Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان یک روانشناس گفت: پرخاشگری به ایجاد ارتباط مؤثر بین کودک و والدین لطمه می‌زند و می‌توان آن‌ها بزرگ‌ترین آسیب دانست.

مریم کرم‌الهی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که والدینی که از مهارت‌های تربیتی آگاهی کافی ندارند از خشونت و پرخاشگری بیشتر استفاده می‌کنند، اظهار کرد: پرخاشگری معمولاً الگویی از رفتارها و اعمال است که به ایجاد ارتباط مؤثر بین کودک و والدین لطمه می‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که هر پدر و مادری این حق را دارد تا آن‌طور که فکر می‌کند فرزندش را بزرگ و تربیت کند؛ اما تمام والدین درک و شناخت کافی از چگونگی تربیت کودک خود ندارند، عنوان کرد: خیلی از والدین به‌طور ناخواسته به دلایل مختلف تربیت خشن و رفتارهای پرخاشگرانه با کودک خود نشان می‌دهند که این پرخاشگری در بیشتر وقت‌ها ادامه می‌یابد چراکه بسیاری از والدین از الگوی رفتاری پرخاشگرانه یا نامطلوب خودآگاه نیستند.

کرم‌الهی ادامه داد: خیلی از آن‌ها عواقب سوء رفتار با کودک خود را نمی‌دانند، بسیاری دیگر از مشکلات ارتباط با کودک خودآگاه‌اند اما راه‌های مناسب برای بهبود ارتباط را به‌خوبی نمی‌شناسند این در حالی است که آگاهی از فرزندپروری مناسب، شناخت تربیت پرخاشگرانه و یادگیری بهبود رفتار با کودک، برای رشد، تحول و سلامت روان کودک بسیار مفید است.

این روانشناس با اشاره به این‌که والدینی که از مهارت‌های تربیتی آگاهی کافی ندارند، از خشونت و پرخاشگری بیشتر استفاده می‌کنند، افزود: والدین پرخاشگر مسائل را در کوتاه‌مدت ممکن است حل کنند؛ اما بر چگونگی رشد و تطبیق با مشکلات در بزرگ‌سالی کودکان، اثر مخربی می‌گذارند.

وی با بیان این‌که تربیت پرخاشگرانه می‌تواند به شکل‌های مختلف باشد، عنوان کرد: پرخاشگری شامل کلامی مانند تحقیر و مسخره کردن، فحش دادن و داد زدن، جسمی مانند لت‌وکوب، کنترل بیش‌ازحد جسمی و … است، بر اساس مطالعات کودکانی که در معرض پرخاشگری والدین قرار گرفته‌اند بیشتر احتمال دارد که پرخاشگری در کودکی و بزرگ‌سالی نشان دهند.

کرم‌الهی با اشاره به دلایل پرخاشگری والدین، گفت: پدر و مادر در برخی شرایط بیشتر احتمال دارد کنترل خود را از دست بدهند، اطلاع از روش‌های کنترل خشم در مقابل کودکان و شناسایی موقعیت‌های تنش‌زا، به شما کمک می‌کند تا از تشدید و بدتر شدن اوضاع جلوگیری کنید.

این روانشناس با اشاره به این‌که پرخاشگری والدین بر کودکان تأثیرات زیادی روی آن‌ها دارد، عنوان کرد: دعواهای والدین می‌تواند تأثیرات منفی کوتاه‌مدت و درازمدت زیادی بر کودک بگذارد.

وی تأکید کرد: بهتر است والدین از پرخاشگری با کودکان خودداری کرده و با بالا بردن سطح آگاهی‌شان نسبت به امور تربیتی فرزندان، از روش‌های مؤثرتر بهره بگیرند تا کودکان سالم ازلحاظ روانی و جسمی داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پرخاشگري کودک والدين روانشناس کودک خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.
امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • دومینوی آسیب‌ها با میکاپ دختربچه‌ها
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • دومینوی آسیب‌
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد