Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان‌ و بلوچستان گفت: جهت مقابله با ویروس کرونا، ۳۹ پایگاه غربالگری در مبادی ورودی و خروجی استان مستقر شده و نیروهای داوطلب هلال احمر به انجام تب‌سنجی مسافرین، غربالگری و بررسی وضعیت جسمانی آن‌ها پرداختند که در این خصوص، تعداد ۴۴۴ هزار و ۷۹۰ نفر کنترل و ۱۸۹ نفر نیز به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا میربهاءالدین در گفت‌وگو با ایسنا گفت: با آغاز همه‌گیری بیماری کووید ۱۹، دبیرخانه کرونا در جمعیت هلال احمر استان تشکیل شد و نیروهای داوطلب این جمعیت جهت مقابله با این ویروس، به یاری تیم‌های بهداشت و درمان شتافتند.

وی ادامه داد: جهت مقابله با ویروس کرونا، ۳۹ پایگاه غربالگری در مبادی ورودی و خروجی استان مستقر شده و نیروهای داوطلب هلال احمر به انجام تب‌سنجی مسافرین، غربالگری و بررسی وضعیت جسمانی آن‌ها پرداختند که در این خصوص، تعداد ۴۴۴ هزار و ۷۹۰ نفر کنترل و ۱۸۹ نفر نیز به مراکز درمانی ارجاع داده شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بیان کرد: تحویل ۲۰۰ تخته پتو به ارتش جهت راه اندازی مرکز نقاهت‌گاه بیماران کرونایی، تحویل ۴۵ هزار ماسک به دانشگاه‌های علوم پزشکی ایرانشهر، زاهدان و زابل، تحویل دو هزار ماسک به بنیاد شهید و همچنین توزیع دو هزار ماسک میان جانبازان از طریق استانداری بخشی از خدمات انجام شده توسط جمعیت هلال احمر استان است.

وی افزود: اهدای ۶۰۰۰ بطری آب معدنی به دانشگاه علوم پزشکی و همچنین معرفی کلیه پزشکان و پیراپزشکان داوطلب سطح استان جهت عضویت در سامانه مرکز تماس ۴۰۳۰ جهت پاسخگویی به سؤالات در مورد ویروس کرونا از دیگر خدمات این جمعیت است.

میربهاءالدین در ادامه از اجرای سه مانور تیم درمان اضطراری و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان در مناطق محروم، طی نیمه اول امسال خبر داد و اظهار کرد: تیم درمان اضطراری جمعیت هلال احمر استان متشکل از دو پزشک عمومی، پرستار، ماما، کارشناس بهداشت محیط، روانشناس، کارشناس تغذیه و تکنسین دارویی به مناطق محروم استان اعزام شدند و بیماران را به صورت رایگان ویزیت کردند، همچنین بالغ بر پنجاه میلیون تومان توزیع رایگان دارو انجام شد.

وی افزود: تیم توانبخشی جمعیت هلال احمر استان نیز که متشکل از کارشناس ارشد پروتز، کارشناس بریس، تکنسین کفش طبی، پروتز اندام‌ها، ستون فقرات، ارتز اندام‌های تحتانی و فوقانی، فیزیوتراپیست بانو و آقا بود، جهت ارزیابی و معاینه بیماران دارای اختلالات جسمی و حرکتی به شهرستان‌های زابل و سراوان اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گفت: در اجرای این دو مانور تیم توانبخشی، ۶۰ بیمار در شهرستان زابل و ۲۱ بیمار در سراوان ویزیت و از خدمات توانبخشی جمعیت هلال احمر بهره‌مند شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: غربالگری کرونا سيستان و بلوچستان استانی اجتماعی جمعیت هلال احمر استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور از راه‌اندازی بیش از ۷ هزار خانه هلال در استان‌ها خبر داد و گفت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به ۸ هزار خانه افزایش خواهد یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عباس احدپور  صبح امروز در نشست بررسی توسعه کمی و کیفی خانه‌های هلال در سطح استان بوشهر با اشاره به نقش مهم این خانه‌ها در عرصه حل مشکلات جامعه هدف، اظهار داشت: در هفته هلال احمر تعداد خانه‌های هلال در سطح کشور به 8 هزار خانه افزایش خواهد یافت.

وی اضافه کرد: تاکنون بیش از 7 هزار خانه هلال در سه بخش روستایی، شهری و تخصصی راه‌اندازی شده که یکی از نقش‌های مهم آن هنگام وقوع حوادث رسیدگی سریع به آسیب‌دیدگان، دیده‌بانی و اطلاع‌رسانی است.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در راستای مشارکت‌های مردمی، گفت: نقش محوری خانه‌های هلال استفاده از ظرفیت‌های موجود در همان مناطق است که در استان بوشهر شاهد این ظرفیت عالی هستیم و باید برنامه پاسخگویی و برنامه هدف‌گذاری مناسب در ادامه راه وجود داشته باشد که در زمان بحران بهترین پاسخگویی ارائه شود.

احدپور با بیان نقش موثر آموزش محور بودن خانه‌های هلال، تصریح کرد: توسعه توان امدادی و آموزشی خانه‌های هلال در سطح کشور به نوعی برنامه‌ریزی بلند مدت به‌شمار می‌آید ، ما امروز شاهد آن هستیم که مردم در زمان حضور حوادث پیشتاز هستند اما این توان و انسان‌دوستانه مردم نیاز به آموزش و مهارت‌آموزی امدادی است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: امروز اثرگذاری و تأثیرات آموزش مدون را در خانه‌های هلال شاهد هستیم ، وقتی حادثه‌ای در این مناطق رخ می‌دهد همین افراد به عنوان گروه‌های امدادی پیشتاز و ارزیابان اولیه در پاسخ اضطراری به این حوادث حضور پیدا می‌کنند که این مهم در سطح کلان و بحران‌های بزرگتر نیز موثر خواهد بود.

مدیرکل توسعه خانه‌های هلال جمعیت هلال احمر کشور در پایان ضمن قدردانی از تعامل دستگاه‌ها با جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: آنچه اینجا شاهد هستیم قابل تقدیر است و با توجه به ظرفیت این استان مطمئناً شاهد درخشش‌های بیشتری خواهیم بود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با یک کشته و سه مصدوم
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • مفقود شدن ۲ نفر در سمیرم
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد