Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان دارویی را برای درمان ۲ نوع سرطان تولید کرده است که نمونه خارجی این دارو توسط یک شرکت در آمریکا تولید می شود.

قدس آنلاین: محمدتقی فتحی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در مورد داروی درمان سرطان سینه و پروستات به خبرنگار مهر گفت: «تریپتورلین» یک داروی پپتیدی برای کاهش سطح هورمون‌های FSH و LH در بدن است که موفق به تولید آن شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دارو در درمان سرطان پروستات، سرطان سینه و درمان نارسایی‌های رشد کودکان کاربرد دارد.

فتحی افزود: «تریپتورلین» اولین دارویی است که برای درمان هورمونی بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته (غیر متاستاتیک یا متاستاتیک) پروستات استفاده می شود؛ این دارو، تستوسترون را که باعث رشد سلول‌های سرطانی پروستات می‌شود سرکوب می‌کند.

وی ادامه داد: این دارو (تریپتولین استات) به‌طور فزاینده‌ای برای درمان سرطان سینه در زنان مبتلا به بیماری‌های خفیف نیز استفاده می‌شود.

به گفته مدیر شرکت دانش بنیان تولید کننده دارو، این مواد دارویی بعد از استفاده، گیرنده‌های GnRH هیپوفیز را به‌طور منفی تنظیم می‌کند و در نتیجه موجب سرکوب هورمون (LH) و رهاسازی هورمون تحریک ‌کننده فولیکول (FSH) خواهند شد؛ در واقع این دارو به ‌نوبه خود منبع اصلی تولید «استرادیول» در تخمدان‌ها را کاهش می‌دهد.

فتحی با اشاره به کاهش واردات این محصول با تولید آن در شرکت دانش بنیان گفت: جلوگیری از واردات این محصول، ۵۰ میلیون یورو صرفه‌جویی اقتصادی برای کشور دارد.

وی در خصوص میزان نیاز کشور به این دارو گفت: کل مصرف ماهیانه کشور ۴۰ هزار عدد از داروی تولید شده است که در حال حاضر ما بیش از ۵۰ درصد از نیاز بازار را تامین می‌کنیم و در صورت بهره‌برداری از توسعه خط تولید می‌توانیم تمامی نیاز بازار را تامین و از واردات این محصول و ارزبری جلوگیری کنیم. 

فتحی در مورد تکنولوژی آهسته رهش بکار رفته در ساخت این دارو توضیح داد و گفت: در ساخت این دارو از جدیدترین تکنولوژی دارورسانی دنیا in situ forming (تشکیل‌ شونده در موضع به روش خروج حلال) برای رهایش دارو استفاده شده است به گونه‌ای که پس از تزریق زیرجلدی، دارو جامد شده و آرام آرام طی مدت یک ماه آزاد می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از مزیت‌های داروی تولید شده این است که در صورت ایجاد واکنش ناخواسته در بدن بیمار مبتلا به این نوع بیماریها، می‌توان داروی جامد شده در زیر پوست را با یک برش جراحی کوچک خارج کرد.

مدیر این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه با توجه به نوع تزریق و استفاده، این محصول از نظر نوآوری محصول کاملا جدیدی تلقی می‌شود که تاکنون توسط هیچ شرکتی در داخل از کشور تولید نشده، گفت: دانش تولید این دارو مختص این شرکت  است اما این دارویی است که تنها در آمریکا به تولید می رسد.

این محقق چشم‌انداز آینده شرکت را تامین کامل نیاز بازار و تولید داروهای جدید با استفاده از واحد تحقیق و توسعه شرکت عنوان کرد و گفت: با توجه به نیاز  بیماران به داروی تریپتورلین و کمبود این فرآورده دارویی در بازار دارویی ایران، این شرکت با بهره‌گیری از دانشمندان ایرانی داخل و خارج، این دارو را به صورت سرنگ آماده تزریق تولید کرده است.

فتحی در مورد مزایای این دارو نیز گفت: مزیت‌های این سامانه‌های دارورسانی شامل رهایش دارو به صورت کنترل شده طی سی روز، کم شدن هزینه‌های درمان و راحتی بیمار به دلیل جایگزین شده یک بار تزریق به جای ۳۰ بار تزریق است.

فتحی با تاکید بر اینکه از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای تولید این محصول بهره بردیم، گفت:در نظر داریم که تا سال آینده تمامی نیاز کشور به این دارو را تامین کنیم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سرطان پروستات شرکت دانش بنیان شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد