Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

 پژوهشگران بیمارستان عمومی ماساچوست آمریکا با همکاری اتحادیه بین‌المللی انجمن‌های بیماری‌های پوستی آمریکا به این نتیجه رسیدند که ممکن است بیماران نوع جدید ویروس کرونا، مشکلات پوستی طولانی مدت را تجربه کنند.

 دانشمندان ۱۰۰۰ مورد ابتلا به کووید-۱۹ را با عوارض مختلف پوستی در بیماران تجزیه و تحلیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این تعداد، در رابطه با ۲۲۴ مورد مشکوک و ۹۰ مورد تایید شده ابتلا به ویروس کرونا، اطلاعاتی راجع به مدت زمان بروز چنین علائمی وجود داشت که طبق آن‌ها، متوسط ​​مدت بروز این علایم ۱۲ روز بود، با این حال، محققان چند بیمار را پیدا کردند که علائم پوستی آن‌ها برای مدت زمان طولانی‌تری بود. محققان شش مورد بیماری پوستی انگشتان پا را شناسایی کردند که حداقل ۶۰ روز طول کشید و دو مورد دیگر بیش از ۱۳۰ روز ادامه داشت.


بالا رفتن آمار مرگ و میر سکته مغزی در دوران کرونا

گفتنی است فهرست بین‌المللی علایم پوستی کرونا حاوی اطلاعاتی در مورد تعدادی از بیماران مبتلا به این ویروس است که عوارض پوستی در پاهایشان مشاهده شده است. حدود نیمی از این بیماران دچار التهاب کف پا گردیده و حدود ۱۶ درصد آن‌ها در بیمارستان بستری شدند.

در حال حاضر آمریکا از نظر تعداد افراد مبتلا در جایگاه نخست قرار دارد و هند و برزیل در رتبه‌های بعدی هستند. روسیه و فرانسه در مکان‌های چهارم و پنجم این رتبه بندی ایستاده‌اند و پس از آن‌ها اسپانیا، آرژانتین، کلمبیا، انگلیس، مکزیک و سایر کشور‌ها قرار دارند. چین، جایی که ویروس از آنجا شیوع یافته است، اکنون در رتبه ۵۴ است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مشکلات پوستی بیماری پوستی ویروس کرونا مشکلات پوستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۳۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگجزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با تعدادی از مدیران استان اظهار داشت: هر یک از دستگاهها در انجام وظایف و مسئولیت های خود کوتاهی کند، قطعاً با آن دستگاه و مدیر مربوطه برخورد خواهد شد. باید امید را در جامعه تقویت کرد چرا که این امید به آینده است که می‌تواند موجب توسعه استان سیستان و بلوچستان شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس؛ سخت ترین شرایط را متحمل شدیم و با کار شبانه روزی توانستیم بر دشمن غلبه کنیم.

وی اذعان کرد: باید اراده خود را تقویت کرده و به دل مشکلات بروید و مشکل را حل کنید و هرگز ناامید نشوید. خداوند از نهان و آشکار ما آگاه است همه چیز در ید قدرت الهی است بنابراین هر آنچه می‌خواهید از خداوند بخواهید چرا که همه چیز در ید قدرت الهی است. شرکت های دانش بنیان را توسعه دهید ما نیز وظیفه داریم از بخش خصوصی حمایت کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دو هزار و 500 پروژه نیمه تمام از دوره های گذشته در استان وجود دارد که تمرکز اصلی در دولت سیزدهم به اتمام رساندن این پروژه هاست. روستاها از اهمیت فراوانی برخوردارند بنابراین ما نیز با تقویت روستاها سعی داریم تا از مهاجرت بی‌رویه به شهرها جلوگیری کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: بر اساس سه راهبرد بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت امورات را هدایت می‌کنیم راهبرد بلند مدت مربوط به آموزش و پرورش است چرا که باید تربیت را از کودکی آغاز کنیم. باید در استان سیستان و بلوچستان ثروت تولید کنیم چراکه افزایش درآمد مردم موجب پویایی اقتصاد می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر فعال سازی حوزه تجارت خاطرنشان کرد: باید با افزایش تولید میزان صادرات را از مرزهای استان بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • خیز بلند ارلینگ هالند به سوی کفش طلای لیگ برتر با هت تریک یک نیمه‌ای مقابل وولورهمپتون
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • ارتباط گُرگرفتگی زنان یائسه با سلامت مغز
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند