Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، صفایی نژاد در سخنانی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ هکتار اراضی کشاورزی در لرستان یک تراکتور وجود دارد، اظهار داشت: یکی از شاخص‌های ارزیابی مکانیزاسیون ماشین آلات کشاورزی، ضریب مکانیزاسیون است که این ضریب در استان لرستان ۷.۱ اسب بخار در هکتار بوده و نسبت به میانگین کشوری یک دهم پایین‌تر است که با برنامه‌ریزی و تزریق تراکتور طی دو سال آینده به میانگین کشوری خواهیم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، ادامه داد: با همین توان و قدرت موجود هیچ گونه مشکلی از نظر توان ماشین آلات کشاورزی در سطح استان نداریم و کاشت محصولات بدون هیچ مانعی انجام خواهد گرفت، اما به کشاورزان توصیه می‌شود که در جذب ادوات و دنباله بندها حتماً ادوات نوین و به خصوص ادواتی که در راستای کشاورزی حفاظتی وجود دارند اقدام کنند.

رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: از ابتدای دی ماه سال جاری سهمیه سوخت ماشین آلات کشاورزی فاقد پلاک قطع خواهد شد.

صفایی نژاد در خصوص سوخت ماشین آلات کشاورزی، گفت: در راستای تأمین سوخت ماشین‌های کشاورزی مشکلی نداریم اما کشاورزانی که دارای ماشین آلات کشاورزی فاقد پلاک هستند اقدام به پلاک گذاری وسیله خود نکنند طی ماه‌های آینده و از ابتدای دی ماه سوخت ماشین‌آلات آنها قطع خواهد شد، بنابراین کشاورزان تا فرصت باقی است بر پلاک‌گذاری که شرط لازم برای تخصیص سوخت است اقدام کنند.

وی، افزود: کشاورزان برای پلاک گذاری لازم است به مدیریت‌های جهاد کشاورزی محل سکونت خود مراجعه و بعد از تشکیل پرونده، پلیس راهور اقدام به کارشناسی و بازدید دستگاه کرده و نهایتاً مرکز پلاک گذاری استان پلاک را در اختیار مالکین دستگاه قرار خواهد داد.

رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی لرستان، گفت: کشاورزان برای تأمین سوخت در سامانه «نیو تجارت آسان» در وهله اول ثبت‌نام و بعد از ثبت نام همکاران مدیریت جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها اقدام به تأیید میزان سوخت تخصیصی با توجه به دستورالعمل سهمیه در سامانه «نیو موگاز» می‌کنند.

کد خبر 5059994

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی لرستان مکانیزاسیون کشاورزی ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر توهین به پیامبر شهرکرد کرمانشاه گرگان نیروی انتظامی مواد مخدر هفته وحدت پدافند غیرعامل اردبیل ماشین آلات کشاورزی سوخت ماشین آلات جهاد کشاورزی پلاک گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود

وزیر صمت ،گفت: باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس علی‌آبادی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان، اظهار داشت: صنایع در تامین ارز و پشتیبانی مورد حمایت دولت هستند، اما صنایع و تولیدکنندگان باید بتوانند ارز خود را به واسطه صادرات تامین کنند.  

وی افزود: کالای صنعتی کالایی است که بتوان آن را صادر کرد، تولیدکنندگانی که بتوانند کالایی با ارزش افزوده بالا تولید کنند و بتوانند کالا را صادر کنند مزیت رقابتی پیدا خواهد کرد. اگر  تولیدکنندگان نتوانند کالای صادراتی تولید کنند نشان می‌دهد کالای آنها کیفیت لازم را ندارد. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با مشکل تولیدکنندگان در ارائه زمان‌بندی مشخص از سوی دولت برای تخصیص ارز تصریح کرد: مسئله زمان‌بندی تخصیص ارز موضوع درستی است، اما به وزارتخانه ارتباطی ندارد و مسئله ملی و به بسیاری از مولفه‌ها مرتبط است.

علی‌آبادی عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را در راستای توسعه صادرات به‌کار گرفته است که یکی از اقدامات در این زمینه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی است که هر ساله یک بار در ابتدای سال برگزار می‌شود و یک بار در انتهای سال به صورت تخصصی برگزار می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند صادرات خود را توسعه دهند و یکی از اقدامات دولت دعوت 2 هزار و 200 بازرگان به این رویداد بوده است. 

وی با بیان اینکه دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند، ادامه داد: هر ماشین‌آلات معدنی که در داخل کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست، اما اگر ماشین‌آلاتی در داخل کشور تولید نمی‌شود یا در صورت تولید از کیفیت قابل قبول برخوردار نیست از سوی وزارت صمت مجوز واردات صادر خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، بیان کرد: مسائل و مشکلات کشور باید اولویت‌بندی شود و ابتدا مسائل اصلی و مهم برطرف شود. مسئله تحریم اولویت اصلی کشور نیست، بلکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، تمام اختیارات وزیر در چارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند، بلکه لازم است قانون را رعایت کنند. مسائل و مشکلات تولیدکنندگان در سطح ملی منتقل می‌شود، اما اگر مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسائل عینا به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی‌آبادی تصریح کرد: امسال به نظر می‌رسد تا 50 میلیارد دلار ارز تامین شود که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و اگر کسی ثبت سفارش داشته باشد تامین ارز انجام خواهد شد. برای امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده است و اگر کسی کالایی را صادر کند ارز تولیدکننده مطالبه نخواهد شد.

وی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد تعادلی و بازار رقابت کامل پیش برویم، گفت: در کشور برخی از صنایع به امید برق و انرژی ارزان هستند، اما دیگر انرژی ارزان نداریم. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است، بنابراین باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم و به نوعی سال رونمایی از ظرفیت‌های موجود در کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: مشکل اصلی شهر اراک آلودگی آب و هوا است، نیروگاه شازند نیازمند فیلتراسیون است و صنایع استان می‌توانند برای این امر کمک داشته باشند تا آلودگی هوای شهر اراک برطرف شود و تا پایان سال آینده شهر اراک از آلودگی پاک شود.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: ایران باید به سمت صنعتی شدن پیش برود، صنایع ایران باید دانش‌بنیان و کیفی باشند، کیفیت در صنعت بسیار مهم است و اولویت در شهر اراک باید تامین آب صنایع باشد، صنعت کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر هدایت شود، کالاهای آساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین