Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@12:51:38 GMT

نجفیان: ابتذال در جامعه هنری حکومت می کند

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۰۹۹۷۴

نجفیان: ابتذال در جامعه هنری حکومت می کند

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: ابتذال در هنر و جامعه هنری حکومت می کند و چون موسیقی های الان محتوا ندارد، به دل مردم نمی نشیند.

به گزارش مشرق، «رسول نجفیان» بازیگر، خواننده،‌ترانه سرا و کارگردان،‌ درباره فعالیت های این روزهایش گفت: این روزها اجرای برنامه «رسم زمونه» را در رادیو پیام دارم که جمعه ها از ساعت ۱۰ تا ۱۴ به صورت زنده پخش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه مثنوی خوانی و شاهنامه خوانی دارم و از داستان های اسطوره ای تعریف کرده و از رسم زمونه می گوییم و لحظاتی را با مردم می گذرانیم.

بیشتر بخوانید: شیوا خسرومهر: دادستان ده‌نمکی به‌شدت جذاب است!

وی با اشاره به هم نامی برنامه با ترانه معروف «رسم زمونه» نیز گفت: این برنامه هم بر اساس شعری که سرودم و خواندم، هدایت می شود. منتهی رسم و آیین روستاها در شادی و غم و خشکسالی و ... را نیز در آن مطرح می کنیم. 

نجفیان درباره تاثیرگذاری ترانه «رسم زمونه» و چرایی ساخته نشدن این قبیل ترانه ها در این روزها نیز گفت: می توان گفت یک جاهایی را غفلت و فراموشی گرفته و ابتذال در هنر و جامعه هنری حکومت می کند و اصالت ها و ریشه ها حتی در شیوه های نوین مردم پسند و حتی به شکل موسیقی جاز عرضه می شود، اما چون محتوا ندارد، به دل مردم نمی نشیند.

بیشتر بخوانید: چالش‌های «رامبد جوان» در خان هفتم

وی در ادامه نیز عنوان داشت: شعر «رسم زمونه» را به خاطر از دست دادن عزیزان و جا ماندن خاطره های لحظه به لحظه از آنها گفتم و به شکل حیرت انگیز و نزدیک به سی سال از انتشار اولیه اش می گذرد و هنوز مردم نسل به نسل با آن ارتباط برقرار می کنند. 

بازیگر سریال «ستایش۳» همچنین افزود: ما آن زمان دست روی ضروری ترین مسائل مهم جامعه گذاشتیم و یکی از این مسائل نگاه عرفانی است به اینکه این دنیا موقت است و ما دائمی نیستیم و فقط خاطره ها است که از ما می ماند، چه بهتر است که این خاطره ها دلنشین باشد نه خاطره های تلخ. 

نجفیان درباره سریالی که قرار بود بسازد، نیز گفت: ساخت سریال «آهوی زخمی بی بی جان» یکی از آرزوهای من شد، ‌قصه این سریال برگرفته از داستان های شاهنامه است که ۶ داستان آن را برای رسانه های تصویری کارگردانی کردم، اما امیدوارم بتوانم یک روزی نما نقالی های نوین که داستان های شاهنامه است را از خودم برجای بگذارم و سریال «آهوی زخمی بی بی جان» را هم کار کنم.  

وی ادامه داد:‌ فکر می کنم داستان مربوط به زال و سیمرغ در تلویزیون پخش شد. رستم و سهراب، ‌بیژن و منیژه، زال و رودابه، سیاوش در آتش، مرگ سیاوش نیز از دیگر داستان های این سریال هستند.

بازیگر سریال «از یادها رفته» نیز گفت: به تازگی برای بازی به یک سریال دعوت شدم و قرار شده کار کنم، اما هنوز قطعی نیست و در شرایط کرونایی اگر کار با ارزشی پیشنهاد شود قبول می کنم. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ خواننده تلویزیون رادیو رسول نجفیان شاهنامه سهراب رستم رسم زمونه خاطره ها نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۹۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد؛ قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و رؤسای استان‌ها روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت(ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هر ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت فراهم شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقای برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • امروز حکومت اسرائیل منفورتر از همیشه است
  • دستاوردهای جهاد افغانستان را حفظ می کنیم
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • من خلبان نیستم رسکیومن ارتشم! از سرهنگ بازنشسته هوانیروز  ارتش تا عمو کاووس «نون خ»
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • برگزاری جایزه داستان و بازآفرینی با رویکرد روایتگری ادبی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود