Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- شناگر ملی‌پوش اصفهانی نداشتن تمرین کافی را مهم‌ترین مشکل خود بر سر راه کسب سهمیه المپیک توکیو دانسته و گفت: از مسئولان ورزش کشور و استان درخواست داریم تا یک استخر استاندارد برای تمرین ما در اختیار هیئت شنا قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان ، شیوع کرونا در چند ماه گذشته تمام ابعاد زندگی و جوامع انسانی را تحت تأثیر قرار داده و جامعه را دچار مشکلات عدیده‌ای کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه ورزش نیز مانند سایر بخش‌های جوامع انسانی در چند ماه گذشته از گزند آسیب‌های شیوع کرونا در امان نبوده و ورزشکاران رشته‌های مختلف برای ادامه فعالیت‌ حرفه‌ای خود با مشکلات بسیاری مواجه شده‌اند.

شنا یکی از رشته‌هایی است که از شیوع کرونا بیشترین آسیب ممکن را دیده و تمام فعالیت‌های این رشته متوقف شده است. پس از شیوع پاندمی در کشور، فعالیت استخرها به حالت تعلیق درآمد و شناگران ایرانی امکان تمرین و شنا نداشتند؛ مشکل بزرگی که دامن‌گیر شناگران ملی‌پوش نیز شده و آنها را در وضعیت بغرنجی قرار داده است. این در حالی است که شنای ایران شانس خوبی برای کسب سهمیه المپیک دارد و ممکن است در صورت ادامه شرایط فعلی، این شانس از بین برود.

بر این اساس تسنیم در گفت‌وگو با علیرضا یاوری، شناگر ملی‌پوش اصفهانی که بخت اول کسب سهمیه المپیک توکیو به شمار می‌رود، به بررسی مشکلات شناگران ملی‌پوش و شنای اصفهان پرداخته است که در ادامه می‌خوانید:

تسنیم: به عقیده رئیس هیئت شنای استان، شما شانس نخست کشور برای کسب سهمیه المپیک توکیو به شمار می‌روید. رکورد شما تا ورودی المپیک چقدر است؟

یاوری: فاصله من تا گرفتن ورودی سهمیه المپیک در رشته 200 متر کرال سینه، 1.17 ثانیه است؛ سال گذشته برای مسابقات ورودی المپیک در حال تمرین بودیم که متأسفانه با شیوع کرونا تمرینات ما تعطیل شد. علاوه بر آن قرار بود اواخر اسفندماه به مسابقات مجارستان اعزام شویم که این مسابقات نیز به دلیل شیوع کرونا لغو شد.

تسنیم: شیوع کرونا چه آسیبی به برنامه تمرینی شما زده است؟

یاوری : از زمان شیوع کرونا تا تیرماه امسال تمرینات به طور کامل تعطیل شده بود و به خاطر محدودیت‌های اعمال شده اصلاً استخری فعال نبود که شناگرها در آن به تمرین بپردازند. البته باید این نکته را در نظر گرفت که کشور تازه با پاندمی روبه‌رو شده و مشکلات زیادی وجود داشت و انتظار هم نمی‌رفت که کسی به مشکلات شناگرها بپردازد.

تسنیم: از زمان شیوع کرونا نتوانسته‌اید تمرین کنید؟

یاوری: از اوایل تیرماه تمرینات بدنسازی ما شروع شد و پس از پشت سر گذاشتن دوران بدنسازی، چند استخر روباز در اصفهان شروع به کار کردند که از بین آنها استخر ارتش و استخر آرارات در اختیار هیئت شنا قرار گرفت و جلسات تمرینی ما در این 2 مجموعه تشکیل شد و تمرینات خود را به طور منظم انجام دادیم و به رکوردهایی که قبلاً در اختیار داشتیم، نزدیک شدیم اما با نزدیک شدن به پاییز و رسیدن فصل سرما، استخرهای روباز هم دیگر نمی‌توانستند آب را گرم نگه دارند و به خاطر هزینه‌های بالا آنها نیز تعطیل شدند.

تسنیم: پس از شروع فصل سرما تمرینات شما ادامه نیافت؟

یاوری: در مهرماه در کل 3 جلسه تمرین کردم که 2 جلسه از آن در آب بسیار سرد بود. دمای آب محل تمرین ما 23 درجه سانتی‌گراد بود که این میزان دما برای تمرین نامناسب است و برای شناگر مثل آب سرد می‌ماند. در مهرماه برای فراهم شدن امکانات لازم برای برگزاری جلسات تمرینی درخواست داده بودیم اما در این باره کاری صورت نگرفت. متأسفانه حتی در شرایط کنونی هم این اطمینان خاطری درباره تعداد جلسات تمرینی وجود ندارد و هر لحظه ممکن است به دلایل مختلف از جمله تصمیمات ستاد ملی کرونا و یا وزارت بهداشت تمرینات ما تعطیل شود.

تسنیم: در این مدت فدراسیون شنا برای رفع مشکل تمرین شما چه اقداماتی انجام داده است؟

یاوری: زمانی که در استخرهای روباز تمرین می‌کردیم، رئیس فدراسیون شنا به ما سر زد و شرایط‌مان را بررسی کرد. طبق صحبت‌هایی که آن زمان با رئیس فدراسیون داشتیم، قرار بود استخر انقلاب اصفهان برای تمرین در اختیار هیئت قرار بگیرد. استخر انقلاب پایگاه ملی شنای اصفهان بوده و از استانداردهای لازم برای تمرینات ما برخوردار است. به طور کلی 4 پایگاه ملی شنا در سراسر کشور و در اصفهان، تهران، مشهد و شیراز داریم که از دیدگاه من پایگاه ملی شنای اصفهان قوی‌ترین پایگاه ملی کشور است اما متأسفانه استخر انقلاب اجاره داده شده و پایگاه ملی صرفاً یک اسم است. از اسفندماه سال گذشته که تمرینات تعطیل شد تا به امروز حتی یک‌بار استخر انقلاب در اختیار ما قرار نگرفته است.

تسنیم: در این مدت مسئولان ورزش و شنای استان چه اقداماتی برای رفع مشکل تمرین کردن شما انجام داده‌اند؟

یاوری: زمانی که آقای طباطبایی به عنوان مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان انتخاب شد، رئیس هیئت شنا و مربی ما جلسات متعددی در این زمینه با ایشان برگزار کردند که من در 2 جلسه حضور داشتم و درمورد واگذاری استخر انقلاب به هیئت شنا، صحبت‌های زیادی مطرح شد. فدراسیون شنا نیز هفته گذشته اعلام کرد وزارت ورزش با واگذاری یک استخر در هر استان به هیئت‌های شنا موافقت کرده است. خواسته‌های ما نیز دقیقاً در همین راستا بوده و مکاتبات لازم از طریق هیئت انجام شده اما با وجود پیگیری‌های انجام شده تا این لحظه اتفاقی رخ نداده است.

تسنیم: دلیل تعطیلی استخرها جلوگیری از گسترش شیوع کرونا اعلام شده است. نظر شما در این باره چیست؟

یاوری: مطمئن باشید که هیچ‌کدام از محیط‌های ورزشی از سالن‌های بدنسازی و کشتی گرفته تا زمین و رختکن فوتبال، به اندازه استخرهای شنا ضدعفونی نخواهند شد. استخر یک محیط مرطوب است که اگر به طور مداوم ضدعفونی نشده و به آب کلر زده نشود، بلافاصله در آن جلبک رشد کرده و کف استخر سبز خواهد شد. حتی اگر ویروس کرونایی نیز در کار نباشد، استخرها بیش از هر محیط ورزشی دیگری ضدعفونی می‌شوند.

ستاد ملی کرونا به وضعیت شناگران ملی‌پوش اصفهانی نگاه ویژه‌ای داشته باشد/ بررسی شاخص‌های رتبه‌بندی استخرها رونمایی از استخر المپیک 2020 توکیو با هفت ماه تأخیر استخر دانش‌آموزی بروجرد پس از گذشت 8 سال همچنان بلاتکلیف است

تسنیم: مهم‌ترین خواسته شما از مسئولان ورزش کشور و استان چیست؟

یاوری: در شرایط فعلی مجبور هستیم همه معضلات دیگر را کنار گذاشته و روی رفع مهم‌ترین مشکل خود، یعنی فراهم شدن شرایط تمرین تمرکز کنیم. مهم‌ترین درخواست من از فدراسیون و اداره‌کل ورزش و جوانان اصفهان این است که یک استخر استاندارد، حتی اگر شده به صورت موقت در اختیار هیئت شنا قرار دهند تا بتوانیم تمرینات خود را از سر بگیریم و در صورت امکان رده‌های پایه نیز تمرین کنند. استخر مروارید که زیر نظر آموزش و پرورش است، دومین استخر استاندارد اصفهان به شمار می‌رود و از مسئولان مربوطه درخواست دارم مکاتبات لازم را انجام داده و حداقل در یکی از این 2 استخر امکان تمرین کردن ما فراهم شود. تمرین کردن من، متین سهران و مهرشاد افقری حداقل نیاز شنای اصفهان است؛ استعدادهای زیادی در شنای اصفهان حضور دارند که در 5، 6 سال گذشته تلاش کرده‌اند و اگر قرار باشد اصفهان شناگران خوبی در آینده داشته باشد، آنها نیز باید تمرین کنند. اما زمانی که شرایط تا به این اندازه سخت می‌شود و رسیدگی‌های لازم صورت نمی‌گیرد، به ناچار راضی به فراهم شدن امکان تمرین برای ما 3 نفر می‌شویم. تمام خواسته ما این است که یک استخر استاندارد در اختیار هیئت قرار گیرد که بتوانیم تمرینات خود را انجام دهیم.

تسنیم: برای رسیدن به سهمیه المپیک، علاوه بر فراهم شدن استخر استاندارد برای تمرین به چه فاکتورهای دیگری نیاز دارید؟

یاوری: فراهم شدن استخر استاندارد برای تمرین، اولین نیاز ما است؛ امکانات و استانداردهای استخر نیز اهمیت بالایی دارد. در تمام تابستان ما در آب سرد به تمرین پرداختیم و این مسئله معضل بزرگی به شمار می‌آید. اگر قرار باشد استخر در اختیار ما قرار بگیرد اما امکان گرم کردن آب وجود نداشته باشد، فایده‌ای نخواهد داشت و دمای آب باید در حالت استاندارد باشد. علاوه بر آن هیئت شنا اگر بتواند بخشی از تجهیزات مورد نیاز و هزینه‌های لازم را متقبل شود، کمک بزرگی برای ما به شمار می‌رود.

تسنیم: روند آماده‌سازی شما برای مسابقات انتخابی المپیک به چه صورت است؟

یاوری : در داخل کشور خیلی از شناگرها حتی تمرین نمی‌کنند چه برسد به برگزاری مسابقات شنا و زمان برگزاری مسابقات بین‌المللی نیز هنوز معلوم نیست. اگر می‌خواهیم سهمیه المپیک را به دست آوریم، وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید تمهیداتی را فراهم کنند که شناگران ملی‌پوش در حالت آماده باشند تا اگر زمان مسابقات بین‌المللی مشخص شد، آماده‌سازی‌های نهایی را انجام دهیم و به مسابقات اعزام شویم. اگر قرار باشد تنها یک ماه قبل از مسابقات استخر در اختیار ما قرار بگیرد و ما فقط در آن بازه زمانی تمرین کنیم، قطعاً نمی‌توانیم سهمیه المپیک را به دست آوریم.

تسنیم: برای کسب سهمیه المپیک توکیو چه رقابت‌هایی در پیش دارید؟

یاوری: فدراسیون جهانی شنا آخرین تاریخ مسابقات کسب سهمیه المپیک توکیو را در اردیبهشت و یا خردادماه سال آینده تعیین کرده است و باید تا آن زمان سهمیه‌های المپیک مشخص شوند، اما این مسئله که ما بتوانیم در کدام یک از مسابقات شرکت کنیم، هنوز مشخص نیست و خود این موضوع محل سوال است. ممکن است فدراسیون و کمیته ملی المپیک فقط قادر باشند ما را برای شرکت در یک یا 2 مسابقه اعزام کنند و یا کشورهای مقصد در صدور ویزا مانع‌تراشی کنند. در نتیجه ما باید از همین امروز به فکر آماده‌سازی باشیم؛ چون ممکن است به صورت ناگهانی اعلام شود که یک یا دو ماه دیگر یکی از مسابقات برگزار خواهد شد و با رعایت شرایط خاص، شناگران بتوانند در آن مسابقه شرکت کنند.

تسنیم: شناگران ایرانی شانس کسب سهمیه المپیک توکیو را دارند؟

یاوری: در چند سال گذشته شنای ایران حتی به کسب سهمیه المپیک هم نزدیک نبود اما خوشبختانه در این دوره 5 شناگر ایرانی شانس کسب سهمیه المپیک توکیو را دارند و کمیته ملی المپیک و فدراسیون شنا باید از فرصت پیش‌آمده نهایت استفاده را ببرند تا هدف شنای کشور به کسب ورودی A المپیک ارتقا پیدا کند. رشته شنا در صورت رسیدگی می‌تواند رشته بسیار پرارزشی برای ورزش کشور قلمداد شود. یک شناگر در بازی‌های آسیایی اگر از آمادگی کافی برخوردار باشد، می‌تواند در چند رشته مسابقه دهد و مدال‌آوری کند. در رشته شنا حدود 42 مدال توزیع می‌شود؛ اگر روی 5 شناگر به نحوی سرمایه‌گذری شود که به سطح بازی‌های آسیایی برسند، تیم شنا می‌تواند کشور را در رده‌های بالای جدول قرار دهد و به همین دلیل است که کشورهای مدال‌آوری مانند چین، کره جنوبی و سنگاپور روی رشته‌های شنا، ژیمناستیک و دوومیدانی سرمایه‌گذاری کلانی انجام داده‌اند، اما متأسفانه در کشور ما بخش زیادی از هزینه‌ها صرف رشته‌های تیمی می‌شود که در نهایت و پس از طی مسابقات بسیار، ممکن است یک مدال به دست آورند.

انتهای پیام/170/ف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کسب سهمیه المپیک توکیو شناگران ملی پوش ملی پوش اصفهانی اختیار هیئت فدراسیون شنا استخر انقلاب شنای اصفهان پایگاه ملی شیوع کرونا انجام داده فراهم شدن سال گذشته هیئت شنا مهم ترین تعطیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۰۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری از فردا

نماینده تام الاختیار دانشگاه اصفهان و دبیر ستاد آزمون استان اصفهان گفت: این آزمون از فردا پنج شنبه ششم اردیبهشت به مدت دو روز در پنج گروه آزمایشی علوم تجربی، علوم انسانی، ریاضی، زبان و هنر در ۲۷ حوزه اصلی استان اصفهان برگزار می‌شود.


رضا علی نوروزی با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد داوطلبان این دوره را بانوان تشکیل می‌دهند، افزود: داوطلبان گروه آزمایشی ریاضی-فنی و علوم انسانی صبح و گروه آزمایشی زبان و هنر نیز بعد ازظهر فردا (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) و گروه آزمایشی تجربی نیز صبح جمعه (۷ اردیبهشت) با هم به رقابت می‌پردازند.


او با بیان اینکه در استان اصفهان بیشترین تعداد داوطلب در گروه علوم تجربی با ۲۶ هزار و ۷۹۳ نفر گزارش شده است، افزود: در گروه انسانی نیز ۱۸ هزار و ۵۷۰ نفر، ریاضی ۹ هزار و ۱۰۸ نفر، زبان‌های خارجی ۵ هزار و ۴۵۳ نفرو گروه هنر ۴ هزار و ۷۹۵ نفر رقابت می‌کنند.


نوروزی درباره عضویت داوطلبان در گروه‌ها و کانال‌های تقلب هشدار داد و گفت: استفاده و همراه داشتن هر وسیله‌ای از جمله دستگاه‌های ارتباط الکترونیکی و حافظه‌دار در جلسۀ آزمون تخلف است و منجر به محرومیت از آزمون سراسری تا حداکثر ۱۰ سال می‌شود.


دبیر ستاد آزمون استان اصفهان افزود: برای شرکت در جلسه آزمون سراسری، همراه داشتن کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است.

نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳-۱۴۰۴ تیرماه امسال برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • غرق شدگی یک نفر در استخر خانگی
  • رقابت بیش از ۲۶ هزار اصفهانی در گروه آزمایشی تجربی
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • رنگرز: توقع از کشتی‌ در المپیک باید همان یک نشان طلا باشد/ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده
  • اعزام زائران اصفهانی حج تمتع از سوم خرداد به سرزمین وحی
  • درخشش اصفهانی‌ها در میان برترین‌های ورزش ایران
  • رقابت بیش از ۶۴ هزار اصفهانی در مارتن کنکور ۱۴۰۳
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری از فردا
  • برگزاری ۳۵۰ برنامه در مناطق شهر به‌مناسبت هفته فرهنگی اصفهان
  • صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت