Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران؛ جعفر محمدی* - آمار رسمی فوتی های کرونا، طبق آنچه وزارت بهداشت اعلام کرده است، از 34 هزار انسان گذشت؛ یک فاجعه انسانی تمام عیار!

اما آیا واقعاً 34 هزار مرگ داشته ایم یا آمار، به مراتب بالاتر است؟ دکتر مسعود مردانی، عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، چندی پیش اعلام کرد که برای رسیدن به آمار واقعی مرگ های کرونایی، باید عدد رسمی را ضرب در 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5
کرد. سخنان تقریباً مشابهی نیز دکتر ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت گفته بود.

با استناد به اظهارات این دو مقام رسمی، باید گفت که از ابتدای آمارگیری مرگ و میرهای کرونایی در ایران (اول اسفند 98) تا کنون، بیش از 85 هزار ایرانی بر اثر کرونا فوت کرده اند؛ حال بماند افرادی که قبل از شناسایی کرونا در ایران مبتلا شدند و درگذشتند.

با این وصف و با توجه به جمعیت قریب به 85 میلیونی ایران، به هزاران تاسف و نگرانی باید گفت که "یک هزارم مردم ایران بر اثر کرونا درگذشته اند" و این روند مرگبار، با سرعتی رعب انگیز پیش می رود.

البته اگر به سخنان دکتر حسین قشلاقی ،عضو شورای عالی نظام پزشکی ایران، استناد کنیم که بر اساس  "گزارش‌های میدانی کادر درمان" و "بررسی آمار دفن شدگان" آمار واقعی را تا 4 برابر آمار رسمی می داند، به گزاره ترسناک تری می رسیم: "از هر 625 ایرانی، یک نفر بر اثر گرونا جان خود را از دست داده است."



اگر این اعداد و ارقام که همگی مستند به اظهارات مسؤولان رسمی عرصه پزشکی کشورند، انگیزه ای در ستاد ملی مبارزه با کرونا ایجاد نمی کند که تدابیر سختگیرانه تری برای کنترل این بیماری فراگیر اتخاذ کنند، باید از آن عالیجنابان پرسید چند درصد مردم ایران باید با کرونا بمیرند تا اقدامات جدی تری از سوی این ستاد انجام گیرد؟
(قبلاً، هم ما و هم بسیاری دیگر از دلسوزان کشور، پیشنهادهایی برای بهبود نسبی وضعیت داده ایم که اگر واقعاً گوش شنوایی باشد، می شود تا زمام امور از دست نرفته، کرونا را تا حد قابل توجهی مهار کرد.)

‍‍‍*پیشنهاد 7 ماده ای برای کاهش سرعت کرونا
و جلوگیری از قتل عام حتمی

همچنین اگر مرگ دستکم یک هزارم مردم کشور بر اثر کرونا کافی نیست تا آن عده از هموطنان بی ماسک مان را متقاعد کند که باید ماسک بزنند و موارد بهداشتی را رعایت کند، واقعاً به این جماعت عجیب و غریب دیگر چه می توان گفت و آیا زمان برخورد جدی با اینان که جان خود و دیگران را به خطر می اندازند، نرسیده است؟
این همه استدلال کردند، این همه کادر درمان را نشان دادند که از جان شان می گذرند تا بیماران را مداوا کنند، این همه جسد و قبر و غسالخانه نشان دادند، حتی در خیابان ماسک رایگان توزیع کردند تا بلکه این افراد سرعقل بیایند ولی گویا مرغ شان یک پا دارد. آیا زمان برخورد جدی با آنها و حتی بازداشت موقت شان نرسیده است؟ آیا نباید چند مغازه که پرسنل شان ماسک نمی زنند، پلمب شوند تا حساب کار دست بقیه بیاید؟ بی مبالاتی تا کی؟!

القصه، نه ستاد ملی مبارزه با کرونا ستادی مقتدر و پویا از آب درآمد و نه بخش مهمی از مردم موضوع را جدی گرفته اند. پس می ماند خودمان و خودمان که باید بیش از پیش مراقب خود و اطرافیان مان باشیم.
تاکید دلسوزانه می کتم که به امید دولت و ستاد کرونا و رعایت کامل بهداشت توسط همه مردم نباشید و تا جایی که می توانید بکوشید بدن تان را قوی کنید تا اگر خدای ناکرده کرونا گرفتید، لااقل نمیرید.

                                                       مجموعه عکس های مرگ به وقت تنهایی؛ عکاس: مرتضی خیری


در زیر چند توصیه مهم برای کاهش ریسک ابتلا به کرونا و مرگ بر اثر آن را که از پزشکان متعدد جمع آوری کرده ام  می آورم. این تنها کاری است که به عنوان یک فعال رسانه ای می توانم برای هموطنانم در شرایط کنونی انجام دهم:
(برخی رفرنس های علمی این توصیه ها در انتهای مطلب آمده است. مع الوصف با پزشک تان هم مشورت کنید. این ها صرفاً پیشنهادها و تجربه های عمومی است.)

1 - خوردن روزانه یک قرص یا شربت تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

2 - خوردن روزانه 1000 تا 2000 میلیگرم ویتامین C (مثلا دو قرص جوشان 1000)

3 - خوردن ماهانه یک قرص 50000 واحد ویتامین D
 
4 - خوردن شبانه یک قرص آسپرین 80 برای جلوگیری از غلظت خون که عامل مهمی در مرگ های کرونایی است

5 - نوشیدن مکرر دمنوش (آویشن، بابونه گاوی، پونه، دارچین، زنجبیل، سرخارگل) و آب میوه های طبیعی

6 - خوردن روزانه سیر (یک حبه سیر را به صورت نگینی ریز کنید و ته زبان تان بریزید و با دو لیوان آب بخورید تا دهان تان بوی سیر ندهد)

7 - خوردن روزانه ترکیب سیاه دانه کوبیده شده و عسل (به اندازه نصف یک قاشق چایخوری) و اندکی زردچوبه(به طور جدا) به خاطر خاصیت ضد التهابی زردچوبه (می توانید به جای زردچوبه از قرص های ضدالتهابی موجود در داروخانه ها استفاده کنید.)

8 - یکی از متخصصان معروف ریه در تهران، به دوستم که درگیر کرونا بود، توصیه کرده بود در کنار مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک معالج، هر روز "بخور جوش شیرین" و "بخور پیاز" (جداگانه) بگیرد و اثر بسیار مثبتی در روند درمان داشت. به توصیه آن متخصص افراد سالم نیز در هفته چند بار این بخورها را تجربه کنند. توصیه مشابهی نیز پزشک متخصص بیماری های عفونی به بیمار دیگری کرده بود که واقعاً موثر واقع شد. (توجه کنید که این توصیه ها توسط پزشکان متخصصی که درگیر بیماران کرونایی هستند مطرح شده نه توسط افراد متفرقه و الا در اینجا نمی نوشتم. دنبال مصاحبه با این متخصصان هستیم تا اگر موافقت کنند، با اسم و رسم شان منتشر کنیم.)

9 - غرغره مستمر و شستن دهان و گلو و بینی با آب نمک رقیق یا سرم شست و شو یا به ویژه غرغره آب لیموترش تازه و خالص و سپس قورت دادن آن یا دستکم شست و شوی دهان با دهان شویه های موجود در داروخانه ها

10 - رعایت توصیه های عمومی شامل:خواب کافی، دوری از استرس (تا حد ممکن)، خانه مانی (باز هم تا حد ممکن)، تمرینات تنفسی روزانه((لینک یک تمرین تنفسی بسیار مفید)) و اصول "فشم" (فاصله،شست و شوی دست ها و ماسک)

آنچه نوشتم، هرچند ریسک ابتلا و مرگ را کاهش می دهد ولی هیچ تضمینی برای هیچ کس وجود ندارد. خواهش می کنم این ها را به طور جدی انجام دهید و به دیگران هم یاد دهید. مرگ از هر چیزی به ما نزدیک تر است، همان طور که یک هزارم ایرانی ها را در همین چند ماهه به کام خود کشید و راهی آرامگاه ها کرد و همچنان عطش دارد...!

*صاحب امتیاز و سردبیر عصر ایران

بیشتر بخوانید: «آسپرین» داروی معجزه‌آسای کرونا گیاهان تقویت کننده سیستم ایمنی: آویشن، سرخارگل، پونه، بابونه، دارچین، زنجبیل (+ رفرنس های علمی) وزیر بهداشت انگلیس: برای مبارزه با کرونا "ویتامین D" بخورید سیستم ایمنی بدن و 6 نشانه ضعف در آن چرا و چگونه سیر بخوریم که دهانمان بو ندهد (فیلم) 10 تجربه برای جلوگیری و درمان کرونا محققان آلمانی: خواب خوب به پیشگیری از ابتلا به کرونا کمک می کند آیا ویتامین C به محافظت در برابر کووید-19 کمک می‌کند؟ فرمول خوراکی برای تقویت سیستم ایمنی بدن همه چیز درباره یک ادویه جادویی؛ از فواید شگفت انگیز تا عوارض جانبی! لینک کوتاه: asriran.com/003A3Z

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا مرگ توصیه خوردن روزانه بر اثر کرونا سیستم ایمنی یک هزارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۰۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود

اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت ۲ میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین ۲ و ۲.۵ میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا ۱.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام ۲ تا ۲.۵ میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال ۱۴۰۲ دقیقه‌ای ۳۰ میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزد‌هایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌۵» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت: نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ۶» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که ۷۰ درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمار‌ها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصد‌ها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز
  • بارشهای رگباری مناطقی از اصفهان را فرامی گیرد/ کاهش ۳ درجه ای دما
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • تهیه‌کننده نون‌خ: سعید آقاخانی دستمزد نجومی نگرفته/ آمار مخاطبان تلویزیون بیش از آن چیزی است که گفته می‌شود
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان