Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به اینکه سمنان در ۲ مرحله نخست رزمایش مواسات خوش درخشید گفت: باید ظرفیت‌های بومی در اجرای مرحله سوم رزمایش مواسات در استان سمنان مدنظر قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، آیت‌الله سید محمد شاهچراغی در نشست ستاد استانی مواسات و کمک‌های مؤمنانه استان سمنان که به منظور هماهنگی اجرای سومین مرحله رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه در دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان برگزار شد اظهار داشت: استان سمنان و خیران این استان تا کنون در اجراز رزمایش مواسات و کمک‌های مؤمنانه خوش درخشیده‌اند و کمک‌های توزیع شده میان نیازمندان تا کنون بسیار فراتر از پیش‌بینی‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از دست اندرکاران اجرای رزمایش مواسات و همدلی در استان سمنان، به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا اشاره و بر لزوم توجه ویژه به فرمایشات ایشان برای اجرای سومین مرحله رزمایش مواسات در استان سمنان تأکید کرد.

امام جمعه سمنان اضافه کرد: امروز فرمایشات مقام معظم رهبری درباره کمک به جامعه در بسیاری از استان‌ها از جمله استان سمنان اجرایی و عملیاتی شده و مردم وارد عمل شده‌اند.

مساجد استان بوشهر تبدیل به قرارگاه بهداشت و مواسات شودپنجمین مرحله رزمایش مواسات و همدلی "احسان ماندگار" در قم برگزار شدسیل کمک‌های مومنانه در آذربایجان شرقی/ همدلی و مواسات همچنان ادامه دارد+تصاویر

آیت‌الله شاهچراغی با تأکید بر اینکه مردم آمادگی کامل برای کمک به افراد محروم جامعه را دارند افزود: می‌توان کار مرحله سوم رزمایش مواسات در استان سمنان را با توجه ویژه به روستاها انجام داد.

وی با تأکید بر لزوم توجه به مسجد محوری و محله محوری همچون گذشته در اجرای مرحله سوم رزمایش مواسات عنوان کرد: باید مانند دفاع مقدس، «بسیجی‌وار» عمل کرده و جوانان داوطلب را پای کار بیاوریم.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم توجه به دعا و توسل در کنار دیگر اقدامات برای رفع بلای شیوع کرونا تصریح کرد: باید در این زمینه نیز کارهای فرهنگی بیشتری انجام شود.

آیت‌الله شاهچراغی با اشاره به اینکه بر اساس روایات، خادمان نیازمندان جامعه، در آخرت در پناه و امنیت الهی قرار خواهند گرفت؛ از اعضای ستاد اجرایی رزمایش مواسات استان سمنان خواست تا مانند دو مرحله گذشته، در مرحله سوم این رزمایش نیز با جدیت و تلاش بیشتری برای خدمت به محرومان و نیازمندان وارد عمل شوند.

انتهای پیام/363/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رزمایش مواسات استان سمنان مرحله سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۲۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود

‌به گزارش خبرنگار مهر، زینب عاشری شامگاه یکشنبه در نشست مجازی الگونمایی ایران جوان بمان که به منظور معرفی الگوی مواسات مادرانه برگزار شد، گفت: مواسات مادرانه از یک دورهمی و دغدغه مادرانه شروع شد و آن این بود که ما مادران به ویژه افرادی که فرزند کوچک یا چند فرزند دارند، در بسیاری از جمع‌ها به راحتی نمی‌توانند حاضر شوند.

وی افزود: در این راستا به این نتیجه رسیدیم که جمع‌هایی را مخصوص خود تشکیل دهیم و آنچه ایده آل و مطلوبمان است را خلق و تولید کنیم. این موضوع جرقه‌ای برای ما شد و سپس دورهمی ها آغاز شد و شکل و قالب گرفت. ابتدا یک حسینیه شخصی را اجاره و طی اطلاع رسانی مجازی با حدود ۸۰ مادر از سال ۱۴۰۰ آغاز به کار کردیم.

مسؤول گروه مواسات مادرانه استان البرز با اشاره به تمرکز مواسات مادرانه بر ارزش مادری و فرزندآوری مطرح کرد: با توجه به اینکه گروه فعالی در حوزه جمعیت در البرز نداشتیم و این موضوع دغدغه مقام معظم رهبری نیز بود، سعی کردیم موضوع فعالیت‌ها و دورهمی های خود را به این سمت سوق دهیم، بنابراین کم کم شبکه مادران شکل گرفت.

عاشری اضافه کرد: اکنون این دامنه وسیع شده و تقریباً با ۲ هزار و ۲۰۰ مادر البرزی در ارتباط هستیم و آنها را در قالب یک شبکه سازماندهی کرده‌ایم و از یک گروه استانی کلی به ۲۵ تا ۳۰ گروه محلی رسیده‌ایم و سرگروه‌های محلات نیز از مادران محله هستند که باید آموزش‌ها، روش‌ها و سیر مطالعاتی خاصی را انجام دهند و سپری کنند.

وی با اشاره به اینکه گروه هسته مواسات مادرانه شامل ۹ نفر است که تیم اصلی را تشکیل می‌دهند، عنوان کرد: یکشنبه هر هفته به صورت مداوم جلسات را برگزار و در آنها آسیب شناسی و اهداف را بررسی و مطابق آنها برنامه ریزی می‌کنیم. همواره تلاش شده جلسات پربار باشند که در این راستا مقرر شد مادران ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود را به اشتراک بگذ ارند.

فعالیت حدود ۱۵ کارگروه ذیل گروه مواسات مادرانه البرز

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اشاره به آشکار شدن ظرفیت‌های نهفته و شبکه سازی در این زمینه بیان کرد: پس از مدتی مادرانی علاقه مند بودند که این جلسات در محلات آنها نیز برگزار شود اما با توجه به اینکه این امر مقدور نبود، پیشنهاد داده شد که آنها نیز این جلسات و برنامه‌ها را در محلات خود به پیش ببرند.

عاشری افزود: کم کم مادران علاقه مند و دارای پتانسیل اولیه شناسایی و روش کل به جز در پیش گرفته شد و ابتدا یک دورهمی کلی تشکیل داده و سپس اقدام به شبکه سازی در محلات کردیم و سعی شد تربیت کادر هم داشته باشیم. رفته رفته گروه‌های محلات پا گرفتند و قوی‌تر شدند و اکنون برخی از آنها پا به پای گروه اصلی و گاهاً قوی‌تر فعالیت می‌کنند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز خاطرنشان کرد: من معتقدم همانطور که خداوند چارچوب و کلیات و خطوط قرمزی را در مسیر تربیتی بندگان مشخص کرده ما نیز باید یکسری احکام و خطوط قرمز کلی و امور مباح، مکروه، مستحب و … را در امور تربیتی خود تعریف کنیم، بنابراین یکسری چارچوب کلی بدین منظور در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: در جزئیات نحوه فعالیت گروه‌های محلات خیلی ورود نمی‌کنیم اما سرگروه‌ها سیر مطالعاتی مشخصی دارند و هر کسی که وارد می‌شود، باید چند کتاب مد نظر را مطالعه کند و یکسری صوت را نیز گوش می‌دهند و در جلسات خلاصه‌های آنها را بیان می‌کنند. اکنون ذیل گروه اصلی مواسات مادرانه البرز حدود ۱۵ کارگروه تعریف شده است.

عاشری مادران کارآفرین و مادران باشکوه را از جمله عناوین کارگروه‌ها دانست و اظهار کرد: در این راستا مادران کارآفرین به صورت یک شبکه درآمده‌اند و در برنامه‌های بزرگ غرفه‌هایی به منظور فروش محصولات در اختیار آنها قرار می‌گیرد. کارگروه مادران باشکوه نیز متشکل از مادران جوان زیر ۴۰ سال و دارای بیش از چهار فرزند است.

یک شبکه مردمی باید مردمی بودن خود را حفظ کند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اشاره به اینکه برای اعضای این کارگروه برنامه‌های جداگانه ای متناسب با نیازهای آنها برنامه ریزی و اجرا می‌شود، عنوان کرد: تقریباً هیچوقت درگیر مسائل مالی نبودیم زیرا کار تماماً مردمی است و هزینه‌ها از داخل شبکه و توسط مادران تأمین و در این زمینه کلمه مواسات و مصادیق آن تعریف می‌شود.

وی مطرح کرد: پس از اینکه دورهمی ها بزرگ‌تر و کار جدی تر شد و توانستیم از نظر رسانه‌ای فعالیت خود را معرفی کنیم، بسیاری از بزرگان شهر به سراغ ما آمدند و عده‌ای درخواست کردند که در مساجد و هیأت‌های مختلف هم برنامه داشته باشیم اما نماینده ولی فقیه در استان البرز فضای مصلی کرج را در اختیار ما قرار دادند و بیشتر برنامه‌ها آنجا اجرا می‌شود.

عاشری اظهار کرد: پس از مدتی احساس کردیم که باید به پدران نیز پرداخته و برای آنها جلسات تبیینی در زمینه جمعیت برگزار شود، بدین منظور برنامه‌ها را به سمت خانواده محوری سوق دادیم و اکنون ماهی یک بار اردوها و هیأت‌های خانوادگی و بازی‌های پدر و فرزندی و … را نیز برگزار می‌کنیم تا از پدران غافل نشویم و بتوانیم آنها را نیز به اهدافمان نزدیک کنیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز تصریح کرد: ما برای فعالیت‌های خود به سراغ هیچ دستگاهی نرفتیم و هر دستگاهی هم که پیشنهاد داد زیر بلیط آنها نرفتیم، با اینکه می‌توانست کمک کننده باشد زیرا من معتقدم یک شبکه مردمی باید مردمی بودن خود را حفظ کند و به محض قرارگیری زیر بلیط یک ارگان به سمت نابودی می‌رود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود مردمی بودن شبکه را حفظ کنیم اما این بدان معنا نیست که نمی‌خواهیم با ارگان‌ها و مجموعه‌های دیگر همکاری کنیم اما امام جمعه و برخی ارگان‌هایی که حمایت معنوی از ما به عمل می‌آورند با ارگان‌های حاکمیتی متفاوت هستند و ما همواره از راهکارها و بیانات آنها برای بهبود روند کار استفاده می‌کنیم.

تخصصی‌تر شدن فعالیت‌های مادر و کودک

عاشری با تاکید بر اینکه پایه کار جهان بینی، نگرش و بینش افراد است، افزود: اگر ما از نقطه تربیت توحیدی کار را آغاز کنیم، بسیاری مسائل نه فقط در حوزه جمعیت بلکه در بسیاری از حوزه‌ها حل می‌شود. پس از بحث اعتقادی و بینشی، بحث روانی و تفکر است. ما با فعالیت‌های خود به تحکیم بنیان خانواده کمک و زوجین را از مسائلی در خصوص فرزندآوری و فرزندپروری آگاه می‌کنیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز عنوان کرد: با توجه به آسیب شناسی و نیازسنجی انجام شده، سه هدف را برای سال جاری تعریف کرده‌ایم که عبارت هستند از توسعه و تعمیق محلات از نظر کمی و کیفی و گسترش محلات و گروه‌های مواسات، تخصصی‌تر شدن فعالیت‌های مادر و کودک و افزایش بار محتوایی گروه‌ها و هسته‌ها و سرگروه‌ها.

وی با بیان اینکه به زودی اندیشکده مواسات در استان البرز افتتاح می‌شود، اظهار کرد: با توجه به منابع جمع آوری شده و مذاکره با اساتید مقرر شده به صورت دقیق‌تر روی کلمه مواسات و مصادیق و محتوای آن کار کنیم و آنها را در کار خود گسترش دهیم. اکنون تمرکز ما بر البرز است اما چند استان درخواست داده‌اند که مدل ما را در استان خود پیاده کنند.

کد خبر 6097668

دیگر خبرها

  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است
  • مقام اول استان سمنان در اخذ ویزای تمتع/ اجرای طرح «خشت بهشت»
  • سمنان دهه کرامت میزبان خادمان رضوی با اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه است
  • خبر‌هایی از اجرای برنامه های بسیج سازندگی در میامی
  • اندیشکده مواسات در البرز افتتاح می شود
  • یادواره ۵۸ شهید روحانی و طلبه در شاهرود
  • بیانیه طالبان در مورد اتفاقات بدخشان
  • امروز برائت از کفار، همان مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل است
  • پایان مرحله نخست مسابقات آزاد تپانچه بانوان ایران با قهرمانی قربانی
  • حج، رزمایش قدرت اسلام در مقابل کفر جهانی است