Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-26@16:08:59 GMT

چین: قطع ارتباط بین چین و آمریکا به نفع جهان نیست

تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۴۶۳۲

چین: قطع ارتباط بین چین و آمریکا به نفع جهان نیست

معاون دفتر اقتصاد و دارایی کمیته مرکزی حزب کمونیست چین گفت: این کشور با ایجاد یک الگوی جدید توسعه قصد دارد با تأکید بر دو چرخه توسعه داخلی و بین المللی، سیاست درهای باز را در سطحی بالاتر اجرا کند.

به گزارش ایمنا، هان ون شیو روز جمعه ۹ آبان (۳۰ اکتبر) در پکن اظهار کرد: این کشور با ایجاد یک الگوی جدید توسعه قصد دارد با تأکید بر دو چرخه توسعه داخلی و بین‌المللی، سیاست درهای باز را در سطحی بالاتر اجرا کند و با فراهم کردن زمینه حضور شرکت‌های خارجی در بازار خود، به یک مرکز قوی و با کیفیت برای جذب منابع جهان و بستری مناسب برای سرمایه گذاری بازرگانان خارجی تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تأکید کرد که ایجاد الگوی جدید توسعه به هیچ وجه به معنای پایین آمدن جایگاه درهای باز نیست؛ برعکس، در آینده واردات و صادرات و تجارت خارجی چین با گسترش استفاده از سرمایه گذاری خارجی، جایگاه خود در جهان را همچنان ارتقا خواهد داد.

هان ون شیو در یک نشست خبری که روز ۹ آبان در پکن برگزار شد تأکید کرد که در دوران کوچک‌تر شدن "دهکده جهانی"، چین و ایالات متحده، دو اقتصاد بزرگ جهان هستند و ارتباط اقتصادی دو کشور باعث تکمیل ساختار اقتصادی دو طرف و بازتر شدن اقتصاد جهانی می‌شود، از همین رو، "قطع ارتباطات" بین دو کشور یک امر غیرواقعی است و برای چین، ایالات متحده و سراسر جهان نیز مفید نخواهد بود. در حقیقت، تعداد افرادی که واقعاً خواهان این جدایی باشند بسیار کم و بر عکس تعداد افرادی که واقعاً می‌خواهند همکاری کنند، بسیار زیاد است.

این مقام چینی گفت که در سه ماهه سوم سال جاری، تحت تأثیر همه‌گیری کرونا حجم تجارت چین و ایالات متحده نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد افزایش یافت. او گفت: ما نمی‌ترسیم که ابرهای تیره جلوی نگاه ما را بگیرند و پیوسته پرچم صلح، توسعه و همکاری برد-برد را برخواهیم افراشت و محکم و استوار از چند جانبه گرایی دفاع خواهیم کرد و با گام برداشتن در مسیر صحیح تاریخ، فعالانه در جهت ایجاد یک فضای مطلوب بین‌المللی تلاش خواهیم کرد.

منبع: CRI

کد خبر 452525

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چین جنگ تجاری چین و آمریکا آمریکا اقتصاد حزب کمونیست چین کرونا و اقتصاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشور‌های همسایه از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است