Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان در مراسم تودیع و معارفه مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان که با حضور جمعی از مقامات استانی و مسوولان سازمان اموال تملیکی کشور برگزار شد، خواستار بودجه مشخص برای انجام بهتر وظایف در استان شد.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، محسن کاویانی در مراسم تودیع و معارفه مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات خوب و مؤثر فریبرز گرگی زاده در طول تصدی مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی خوزستان، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا این مراسم در کوتاه ترین زمان ممکن و همچنین با حضور تعداد معدودی از همکاران برگزار شده است تا پروتکل های بهداشتی هم رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به وظایف سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و مشکلات آنها گفت: وظایف مهمی بر عهده این دستگاه  است که در برخی موارد با دید انتقادی به آن نگاه می شود و در برخی از موارد برای انجام این وظایف و تعیین تکلیف اموال مکشوفه استان اختیار قانونی ندارند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان افزود: نقشی که سازمان در استان ها در خصوص اموال و تعیین تکلیف آنها دارد، از حساسیت بالایی برخوردار است چون اموال متعلق به مردم و شاید در فاز بعدی در تملک دولت قرار بگیرد و فرآیند فروش برای آن اجرا شود.

نماینده وزیر در امور اقتصاد و دارایی خوزستان بیان کرد: کسانی که از بیرون به مجموعه نگاه می کنند نگاه انتقادی برای تسریع در فروش و آسان بودن کار را دارند؛ انجام این کارها فرآیندهای بسیاری دارد که شاید یکی از ایرادات وارده نیز زمان بردن فرآیندها باشد.

کاویانی اضافه کرد: وزارت بهداشت فقط برای سه قلم کالای تملیکی نظر می دهد در صورتی که سازمان بر اساس قانون بسیاری از کالاها را ضبط می کند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان توضیح داد: دستگاه های کاشف نیز هر کالایی که به ظن قاچاق باشد را توقیف و به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تحویل می دهد که یکی از مشکلات دستگاه های تابعه در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ضعف قوانین و همین ظن قاچاق است؛ مثلا کالایی در چند استان طی مسیر می کند ولی در پل مبادی خوزستان، توسط برخی نهادهای قانونی و قضایی به عنوان کالای قاچاق ضبط می شود این موضوع ضعف ها و مشکلاتی را به دنبال دارد.

او ادامه داد: این موضوع ضعف قانون به وزیر اقتصاد منتقل و دبیری ظن قاچاق به صورت کشوری به خودمان تفویض اختیار شد که در کمیته بهبود فضای کسب و کار در معاونت اقتصادی برای رفع اشکالات احتمالی در این زمینه اقدامات لازم را پیش بینی می کنیم.

نماینده وزیر در امور اقتصاد و دارایی خوزستان با بیان اینکه خوشبختانه طی یک سال اخیر در استان خوزستان با همکاری تعزیرات روند صدور آرا سرعت بیشتری گرفت، اضافه کرد: کار در این سازمان سخت است چون بخشی از اختیارات و وظایف در اختیار خود سازمان نیست؛ سازمان حسابرسی، بازرسی و بسیاری از نهادهای دیگر به صورت مستمر از وجود کالاهای بسیار در انبار اموال تملیکی طرح سوال می کنند.

او اظهار کرد: اختیارات استانی باید افزایش پیدا کند که مدیر استانی امکان تعیین تکلیف در همین استان را داشته باشد؛ بسیاری از اختیارات در مرکز نهفته و متمرکز شده ولی این تفویض اختیارات به استان برای کالاهای با قیمت کم از مکاتبات بسیار و زمان بر بودن اقدامات جلوگیری می کند.

کاویانی بیان کرد: به عنوان نمونه لاستیک هایی که پنج سال از نگهداری آن گذشته و تاریخ مصرف هم ندارند یا خوراکی هایی مثل زیتون که تاریخ آنها منقضی می شوند؛ تعیین تکلیف برای برخی از این کالاها بهتر است که به استان تفویض شود.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان در پایان با پیشنهاد و درخواست تعیین بودجه برای مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی خوزستان بیان کرد: ملکی که در اختیار این مدیریت در استان قرار دارد نیز باید با تبدیل به احسن جایگزین ملک دیگری شود چون ملک فعلی در شان یک ساختمان اداری نیست؛ همچنین انبارهای جدید باید به آنها واگذار شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بودجه تودیع و معارفه کالای قاچاق دارایی وزارت اقتصاد برنا خوزستان انبارها اداره کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۰۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • ممنوعیت افزایش کرایه تاکسی‌های ابهر تا تعیین‌تکلیف نرخ مصوب
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان