Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان لیگ فوتبال گفت: تلاش کردیم بازی‌های تیم‌های همشهری را همزمان نگذاریم تا تماشاگران بتوانند بازی‌ها را ببینند.

خبرگزاری میزان - سهیل مهدی در گفت‌وگو با برنامه ورزش و مردم درباره حواشی مربوط به تعویق لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: همان‌ گونه که بار‌ها اعلام شده تابع نظام سلامت و وزارت بهداشت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در قالب برنامه‌ریزی که ما با همکاران‌مان انجام دادیم در اجرای پروتکل‌ها مشکلی نداریم. ورزشگاه‌ها آماده هستند و تیم‌ها تمریناتشان را برگزار کرده‌اند و بقیه چیز‌ها در اختیار ستاد ملی مبارزه با کروناست.

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ درباره اینکه تصمیم‌گیرنده اصلی در بحث کرونا، ایفمارک است یا ستاد مقابله با کرونا در ورزش، گفت: ما لیگ را فصل گذشته در زمان کرونا انجام دادیم و توانستیم رقابت‌ها را با سلامت به پایان برسانیم. بعد از تغییرات در فدراسیون پزشکی، فعلا این تصمیم صورت نگرفته است. دوستان تعامل خوبی با ما داشته‌اند و تائیدیه را دادند و مشکلی وجود ندارد. با همکاری ستاد مبارزه با کرونا در ورزش و ایفمارک باید تصمیم نهایی گرفته شود.

وی درباره اینکه سازماندهی برای برگزاری لیگ با وجود کرونا بهتر شده، گفت: بله بهتر شده است. سال گذشته جزو نخستین لیگ‌هایی بودیم که کار را شروع کردیم. مسابقات بین‌المللی هم انجام شده است. دستورالعمل‌ها از ای‌اف‌سی و فیفا به ما رسیده که در اختیار باشگاه‌ها قرار می‌دهیم. ما عقب نیستیم.

وی ادامه داد: تنها مشکل ما اقتصادی و تهیه کیت برای باشگاه‌هاست. این مشکل حل شود با کشور‌های خارجی برای اجرای پروتکل‌ها مشکلی نداریم. سال گذشته در خصوص هزینه‌های برگزاری پروتکل‌ها غافلگیر شدیم، اما بودجه‌ای را در باشگاه‌ها می‌خواهیم که تا پایان فصل در خصوص نگهداری بازیکن هزینه کنند.

مهدی خاطرنشان کرد: باشگاه‌ها به راحتی هزینه ۳ برابری مربی و بازیکنان را می‌پذیرند، اما وقتی می‌پذیریم هزینه ۳ برابری برای بازیکن پرداخت کنیم، هزینه نگهداری بازیکن کجا می‌رود؟ اگر بازیکن هزینه دستمزد دارد، هزینه نگهداری هم دارد. به راحتی دستمزد‌ها را بالا می‌بریم، اما تمرین مناسب، دارو و مکمل و حالا بحث کروناست که باید در بودجه باشگاه‌ها لحاظ شود.

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ درباره تقویم ملی و تعطیلی لیگ، تصریح کرد: به واسطه کرونا و دیر تمام شدن لیگ گذشته، خود به خود مسابقات دیر شروع شده است. زمان شروع لیگ مصادف با فیفا دی شد. این موضوع مخالفان و موافقانی داشت به این نتیجه رسیدیم لیگ را زودتر شروع کنیم. با توجه به اینکه ممکن است باز هم تعطیلاتی باشد لیگ را زودتر شروع کنیم بهتر است.

مهدی درباره اینکه آیا لیگ در طول ۳۰ هفته برگزار می‌شود، گفت: بله، ما تعطیلات احتمالی را دیده و پیش‌بینی‌های لازم را داشته‌ایم. لیگ قهرمانان، تیم ملی و جام حذفی در تقویم دیده شده است. فضا برای اجرا سخت است و از همه می‌خواهیم کمک کنند.

وی همچنین درباره برگزاری لیگ و همپوشانی‌های موجود، تصریح کرد: با توجه به اوقات شرعی قرار شد یک نیمه قبل از اذان و یک نیمه بعد از اذان باشد. برخی از تیم‌ها بعد از بازی پرواز دارند بنابراین اگر مسابقات اواخر روز باشد باشگاه‌ها باید هتل بگیرند و هزینه کنند از طرفی هزینه برق ورزشگاه هم بالا رفته است. تلاش کردیم بازی‌های تیم‌های همشهری را همزمان نگذاریم تا تماشاگران بتوانند بازی‌ها را ببینند.

بیشتر بخوانید: پایان همکاری باشگاه پیکان با ویسی

انتهای پیام/

برچسب ها: لیگ برتر فوتبال سازمان لیگ فوتبال سهیل مهدی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال لیگ برتر فوتبال سازمان لیگ فوتبال سهیل مهدی سازمان لیگ باشگاه ها بازی ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۵۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: سهم هزینه‌های جاری در کل بودجه شهرداری قم نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است ک در کل کلانشهرها این نسبت خاص و ویژه است.

مجید محمدرضاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به فرایند تدوین بودجه شهرداری قم بر اساس اسناد بالادستی و راهبردهای اجرایی اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز در برنامه راهبردی شهرداری قم اهدافی ترسیم شده بود و منابعی قابل پیش بینی شد که با ایجاد تناسب میان منابع و مصارف، بودجه‌ای بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان برای شهرداری قم و سازمان‌های تابعه تنظیم شد.

وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری قم به صورت خاص ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به تصویب شورای اسلامی شهر قم رسید افزود: با احتساب سازمان‌ها این بودجه به ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم، سهم عوارض ساختمانی و جرایم در این بودجه ۶ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان و سهم تسهیلات بانکی و اوراق، ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

محمد رضاخانی ادامه داد: در حوزه واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به معنای فروش اموال و مباحث مرتبط با ماده ۱۰۱ مزایده و معوض، ۴ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان اعتبارات پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در بخش مصارف بودجه دو بخش هزینه‌ای و تملکی وجود دارد خاطرنشان کرد: بودجه هزینه‌ای در واقع هزینه‌های جاری را در بر می‌گیرد که برای سال ۱۴۰۳، حدود دو هزار و ۵۳۷ میلیارد تومان بوده و نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد دارد.

معاون شهردار قم اضافه کرد: سهم بودجه هزینه‌ای نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است که در میان کلانشهرهای کشور این نسبت خاص است.

به گفته محمدرضاخانی، شهرداری قم تمام توان خود را در مسائل عمرانی صرف می‌کند و با کاهش هزینه از طریق ارتقای بهره‌وری به دنبال تحقق اهداف راهبردی خود است.

وی ادامه داد: هزار و ۶۳ میلیارد تومان نگهداری فضای سبز و رفت و روب است که نیمی از بودجه جاری را در بر می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: ۴۶۰ میلیارد تومان برای کمک به سازمان‌های شهرداری و هزار و ۱۰۰ حقوق و دستمزد برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

محمدرضاخانی به مصارف عمرانی بودجه ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود: برای این حوزه در مجموع ۱۱ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان برای هزار و ۴۵ ردیف بودجه عمرانی ذر قالب بیش از دو هزار و ۲۰۰ پروژه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و۳۰۰ هزار نفری شهر قم گفت: سرانه هزینه‌های شهری اعم از نگهداری شهر و عمرانی حدود ده میلیون تومان به ازای هر شهروند است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اینکه در مأموریت شهرسازی و کالبد شهری ۴۸۸ میلیارد تومان پیش بینی بودجه صورت گرفته که ۳.۵ درصد بودجه را تشکیل می‌دهد گفت: در مأموریت محیط زیست و خدمات شهری، ۱۵.۱ درصد بودجه به مبلغ دو هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

محمدرضا خانی افزود: ایمنی و مدیریت بحران ۵۶۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری سهم دارد ۳.۹ درصد از کل بودجه را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل و ترافیک اعم از ساماندهی معابر معابر جدید اتوبوس قطار شهری ۵۳.۴ درصد بودجه شامل هفت هزار و ۸۲ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: در مأموریت اجتماعی و فرهنگی ۷۳۰ میلیارد تومان بودجه تعریف شده که ۵.۱ درصد از بودجه شهرداری قم را تشکیل می‌دهد.

کد خبر 750356

دیگر خبرها

  • قبل از نهایی شدن قهرمانی: رئالی‌ها جشن را شروع کردند
  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • چلسی رقابت برای خرید مسی کوچک را برد
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • تاریخ شروع فصل جدید لیگ برتر فوتسال مشخص شد
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • صعود مدعیان به نیمه‌نهایی رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی