Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهاد رهبری و بسیج اساتید دانشگاه پیام نور در بیانیه‌ای اعلام کرد توهین به پیامبر اسلام(ص) در فرانسه برای انحراف افکار عمومی از قضایای اصلی جهان اسلام به‌ویژه موضوع فلسطین صورت گرفته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج اساتید دانشگاه پیام نور کشور طی بیانیه‌ای به‌مناسبت هفته وحدت و همچنین در واکنش به هتاکی رئیس‌جمهور فرانسه به ساحت نورانی پیامبر اعظم (ص) اعلام کرد: حمایتِ علنی ماکرون از تداومِ انتشارِ تصاویرِ موهن نشریه شارلی ابدو، به بهانه آزادی بیان، نه‌تنها نقض حقوق بشر و جریحه‌دار کردن عواطف قریب به دو میلیارد مسلمان و تمامی آزادگان جهان است بلکه تعمیم تروریسمِ برآمده از دامانِ پلیدِ خودِ غربی‌ها به کلیّت دینِ مبینِ اسلام نیز تلاش وقیحانه دیگری برای مسخ حقیقت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

هُوَ الَّذی أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدیٰ وَدینِ الحَقِّ لِیُظهِرَهُ عَلَی الدّینِ کُلِّهِ وَلَو کَرِهَ المُشرِکونَ﴿ توبه ۳۳﴾

او کسی است که رسولش را با هدایت و آیین حق فرستاد، تا آن را بر همه آیین‌ها غالب گرداند، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند!

درحالی‌که عالم اسلام به مناسبت زادروز میلاد پر برکت پیامبر صلح و رحمت (ص) و ششمین آفتاب آسمان ولایت، امام صادق (ع)، هفته وحدت را به‌عنوان حبل‌المتین وحدت و اتحاد امت واحده اسلام به جشن نشسته است، مدت‌هاست که گفتمان خودمحورانه غربِ به‌اصطلاح اومانیسم، با نفی خدامحوری و گام نهادن در وادی شرک و دورویی، دچار چنان سردرگمی و سرگشتگی‌ای شده است که تناقضِ آشکار در گفتار و رفتارِ بسیاری از سردمداران آن، کمترین نشانه مفتضحانه آن است.

علاوه بر تلاش غربی‌ها برای انحراف افکار عمومی از قضایای اصلی جهان اسلام به‌ویژه موضوع فلسطین و قدس از سویی و هروله خائنانه برخی سران کشورهای منطقه برای عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر از سوی دیگر، بیش و پیش از هر چیز نشان‌دهنده نگرانی غرب از گسترش اسلام و تبدیل‌شدن آن به فرهنگ و تمدن غالب جامعه جهانی ست.

برای درک این وضعیت، تمرکز در گفتمان‌شناسی غرب با شعارهای ظاهراً جذابی همچون آزادی بیان، جدایی دین از سیاست، حقوق بشر و... و مقایسه آن با رفتارشناسی و رویکرد عملی غرب، به‌ویژه با تحلیلِ رفتارِ دوگانه آنان در برخورد با پرسشگران و پژوهشگران حوزه‌هایی همچون هولوکاست (ازجمله پروفسور روژه گارودی) از سویی و حمایت از هتاکی‌های بی‌هنران نشریه شارلی ابدو به پیامبر اسلام (ص) کفایت می‌کند.

و البته همان‌گونه که در نامه رهبری فرزانه انقلاب (دامت برکاته) به جوانان فرانسه اشاره‌شده پرسش بزرگ این ماجرا همین است که "چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی دراین‌باره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است"؟! و بی‌تردید، موج زدنِ نفاق و دورویی، در بیانات بی‌خردانه این روزهای امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، از آشکارترین مصادیق چنین خودمحوری، سرگشتگی و تناقضی است.

حمایتِ علنی ماکرون از تداومِ انتشارِ تصاویرِ موهن نشریه شارلی ابدو، به بهانه آزادی بیان، نه‌تنها نقض حقوق بشر و جریحه‌دار کردن عواطف قریب به دو میلیارد مسلمان و تمامی آزادگان جهان است بلکه تعمیم تروریسمِ برآمده از دامانِ پلیدِ خودِ غربی‌ها به کلیّت دینِ مبینِ اسلام نیز تلاش وقیحانه دیگری برای مسخ حقیقت است. اگرچه " و مکروا و مکر الله والله خیرالماکرین" (آل عمران ۵۴)

واکنش صریح و سریع طیف وسیعی از مردم و مسئولین جهان اسلام و راه‌اندازی پویش بزرگ تحریم کالاهای فرانسوی در برخی نقاط امت اسلامی کمترین تاوانی است که سردمداران پرمدعا و هتّاکِ غرب را مجبور به عذرخواهی و دست کشیدن از تداوم این بی‌حرمتی‌ها خواهد کرد.

در این میان، اهمیتِ واکنش و نقشِ ویژه قشر نخبگانی و دانشگاهیان امت اسلام، به‌عنوان مدافعان فکری، فرهنگی و اجتماعی حریم امت اسلام، به‌ویژه در سنگر روشنگری و مطالبه‌گری بر کسی پوشیده نیست.

ازاین‌رو، جامعه اساتید متعهد و مسلمان دانشگاه پیام نور ایران، ضمن اعلام حمایت و همبستگی با تمام تحرکات و پویش‌های امت اسلام علیه این دست هتاکی‌ها، جامعه علمی کشور را به روشنگری، کنش گری و پیوستن به پویش مقابله با اسلام‌ستیزی، با اقداماتی از قبیل:

۱- مطالبه‌گری از مسئولین کشورهای اسلامی برای اخراج یا احضار اعتراضی سفیر فرانسه

۲-روشنگری در ابعاد مختلف تقابل گفتمانی غربِ خودمحور با اسلام خدامحور

۳- تلاش برای ترویج تحریم کالاهای فرانسوی و سایر کشورهای مشابه

۴- پیگیری حقوقی برای جرم انگاری هرگونه هتک حرمت و توهین به مقدسات ادیان توحیدی به بهانهٔ آزادی بیان در عرصهٔ بین‌الملل

۵- اعلام عشق و دل‌سپردگی به پیامبر اسلام با انتشار نوشته‌ها و تصاویر مناسب به‌ویژه در پروفایل‌های شخصی در فضای مجازی و...

فرامی‌خواند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

انتهای پیام/4106/

منبع: آنا

کلیدواژه: شارلی ابدو توهین به اسلام نهاد رهبری دانشگاه پیام نور پیامبر اسلام امت اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۳۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری فرقان انقلاب بود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد حسین بلک به مناسبت ۱۲ اردیبهشت ماه روز گرامی داشت مقام معلم و سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری پیامی را صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است...

«بسمه الله الرحمن الرحیم

مطهر در اندیشه بود مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و صاحب سبک در بیان سخنانش عطش شنوندگانش را فرو می‌نشاند و حکمتش جان‌ها را سیراب می‌کرد. در میدان استدلال و برهان بی بدلیل و در ساحت لطافت و بلاغت کم نظیر درایتی فراتر از زمانه داشت و فراستی در گفتمان مجاهدی که درس رزم را از سترگ مردانی که سینه‌ای سرشار از فقاهت و حکمت داشته‌اند آموخته بود.

رسم تلمذی حکیمانه را از بزرگ مردانی چون حضرت روح‌الله الموسوی الخمینی (ره) با خود داشت.آنگونه که فرمود او حاصل عمرم بود. زلال حقیقت اسلام را آنگونه که بود نه آنطور که می خواست عمیقاً تا عمق جان نوشیده بود. شهد شیرین حقایق دین را با گفتمانی نو به افکار جوانان و جهانیان نوشاند و بیشتر از عصر خود می اندیشید و می دانست و می خواست افکار برخواسته از حقایق قرآن و اسلام ناب او تا کنون غبار بر خود ندیده و رفته رفته حجاب معاصرت چهره درخشان او را رخشنده تر از قبل هویدا می سازد. انقلاب اسلامی و مبارزه با طاغوت به یّمن نگاه بلند او رفعت یافت و ریشه های مستحکم آن از اندیشه ژرف او استحکامی همیشگی یافت.آن روز که مبارزان به ظاهر خود را مقابل اسرائیل صهیونیست می دیدند و در بازی همان ستمگر به اسارت رفته بودند فریادهای این مطهر بود که جهان اسلام را به این درد کُشنده و ستم بیدادگر غده سرطانی نهیب داد و دل خون پیامبر گرامی اسلام (ص) را در این سوز و سوگ به شهادت گرفت.

براستی فرقان انقلاب بود و کینه توزان این امت که از نگاه و افکار او درمانده و بی تاب شده بودند تیری را به چشمی بینا و مغزی متفکر روانه کردند. به آن امید که سوی چشم نافذش را کور کنند و افکار بلندش را از پرواز باز بدارند غافل از آنکه بذرهای کِشته شده و نهال‌های غرس شده در افکار اندیشمندان و علاقمندان خیلی زود جوانه زد و قد کشید.

به گونه‌ای که ریشه انحراف و التقاط را فرزندان معنوی و علمی او برکَنند تا آنجائی که امروز بزرگ مردانی از مکتب او خود مکتب ساز شده‌اند و شمشیر و تفنگشان به مدد قلم پاک و کارساز آن شهید وارسته قیام کرد و درفش ساخته و پرداخته از موهبت علم و جهاد چشم و قلب مستکبران و ستمگران را پاره و خون چکان کرد و عنکبوتیان را در گورستانی از تارهای تنیده از ظلم و ستمشان گرفتار آورد و امت اسلام را شاهد جان دادن و ذلت و خواری آنان کرد به امید آنکه کنار مقتدا و مولایمان نماز شکر را با ترنم فتح و ظفر در مسجد الاقصی قامت بندیم و صلای ولایت تا اقصی نقاط عالم را شاهد شویم.

بر ماست تا در استمرار این جهاد علمی و اخلاقی آن مرد راستین الهی فرزندان و جامعه ای در خور تربیت کنیم و بیارائیم و خود را از این موهبت الهی همواره بهره مند کرده و بر رشد و بالندگی آن بیفزائیم.»

کد خبر 6093281

دیگر خبرها

  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • تفکرات شهید مطهری به نسل آینده منتقل شود
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم(ص) ۸ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم تبریز ۸ نفر را مصدوم کرد
  • شهید مطهری مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و فرقان انقلاب بود
  • رهبر انقلاب: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • شهید مطهری فرقان انقلاب بود
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است