Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  «مصطفی عبد السلام» شنبه در مقاله‌ای که با عنوان «غذا در برابر سازش» در پایگاه اطلاع رسانی الخلیج الجدید منتشر کرد، به اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از عادی‌سازی روابط با سودان مبنی بر اینکه هدف این رژیم کمک به سودان برای تامین گندم و نان مردم این کشور است، این سئوال را مطرح کرد که آیا سودان قادر به تهیه گندم و ذرت برای شهروندان گرسنه خود در سبد جهانی غذا نبود تا استدلال نظام حاکم در خارطوم این باشد که عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی برای کسب تجربه این رژیم در زمینه کشاورزی و فناوری آبیاری جهت تامین منافع ملی انجام شده است؟  

وی اضافه کرد: آیا از بیش از ۱۰ هزار سال تا زمانی که توافق سودان و رژیم صهیونیستی برای عادی‌سازی اعلام شد و نتانیاهو از قصد این رژیم برای تامین دانه گندم برای سودان سخن گفت قادر به تهیه نان برای شهروندان خود نبودند؟ 

این نویسنده و کارشناس مسائل اقتصادی سودان با این سئوال که آیا دولت انقلابی قادر به اهتمام در زمینه کشاورزی و بهره برداری از بیش از ۲۸۰ میلیون هکتار از زمین‌های قابل کشت و حل بحران نان که یکی از دلایل قیام سودانی‌ها علیه «عمر البشیر» بود، نبود تا اینکه بیانیه مشترکی توسط رهبران آمریکا، رژیم صهیونیستی و سودان برای ما صادر و در آن تاکید شود که توافق بین سودان و رژیم اسرائیل آغاز کننده روابط اقتصادی و تجاری مشترک با تمرکز بر کشاورزی است، تصریح کرد:  رژیم اشغالگر صهیونیستی به سادگی تجربه زیادی در اختیار کشاورزی سودان قرار نخواهد داد و در اصل این عادی‌سازی که توسط دولت‌های سلطه گر به آن تحمیل شده است نتیجه‌ای نخواهد داشت و در این پیوند بار دیگر تجربه اقتصادی مردم مصر و اردن با رژیم صهیونیستی تکرار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عبدالسلام افزود: در مقابل، رژیم اشغالگر سعی خواهد کرد تا با قدرت از عادی‌سازی روابط به نفع خود استفاده کند به ویژه اینکه چشم تل آویو سالها به زمین حاصلخیز، آب فراوان و نیروی کار ارزان سودان بوده است و این رژیم قصد دارد با استفاده از کشت مناطق زیادی در سودان از ثروت این کشور استفاده کند و به خودکفایی در گندم و مواد غذایی دست یابد و به همین دلیل نظام‌های قبلی سودان از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خودداری می‌کردند و مانع اجرای این برنامه‌ها می‌شدند. 

وی با  بیان اینکه در سایه اجرای پروژه‌های اماراتی - اسرائیلی که از طریق آن دهها هزار هکتار زمین زیر کشت می‌رود سودان در آینده شاهد این خواهد بود که در حالی که شهروندانش به روند جستجوی یک قرص نان ادامه می‌دهند و در صف‌های طولانی مقابل تنورها می‌ایستند تل آویو غذای سودانی‌ها را به کشورهای جهان صادر می‌کند، اضافه کرد: بنابر این ابوظبی و تل آویو از برکت سودانی‌ها بهره مند می‌شوند و نه سودانی‌هایی که به عنوان کارمند در این پروژه‌ها اجیر شده‌اند. 

این نویسنده سودانی نتیجه نهایی عادی‌سازی روابط را به سود رژیم صهیونیستی و بی‌تاثیر در زندگی مردم این کشور دانست و ادامه داد:  نتیجه نهایی عادی‌سازی روابط این است که رژیم اشغالگر با همکاری ارتش سودان و پول فراوان ابوظبی به غارت آنچه از ثروت سودان باقی مانده است اعم از کشاورزی، حیوانی، معدنی یا حتی انسانی مبادرت خواهد کرد و سودانی‌ها باید دوباره شورش کنند و یا اینکه به عنوان یک خادم اجیر شده در مزارع و کارخانه‌های در قلمرو رژیم صهیونیستی کار کنند.  

دوم آبان ماه جاری دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که اسرائیل و سودان برای عادی سازی روابط دیپلماتیک به توافق رسیده‌اند.

ناظران امور منطقه می گویند که سودان تحت فشار آمریکا و با وعده هایی که واشنگتن برای خارج کردن نام این کشور در فهرست کشورهای حامی تروریسم داده ، حاضر به عادی کردن روابط خود با تل اویو کرده است.

برچسب‌ها سودان مسير اشتباه آسیای غربی رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سودان مسير اشتباه آسیای غربی رژیم صهیونیستی سودان مسير اشتباه آسیای غربی رژیم صهیونیستی اخبار کنکور عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی سودانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در غزه را بپذیرد.

به گزارش مشرق، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما امیدواریم ابتکار آتش‌بس پیشنهادی مصر توسط کابینه نتانیاهو جدی گرفته شود. اسرا به طور کامل آزاد و اسرائیل به طور کامل از غزه خارج شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین گفت کشورش آماده ارائه کلیه خدمات مراقبتی به کودکان فلسطینی مجروح در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی است. پترو همچنین حمایت خود را از دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پرونده نسل‌کشی علیه تل‌آویو ابراز کرد.

به گزارش آناتولی، پترو گفت دیوان بین‌المللی دادگستری با قدرت‌های جهانی مواجه است و «به نظر می‌رسد این یکی از مهم‌ترین درگیری‌های بین بربریت و بشریت باشد.»

پیشتر دولت کلمبیا رسما قطع روابط دیپلماتیک را به رژیم صهیونیستی اطلاع داد و اعلام کرد هماهنگی برای عزیمت دیپلمات‌هایش به کلمبیا را آغاز خواهد کرد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته است که منجر به تلفات ده‌ها هزار غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شده است.

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی با آغاز حمله نظامی ویرانگر آن در غزه افزایش یافته است. برخی از کشورها سطح روابط خود را کاهش داده‌اند، در حالی که برخی دیگر روابط را به طور کامل قطع کرده‌اند. شرکای نزدیک مانند ایالات متحده، بریتانیا و آلمان، در حالی که همچنان قویا از تل‌آویو حمایت می‌کنند، آشکارا از رفتار آن و ارسال ناکافی کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد می‌کنند. ترکیه هم اعلام کرد تا زمانی که «آتش‌بس دائمی» در غزه برقرار نشود، تجارت با رژیم صهیونیستی را از سر نخواهد گرفت.

روز چهارشنبه، پس از بولیوی و بلیز، کلمبیا جدیدترین کشور در آمریکای مرکزی یا جنوبی بود که روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد. کلمبیا و شیلی و هندوراس سفیران خود را از اراضی اشغالی فراخوانده‌اند. کشورهای عربی مانند اردن و بحرین که تل‌آویو با آنها در زمینه امنیت همکاری نزدیک دارد هم در اوایل جنگ در میان اعتراض عمومی نسبت به افزایش تلفات، سفیران خود را به خانه آوردند.

تغییر لحن در واکنش به جنگ غزه، بازتاب هزینه هنگفتی است که فلسطینیان پرداخت می‌کنند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • نویسنده و پژوهشگر کرمانی درگذشت
  • دومین روز از مذاکرات آتش‌بس در غزه بی‌نتیجه پایان یافت
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • جنگ غزه/ شمار قربانیان به ۳۴ هزار و ۶۵۴ نفر افزایش یافت