Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم کرج در مجلس گفت: چرا وزارت نیرو در قبال طرح مطالعاتی مبنی بر حقابه رودخانه کرج سکوت کرده است؟

به گزارش مشرق، علیرضا عباسی، با اشاره به موضوع انتقال آب رودخانه کرج به تهران، اظهار داشت: در سال ۹۲ اولین کارگروه بررسی انتقال آب با حضور معاون رئیس جمهور و ریاست وقت سازمان حفاظت محیط زیست (خانم ابتکار) و استاندار البرز (آقای طاهری) در استان تشکیل و یکی از مصوبات مهم جلسه تشکیل کارگروه ‌تخصصی ویژه برای تعیین و مطالعه حقابه زیست محیطی قبل از بهره‌برداری تونل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: مسئله سیلاب‌ها یکی از مشکلات تاریخی تهران است

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به مفاد مصوبه هیئت وزیران میزان حقابه برای رودخانه کرج ۶۳/۲ میلیون متر مکعب در نظر گرفته شده است، افزود: بنا به نظر کارشناسان و متخصصان و همچنین طبق طرح مطالعاتی پژوهشگران دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران باید ۱۸۱/۴ میلیون متر مکعب به عنوان حقابه زیست محیطی رودخانه کرج در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: مطالعات ارزیابی زیست محیطی این پروژه انجام نشده است و حتی در کارگروه سازگاری با کم‌آبی میزان حقابه تالاب و رودخانه کرج بررسی نشد. اکنون این سوال پیش می‌آید، چرا وزارت نیرو در قبال طرح مطالعاتی مبنی بر حقابه رودخانه کرج سکوت کرده است؟

بیشتر بخوانید: پاسخ عجیب وزیر نیرو به نگرانی فعالان محیط زیست

عباسی با اشاره به اینکه اگر شورای امنیت ملی، وزارت نیرو را مکلف کرده که آب با کیفیت به تهران برساند از آن طرف وزارتخانه را مکلف می‌کند که روستاهای در حاشیه رودخانه را به شبکه تصفیه‌خانه وصل کند، ادامه داد: در حالی که پایین دست سد کرج در ملاحظات به حساب نیامده است و نگاهشان معطوف به تهران بوده است.

وی تاکید کرد: نمایندگان مجلس علاوه بر افزایش حق آبه شرب مردم استان، نگران از بین رفتن حیات زیست‌محیطی رودخانه کرج هستند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه انتقال آب با میزان ۲/۵ متر مکعب در ثانیه شروع شده است، خاطر نشان کرد: از سوی دیگر قابلیت انتقال ۱۳ متر مکعب در ثانیه آب از رودخانه کرج و باید از این میزان ۷ متر مکعب در ثانیه از این حق آبه به استان تخصیص داده شود.

عباسی با بیان اینکه اگر این میزان حق آبه به البرز تخصیص داده نشود فاجعه زیست‌محیطی رخ می‌دهد، یادآور شد: در نهایت می‌توان گفت، پروژه مذکور باعث افت کیفیت آب کرج، کاهش سفره‌های زیر زمینی، به مخاطره افتادن حیات محیط زیست رودخانه و... می‌شود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ وزارت نیرو محیط زیست کرج مجلس شورای اسلامی مجلس رودخانه کرج سد کرج شورای امنیت ملی سازمان حفاظت محیط زیست رودخانه کرج متر مکعب زیست محیطی وزارت نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح تحت مدیریت مناطق حفاظت شده در استان بوشهر در حال حاضر ۷.۵ درصد از عرصه‌های طبیعی استان تحت مدیریت است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲ با معرفی چهار منطقه برای مناطق حفاظت شده و سه منطقه برای منطقه شکارممنوع و یک درخت ۷۰۰ ساله به عنوان اثر طبیعی ملی به شورای عالی محیط زیست، شرایطی را فراهم نمودیم تا امکان گسترده کردن سطح مناطق تحت مدیریت به وجود آمده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: در همین زمینه یک منطقه حفاظت شده در سال ۱۴۰۲ مصوب شده که بزرگترین و وسیع‌ترین منطقه حفاظت شده در استان بوشهر خواهد بود. این منطقه حفاظت شده در دو شهرستان دشتستان و تنگستان واقع شده است.

مرادزاده از اهمیت فعالیت سمن‌ها و فعالان زیست محیطی در حفاظت از محیط‌زیست و تنوع زیستی گفت و از همه فعالان و انجمن‌های زیست محیطی درخواست کرد در زمینه‌های متعدد زیست محیطی به یاری و همکاری با سازمان حفاظت محیط‌زیست بیایند. در زمینه‌های مختلف پژوهشی و حفاظتی درخواست دارم که به طور تخصصی به یاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیایند.

حمایت از سمن‌ها و فعالان زیست محیطی

حیدر فقیه رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر در این نشست از حمایت‌های گسترده از فعالیت‌های سمن‌ها و فعالان زیست محیطی استان بوشهر گفت و خواستار همکاری و مشارکت بیشتر در زمینه آموزش به دانش آموزان و شهروندان، حفاظت مشارکتی در زیستگاه‌ها و … سمن‌ها شد.

در این نشست هم اندیشی همچنین نمایندگان انجمن‌های زیست محیطی مانند انجمن حیات سبز لیان، انجمن زمین سبز بوشهر، انجمن حیات سبز سمل، خانه کوهنوردی خاییز، انجمن سبز وحدتیه، انجمن زیست محیطی رادار دشتستان، انجمن کوه سیاه بوشکان، انجمن حیات سبز تنگستان و … به بیان نظرات و پیشنهادات و انتقادات پرداخت.

کد خبر 6086227

دیگر خبرها

  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • آغاز مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر
  • تزریق ۳.۵ میلیون متر مکعب آب به تالاب هشیلان
  • ایمن سازی زیست محیطی حاشیه رودخانه کرج
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • سلاجقه: حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • وضعیت زیست محیطی ومحل دفن زباله گاه هشترود ذوالبین مناسب نیست
  • آبگیری بخشی ازتالاب جازموریان بر اثر بارندگی‌های اخیر
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد