Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز، این تلاش‌ها برای حمله سایبری که بسیاری از آنها طی تابستان توسط شرکت مایکروسافت تشخیص داده شدند، از سوی یک گروه هکری مشهور به "فنسی بیر" (Fancy Bear) رخ دادند. فعالیت‌های این هکرها سبب بررسی داخلی چگونگی هدف قرار دادن آمریکا از سوی عوامل اطلاعاتی روسیه در آستانه برگزاری انتخابات سوم نوامبر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رویترز برخی اهداف این حملات سایبری را شناسایی کرده که عبارتند از مرکز پیشرفت آمریکا، شورای روابط خارجی و اندیشکده صلح بین‌الملل کارنگی. این مراکز اعلام کردند هیچ شواهدی دال بر وقوع تلاش‌های موفقیت‌آمیز برای هک کردن ندیده‌اند.

گروه هکری Fancy Bear تحت کنترل آژانس اطلاعات نظامی روسیه قرار داشته و مسئول هک کردن حسابهای ایمیل کارکنان نزدیک به هیلاری کلینتون در زمان نامزدی اش برای انتخابات ۲۰۱۶ معرفی شده است.

مایکروسافت ماه گذشته میلادی نیز اعلام کرد گروه Fancy Bear تلاش کرده بیش از ۲۰۰ سازمان را که طبق اعلام این شرکت تعداد زیادی از آنها با انتخابات ۲۰۲۰ مرتبط بوده اند هک کند. مایکروسافت کمپین جاسوسی سایبری سال جاری را با استفاده از یک خطای برنامه نویسی که به این شرکت اجازه شناسایی الگوی حمله اختصاصی Fancy Bear را می داده توانسته به هکرهای روس مرتبط سازد.

مایکروسافت از اظهار نظر درباره گزارش رویترز با استناد به رعایت حریم خصوصی مشتری خودداری کرد. اما تام برت، معاون رئیس شرکت در بیانیه‌ای عنوان کرد، این شرکت و دولت آمریکا "به سختی تلاش داشته‌اند این انتخابات را ایمن و امن نگه دارند".

سفارت روسیه در واشنگتن اعلام کرد، این کشور در امور داخلی آمریکا مداخله نمی کند و هر گونه ارتباط Fancy Bear با روسیه را رد کرده و این اتهام را "اخبار دروغ" خواند.

کمپین ترامپ به درخواستها برای اظهار نظر پاسخ نداد.

به گفته شش فرد آگاه، در تابستان یک واحد امنیت سایبری متخصص در مایکروسافت و ماموران امنیتی فدرال به بسیاری از اهداف مد نظر گروه Fancy Bear اخطار دادند. رویترز ماه گذشته میلادی یک شرکت لابی گر نزدیک به جو بایدن را به نام SKDKnickerbocker به عنوان یکی از آنها شناسایی کرد.

هدف گرفتن دموکراتها در ایالتهای ایندیانا و کالیفرنیا ازسوی چهار فرد آگاه تایید شد و به گفته دان اسمیت، کارشناس شرکت Secureworks، این نشان می دهد که روسها دارند "شبکه خود را گسترش می دهند".

310 310

کد خبر 1449763

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری امریکا جوزف بایدن دونالد ترامپ جنگ سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...

به گزارش همشهری آنلاین، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

کد خبر 850262 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • اکثر دموکرات های آمریکا معتقدند اسرائیل در حال نسل‌کشی است
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • هشدار رویترز به سازمان ملل درباره یک رای گیری ؛ ممکن است آمریکا بودجه سازمان را قطع کند...
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • رویترز: ارتش اسرائیل تخلیه ساکنان رفح را به عنوان مقدمه حمله زمینی آغاز کرد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا