Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید حمزه امینی روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: تامین ۶۰ درصد هزینه های این طرح نیز بر عهده دولت است که به دلیل نبود اعتبار این طرح در حال حاضر متوقف شده است.

ساخت آزادراه ۹۲ کیلومتری مراغه - هشترود در پنج قطعه و با هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری از سال ۹۳ آغاز شده و اکنون پس از گذشت حدود ۶ سال تنها از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ساخت این آزادراه سهم دولت ۶۰،  بانک سپه و قرارگاه خاتم الانبیا هرکدام ۲۰ درصد است.
جاده فعلی مراغه - هشترود به طول ۱۰۱ کیلومتر، تقاطع و شاهرگ ارتباطی استان های آذربایجان شرقی، کردستان و آذربایجان غربی با حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت است و همین امر، اهمیت تسریع در ساخت آزادراه در این مسیر را دوچندان می کند.

نماینده مجلس همچنین از عدم تخصیص اعتبار برای مرمت و ساخت پل های تخریب شده بر اثر سیل سال ۹۵ در این شهرستان انتقاد کرد و گفت: قرار بود برای مرمت و بازسازی آنها ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اختصاص یابد.

امینی به پیشرفت ۶۲ درصدی بازسازی پل‌های روستاهای سیل‌زده هشترود اشاره کرد و گفت: اعتبار لازم برای تکمیل ۳۸ درصد باقی‌مانده را می‌توان با پیگیری مسوولان از محل اعتبارات استانی تامین کرد.
وی همچنین از روند کند طرح مدرن  فاضلاب شهری انتقاد کرد و گفت: از فاضلاب ۹۶ کیلومتری شهرستان هشترود، ۳۴ کیلومتر آن تمام شده ولی با این روند کند سال‌ها طول می‌کشد تا تکمیل شود.

برچسب‌ها هشترود آب و فاضلاب مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هشترود آب و فاضلاب مراغه هشترود آب و فاضلاب مراغه اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: آب شرب ۹۰درصد روستاهای مناطق سیل‌زده استان سیستان و بلوچستان وصل شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی اظهار کرد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی افزود: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تأمین شده است.

کد خبر 748016

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات به مشاغل خانگی در مراغه
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا
  • افتتاح بیش از ۸۰ درصد پروژه‌های جهاد آبرسانی
  • نهایت تاثیر گذاری را در اجرای شعار سال خواهیم داشت