Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر،  امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه با ادعای دفاع از دموکراسی غربی، اقلیت مسلمانان این کشور را هدف قرار داد حال آنکه همزمان، آزادی بیان را توجیهی برای انتشار تصاویر موهن درباره پیامبر اسلام (ص) می‌داند. دیگر کشورهای غربی نیز، بدون در نظر گرفتن عواطف جهان اسلام، با ماکرون همصدا شده‌اند حال آنکه هیچ یک تردید درباره مسئله‌ای چون هولوکاست را برنمی‌تابند و مخالفت با آن را جرم تلقی می‌کنند!

رفتارهای این روزهای دولت پاریس، نفاق و دورویی غرب و اشاره به اهمیت پیام مقام معظم رهبری، موضوعاتی است که خبرنگار مهر در گفتگو با «آنتونی کارتالوچی» محقق مسائل ژئوپلیتیک، به بحث درباره آنها پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریافت شما از اهمیت پیام رهبری ایران چیست؟ چه نکاتی برای افکار عمومی غرب و بویژه فرانسه در این پیام برجسته است؟

پیام آیت‌الله خامنه‌ای، نفاق و دورویی غرب را به طور کامل به تصویر می‌کشد؛ اینکه غرب و تنها غرب است که به خود اجازه تصمیم‌گیری درباره اینکه «آزادی بیان» چیست و گفتن چه چیزهایی جایز نیست را می‌دهد. البته اگر (آنگونه که ادعا می‌شود) تسامح مذهبی یکی از دغدغه‌های جدی فرانسه باشد؛ پس به همان ترتیب، قوانین حراست از مذاهب و ممانعت از فرقه‌گرایی نیز باید به طور یکسان در قبال همه گروه‌ها اجرا شود.

هر جامعه‌ای در حیطه آزادی بیان، خطوط قرمزی دارد که نباید از آنها عبور کرد- در غرب، هولوکاست مثال بارزی از آن نوع مقولاتی است که تردید درباره آن حتی به اسم آزادی بیان هم جایز نیست حال آنکه غرب، هر جا به نفعش باشد، از خطوط قرمز دیگر ملت‌ها و گروه‌های مردمی می‌گذرد- و این نوع از دورویی است که تمام و کمال در پیام رهبر ایران خطاب به جوانان فرانسه، به آن اشاره می‌شود.

چرا امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه، به اسم آزادی بیان، از اهانت به ساحت پیامبر خدا حمایت می‌کند؟ آیا آزادی بیان به معنای اهانت، آن هم به یک فرد مقدس است؟ این اقدام ماکرون به منزله اهانت به شعور مردمی که به او رأی داده‌اند؛ نیست؟

هدف از آزادی بیان، حراست از گفتمان متمدنانه است. تهمت، افترا، تمسخر، اهانت و آزار و اذیت نه در حیطه گفتمان متمدنانه می‌گنجد و نه در آزادی بیان. یادآوری می‌کنم که در آمریکا، وقتی قانون آزادی‌های مدنی امضا می‌شد؛ تمسخر یا اهانت به هر یک از بنیانگذاران ایالات متحده، با پیگرد قانونی یا حتی دوئلی کشنده (دست به شمیشر یا اسلحه بردن) مواجه می‌شد.

غرب، ازجمله فرانسه، به خوبی می‌داند برخوردی که در حال حاضر با اسلام می‌شود، ربطی به دفاع از آزادی بیان ندارد؛ بلکه اقدامی دیگر در راستای ایجاد تفرقه، بازی با افکار عمومی و جهت دهی به آن در داخل و خارج فرانسه است.

در غرب، تردید درباره هولوکاست جرم است! چرا هرکه از این تردیدها بنویسد؛ باید زندانی شود حال آنکه توهین به پیامبر اسلام (ص) جایز شمرده می‌شود؟

این نمونه‌ای بارز از استانداردهای دوگانه غرب است. این همان معیارهای دوگانه‌ای است که بر مبنای آن فیسبوک و توئیتر هزاران حساب کاربری آنلاین را به ظن اینکه مروج مطالب مخرب علیه جهان هستند؛ تعلیق می‌کنند حال آنکه حساب کاربری سازمان‌هایی چون بی‌بی‌سی، رویترز، سی‌ان‌ان و دیگر رسانه‌ها به رغم توجیه جنگ‌های کشنده‌ای که به قیمت جان ده‌ها هزار نفر و تخریب کامل کشورها تمام شده، در بهترین حالت حفظ می‌شوند.

با این حال، اگرچه اقدامات دولت پاریس به شدت تحریک‌آمیز است، اما نباید مایه تعجب باشد. مسلمانان سراسر جهان نیز باید به خودشان و دینشان اتکا کنند. صبوری، مباحثات روشنفکرانه، نقد آگاهانه و اعتراض متمدنانه بهترین پادزهر برای سیاست‌های سمی از قبیل همان‌هایی است که دولت فعلی پاریس ترویج می‌کند.

منبع: الف

کلیدواژه: حال آنکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۱۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هراس نتانیاهو از صدور حکم بازداشت/ اسرائیل منتظر تحولات در جبهه‌های همزمان است

 رای الیوم گزارش داد، بن کاسبیت تحلیلگر کهنه کار صهیونیست با اشاره به تداوم جنگ افروزی نتانیاهو و اصرار بر حمله به رفح در مقاله‌ای در رسانه صهیونیستی معاریو نوشت: «هیچ تصویری از پیروزی در شهر رفح نیست و نتانیاهو از شدت وحشت فلج شده و قادر به اتخاذ یک تصمیم مهم نیست. علت هراس و وحشت او نیز نگرانی شدید از صدور حکم بازداشت از سوی دیوان بین المللی کیفری است.»

این تحلیلگر صهیونیست افزود: نتانیاهو مدتی است که باری بر روی دوش اسرائیل است و باید کنار رود. تنها موضوعی که نتانیاهو را به سمت دیوانگی و حمله به رفح سوق می‌دهد، حکم بازداشتی است که دادگاه بین المللی لاهه تهدید به صدور آن علیه او می‌کند.

وی به نقل از دو منبع عالی رتبه که یکی از آنها صهیونیست نیست، ادامه داد: نتانیاهو در جریان گفت وگوی تلفنی اخیر خود با جو بایدن رئیس جمهور آمریکا، او را تهدید کرده که اگر مانع از صدور حکم بازداشت بین المللی علیه او نشود، از مذاکرات مربوط به آتش بس دست خواهد کشید و به رفح؛ با یک میلیون آواره یا بدون آن، حمله خواهد کرد.

کاسبیت افزود: نتانیاهو طبق گفته افراد نزدیک به او هفتاد تا هشتاد درصد از وقت و انرژی خود را بر صدور حکم بازداشت بین المللی خود و مقامات صهیونیست متمرکز کرده است.

وی تاکید کرد: حکم بازداشت سرنوشت شخصی نتانیاهو است. وی نمی‌تواند زندگی بدون سفر‌های لذت بخش به خارج را تصور کند.

شایهار تزوی دیگر تحلیلگر صهیونیست نیز در معاریو نوشت: اسرائیل انتظار تحولاتی را در جبهه‌های همزمان می‌کشد و طی روز‌ها یا هفته‌های آتی ممکن است که به مرحله حساسی برسد که در جایگاه آن در سال‌های آتی تاثیرگذار است.

وی افزود: بحث درباره بازگردانیدن اسرا، تشدید جنگ با حزب الله در شمال و نیز عادی سازی روابط با عربستان مطرح است. همه اینها در حالی است که خطر صدور حکم بازداشت از سوی دادگاه لاهه علیه مسئولان بارز اسرائیل وجود دارد. در وهله نخست به نظر می‌رسد که این تحولات از هم جدا هستند، اما همه به یکدیگر مربوط هستند و هر تحولی بر دیگری به شکل مستقیم و دراماتیک تاثیر می‌گذارد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • هراس نتانیاهو از صدور حکم بازداشت/ اسرائیل منتظر تحولات در جبهه‌های همزمان است
  • اظهارات رهبر چین درباره اهداف سفرش به فرانسه
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن در سوئد را محکوم کردند
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • نمایندگان اقلیت‌های دینی هتک حرمت قرآن کریم در سوئد را محکوم کردند
  • اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد یک جنایت فرهنگی است
  • چرا تل‌آویو یک گلوله هم به سمت یمن شلیک نکرده است؟