستگذاری این رویداد، اقدامات خوبی صورت گرفته و به جای تعطیلی و انفعال در برابر پدیده حادث شده کرونا، با طراحی‌های مقتضی در چارچوبی که ناگزیر از توجه به زیست کرونایی است، فرصت‌ها و شرایط جدیدی از جمله فاصله بندی بخش‌های مختلف را در جشنواره ایجاد کردند....»

زنگ اولین نشست جشنواره با حضور سعید پوراسماعیلی و اجرای رامتین شهبازی به صدا درآمد؛ رامتین شهبازی قرار است در طول ده شب برگزاری این کارگاه‌های مجازی که خودش هم استاد یکی از آنهاست، اجرای نشست‌ها را هم بر عهده داشته باشد.

شب گذشته پوراسماعیلی نام اساتید ملی و بین‌المللی و موضوع مورد بحث آنها در طی این ۱۰ شب را مطرح کرد؛ استادانی که هر کدام موضوعاتی درخور را به سازندگان فیلم کوتاه و دوستداران سینما توضیح می‌دهند؛ از نحوه حضور در فستیوال‌ها تا چگونگی رسیدن به ایده‌ها و فیلم‌های نو.

نکته حائز اهمیت اما در این دوره از کارگاه‌ها این است که دیگر نیازی به نام‌نویسی و پرداخت هزینه برای شرکت در آنها نیست، حالا همه می‌توانند با حضور در صفحه اینستاگرام انجمن سینمای جوانان ایران به صورت رایگان در ساعت‌های ۲۰ و ۲۲ تا ۱۷ آبان ماه از کلاس‌های اساتید ایرانی و خارجی استفاده کنند، این نشست‌ها قرار است در صفحه انجمن سینمای جوانان ایران در آپارات هم بارگذاری و امکان استفاده هرچه بیشتر از این محتوای آموزشی فراهم شود.

در نشست شب گذشته، پوراسماعیلی بار دیگر تاکید کرد که فیلم‌های ایرانی این رویداد به دلیل ناتوانی پلتفرم‌ها در صیانت از آثار و امکان قاچاق آنها، به صورت اینترنتی اکران نمی‌شوند و تنها راه نمایش‌شان، اکران به صورت فیزیکی است البته سعی می‌شود تمام پروتکل‌های بهداشتی به موازات شرایط موجود رعایت شود.

سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری سید صادق موسوی تا ۱۷ آبان با برگزاری نشست‌های «۳۷-۲۰» ادامه دارد.

کد خبر 5059350 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: سی و هفتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران جشنواره فیلم کوتاه تهران سیدصادق موسوی فیلم کوتاه فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی فیلم سینمایی تئاتر ایران حضور هنر ایران در جهان شبکه پنج سیما سی و سومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان موسیقی ایرانی ویروس کرونا فیلم مستند آلبوم موسیقی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شبکه سه سیما انیمیشن جشنواره فیلم کوتاه تهران سی و هفتمین جشنواره بین المللی نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۸۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج